Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny tak co, dělala jsi teď večer ten testik ?? Jsem napnutá 🙂
ahoj, tak jsem tu s testem starým cca 3 hod, musela jsem odjet, tak co myslíte....
mám tu clear blue, ale na něj je asi brzy ne?
poslední je odpoledne, před ním je ráno.....
@monikadeny na posledni krasne vidim tak snad bude uz Jen silit 🍀
@janajens fakt.....nemohu uvěřit....tyjo, tak snad a co vy holky, jak na to jste
@monikadeny ja dneska 1dpo twprve
@janajens ve skutečnosti je sytější, v limitu tam byl duch a po uschnutí zesílil, tak už jen, aby bylo vše ok - ještě se ale radovat nebudu, ms má být dnes, může se potvora dostavit....
@monikadeny clear blue mi.ukázal i 5 dní před MS 🙂 a ty máš přímo ten digi, ten co ukazuje týdny? Jestli jo, ten jsem.měla i já. A ten co ti ukáže+ nebo - je možné použít také pár dní před ms 🙂 tak.do.toho 🙂 držím palce 🙏
@vevebubu nádherná dálnice - gratulace
@peta73 Petulko, myslíš, že to bude ok?
@laura1972 myslkíš, že to není falešnák, já jej tedy nikdy neměla, bud a nebo, ale břicho bolí, jak když to mám dostat....
@laura1972 mám zkusit clear blue???????????
@monikadeny anoooooo 🙂 🙏
@monikadeny myslím, že to falesnak nebude 🙂 zkus ten clear blue 😉
@laura1972 a neva, že je to večerní moč? a kterej, digy, nebo ten druhý?
mám jeden a jeden.....tak kterej
@monikadeny MS měla přijít dnes? Tak.já bych zkusila ten digi 🙂
@laura1972 tak jo, tak za chvíli jsem tu
🙏🙏🙏❤❤❤
@monikadeny já bych si možná digi nechala až za pár dní, když ms nedojde (doufám že ne!) teď bych klidně udělala ten obyč, taky jsem si testy dělala večer, byla jsem nedočkavá. Držím palečky!❤
@monikadeny drzim palecky
@monikadeny držím pěsti čárku ale vidím.

@hribek krásný, gratuluji 🙂