Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 no popravdě jde chtěla test zkusit a nam strachvze tam budou 2carky a na druhou stranu bych byla strašná a ubec nevim co a jak no.ale byla bych moc rada.6.6.jsem vysadila ten gynprodyl a od té doby nic.test jsem si dělala a nic foto jsem sem dávala.jen me nejde do hlavy to ze 14.5.ms.cca 3-4dny.25.spineni+krev i sliznice šla a pak jde byla na ginde a nic vše ok a teď nemam krámy.nechapu to moc
@laura1972 je mi fajn nic na sobě nepocituji max ze jsem unavena a možná malinko víc jim ale to mam asik sugerovaný.vcera me bylo zle snědla jsem skytls bombony celi balíček a pak to slo ven ale to muze byt sugerovaný no sama nevim a ze by ten gel na podporu opravdu působil?a hned se povedlo?no mic v tom nedoufam..
...my zase pojedeme od znova...dnes už začalo červené špinění..bůůůůůůůůůůůůůhůůůůůůů...já jsem tak nefťafná :o((((((((((((
@tornadolu ja kupuji ted ten Comfort proužek, holky tady psaly, že je lepší než od dr.maxe 🙂 tak ty nás tady pěkně tedy napinas 😀 já vím, ten strach, taky to znám 🙂 ale asi bych to zkusila. Jinak pak jedině z těch lepších clear blue, ale zase bych asi nejdřív zkusila jestli se něco neukaze nejdřív na tom proužkovėm 🙂 držím palce 🍀
@laura1972 no zkusím test doktor max ale nevím jestli dneska to stihnu koupit maximálně zítra a hlavně bez přítele aby to teda bylo překvapení kdyby náhodou.test digitální az kdyby se ukázalo na tt neco málo jinak bych na to prdela.a testovat rano je lepší než večer.jsem napnuta jak šnůra od prádla ale myslím si ze zbytečně.uvidime no.
@tornadolu no max sice holky tady psaly, že ukazuje nejmíň teď, ale třeba ti ukáže 🙂 to mi povidej ja jsem snad napnutá ještě víc než ty 😀 tak pokud bys nestihla test koupit dneska a až zítra, tak ranní moč si můžeš někam odstavit než ho koupíš. Jsem zvědavá a moc držím palce. Někdo má příznaky a někdo ne, to he různé, tak ještě pořád máš naději, dokud ms nedorazí 🙂 🙏
@laura1972 ja bych taky byla rada moc ale jak říkám myslim si ze to nedopadne i když sexovali jsme dosti i s tím gelem.mela bych alespoň vyřešen dárek přítelovi 30 a tatokovi 50.uvidime taky jsem zvědavá kdyby to na mě kouklo tak normálně bych asik štěstím brečela.ani nevím od kdy se to počítá kdybych byla tehule a furt nechápu to spineni +krev.ale kdyz doktor rikal ze je normální tak jsem to nějak neřešila.myslim si ze MS dorazí dýl ale nevím vid 😉 no necháme se překvapit všichni.jinak moc dekuji ze drzis palečky ja držím i tobe a všem thuliím 😁
@tornadolu tam si to pak zadáváš do té tabulky 🙂 http://www.maminkam.cz/vypocet-terminu-porodu

Tak já dnes 11DC , tak uvidíme kdy ovulka bude 🙂 vypadá to, že bude zase jako vždy 14DC.