Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny mně clearblue ( +,-) ukázal ducha 11DPO a den v den ms jasně pozitivní. Tak držím palce!!!🌷
@monikadeny ah moni, Ano myslím si je to náš dobré cestě. Moc držím palce, ať ti to tentokrát vyjde!🍀
@monikadeny moc gratuluji
@monikadeny super super super!!!!
holky, všem dík, já jsem uplně rozložená, tyjo, dnes měla být ms, krátké cykly od revize z 28 jen 24 denní.....a je tam....
@monikadeny nádhera ❤ moc gratuluji! 😍
@monikadeny super gratuluji ;)
@monikadeny moc moc moc gratuluji konecne ses dockala😍
@peta73 Petulko, tak jsme v tom spolu, Laura říkala, koukej na Petu a šup a je to tam....Lauro, Terko, Peto, Julli, Jani....prostě všm dík za podporu, nebyla jsem na tom vůbec dobře, když jsem byla v poho nic a ted po probrečených nocích je tam plus- ten clear blue snad už nelže že?
@monikadeny super! gratuluji 🌹
@monikadeny jak dlouho po revizi se povedlo? My se snažíme první měsíc po revizi. Dnes jsem 5DPO.
@monikadeny urcite ne mame za tebe moc velkou radost 👶
@monikadeny Moc jsem držela s Jani palce 🙂 věděla jsem, že to vyjde a modlila se za tebe. Mám ohromnou radost a moc přeji ať je vše v pořádku 🙂
@monikadeny new že neboj
@monikadeny urcite se setri bude vse v poradku musis verit
@monikadeny nelže!!!
@peta73 co ty, už máš srdíčko ?
@monikadeny budeme se snazit ale je to vse ve hvezdach Ted uz
@monikadeny všechno bude v pořádku uvidíte opatrujte se ;)
@monikadeny jj už dávno. Jsem už v 11 TT. Ale stále se bojím, aby se něco nepos**** 😲
tentokrát to tu víte jen vy a manžel, řekneme to, až po 3. měsíci, aby se nestalo, to co v únoru.....
@monikadeny a Co manzel taky moc Stastny urcite
@monikadeny jj to je úplně rozumné. U nás to ví taky zatím jen manžel. Se sdělením čekám až po screeningu
@monikadeny mooooc gratuluji ;) to uz je tutovka ted at se mrnousek hezly udrzi ;) krasny posvatebni darek
@peta73 neboj....
@jullli z líbánek to nevyšlo, a ted jsme měli výročí, tak dodatečný dárek

@mysinaa myslím si, že jsem teprve tak 10-11 DPO, ale mám den zpoždění. Takže zkusím testovat tak za dva dny znova. Kéž by...🙂