Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@martinie88 ja taly minuly mesic ale nic tak snad tento mesic jsem 19dc 1dpo🙂 tak drzim palecky
@janajens Tak nejsem jediná komu na poprvé nezabral :( Jůůů držím palečky a těším se na testy :*
@monikadeny Jééééé, už to vidím😍 No to je krása !!! Držím palečky, aby sílil🍀
@nikynikol25 jeste je na tehotensky test brzo podle grafu jsi 8dpo
@jullli kdy popřípadě bych ho měla zkusit ten test
@nikynikol25 já měla ducha 11tý den po ovulce, ale hodně holek tady psalo že i třeba týden po ms teprve duch, takže se musíš holt obrnit trpělivostí
@nikynikol25 já měla prvního ducha 9 dpo odpo
@alkuska ja uz mela mit ms 33DC a nic,i tim ze se my asi ovu posunula,ale bolí me břicho jak kdybych to měla dostat už asi 6 dní a nic.
@simi1510 tak budu muset vyčkávat co se tedy bude dít nu.
@nikynikol25 ja vidím ducha je to těhotenský?
@janajens no budu muset to udělat rano zkusím test a uvudim
@nikynikol25 jsi teprve kratce po ovulaci takze na tehu test je jeste brzy..zkus az tak 10dpo. Takto zatim neni mozne dopredu nic rict.
@tornadolu je to ovulacni,ale ovulaci jsem měla před 8my dny a pořád tam ty čárky mám dvě i po ovu.
@lencak80 počkám si aspoň 3 dny jestli se podařilo nebo ne.
@nikynikol25 Nj, podle grafu jsi 33 DC teprve asi ovulovala, takže na těhu test nebo MS je ještě brzo. Bolest břicha ti nic neřekne, vlastní zkušenost. Zkus těhu test tak za dva, tři dny a to už by tam mohl být duch. Držím palce.
@alkuska určitě ovu musela být,mám maximum 33-34 cykly,ale asi tím jak se spozdila ovu tak se to prodlouží nu,budu vyčkávat co se bude dít.
Mockrát děkuji všem!!!🙂) Snad to krevní testy potvrdí

@rosalline no uvidime minuly cyklus nejspis bio tak uvidime jestli pomohl tento cyklus conveice gel