icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jullli
22. čer 2017

@tornadolu ja si tedy myslim ze tehotna nejsi, uz by slo neco videt minimalne naznak pockala bych na dalsi ms. A po ni delala ovulacni testy a utrogestan nasad az budes mit opravdu prokwzanou ovu

jullli
22. čer 2017

@tornadolu osobne si myslim ze tehotna nejsi.. Minimalne by uz slo neco videt. Pockej na ms a po ni sleduj ovulaci testy a az po prokazane ovulaci nasad utrogestan

jullli
22. čer 2017

Promin predtim mi ti nejak zmizelo

tornadolu
22. čer 2017

@jullli ja už utrogestan neberu ubec brala jsem gynprodyl na srovnání MS 😉 tak budu cekat na MS az dorazí😉 myslim si ze uz mohlo neco vydet na testu ale dneska jsem nic neviděla a včera ano malinkatý duch 😉 uvidime

jullli
22. čer 2017

@tornadolu to je jedno je to to same je to progesteron umele vytvoreny.
Cekej na ms a pokud jej mas jeste brat tak az po prokqzane ovu

tornadolu
22. čer 2017

@jullli ne právě ze uz ho nemam a brat ,už nemusím rikal gynekolog sliznice je uz ok a jsem už zdravá tak proto 😉 rikal ted se můžeme rozmnožovat 😁

laura1972
22. čer 2017

@tornadolu šance vždycky nějaká je. Zkus zítra ráno, držím vše co mám 🙂

tornadolu
22. čer 2017

@laura1972 dekuji 😉

luczinek
22. čer 2017

@tornadolu mi ten pregnancy ukázal dříve než klasický test 10citl. Dělala jsem si ho 12.června, ms jsem měla mít 18.června a už tam byl slabý duch. Ani clear blue nic neukázal...takže bych ještě neházela flintu do žita 😉

ms.neomagic
22. čer 2017

@tornadolu bejt tebou jdu uz davno k dr...tohle je uz nejaky divny...myslim si,ze tehotna nejsi,ale ze spis se jedna o nejakou poruchu....na testu bys davno neco mela..zajdi si pro vyvolavacku,bud ti prijde ms nebo ti to podpori tehu,pokud jsi.

tornadolu
22. čer 2017

@luczinek dobre ještě počkám az dojde MS.
@ms.neomagic ještě chvilku počkám a Max zajdu.

anetka25
22. čer 2017

Ahoj..moc prosím o názor 🙂 jsem ted 29Dc, ovulace byla 10.6.potvrzena doktorem..17.6 jsem měla pravděpodobně uhnizdovani (jednorázové za krvácení ) od te doby jen špineni okolo čípku jinak nic,Ms stále není ..na testu mi přijde ze skoro nic není ale po zaschnutí jsem tam proste něco úplně minimálně viděla ..😁 ..myslíte ze na pozitivní test je ještě brzo?..od ovulace me bolí podbrisek,každou noc před spaním me páli žaha a je mi často špatně od žaludku hlavně při jízdě autem..zde přikládám test z dnešního odpoledne ..uz jsem nevydržela netestovat 😊

laura1972
22. čer 2017

@anetka25 Ahoj, jak dlouho mešká MS? Máš lepší foto? Tohle je rozmazané.

aleenka1234
22. čer 2017

@tornadolu těhotná nejsi. Zajdu si na gyndu. Nechápu, proč ti tu některé lžou a dávají falešné naděje. Tímto ti teda vůbec nepomohou. Zajdu si k doktorovi a uvidíš, asi máš rozvášněný hormony 🙂

aleenka1234
22. čer 2017

@tornadolu překlep, zajdi 😉

anetka25
22. čer 2017

@laura1972 ahoj 🙂 ...jsem ted 3 měsíce od vysazeni HA takže ms moc pravidelnou nemam,minule byla zpozdena asi o týden takže minuly měsíc byla 28 DC..ze dneska lepší fotku nemam,mam jen tuhle test dělaný v úterý ale na něm asi nic není:( říkám Si ale pokud bylo zahnizdovani 17.6 uz by něco vidět byt mělo ?

laura1972
22. čer 2017

@anetka25 no, někdy to trvá než HCG dosáhne hladiny, kterou zachytí tehu test. A asi bych test zkusila spíš ráno, kdy je HCG nejvyšší 🙂

anetka25
22. čer 2017

První foto je test z Dr.Maxe kde mi přišlo ze úplně minimálně něco vidím ,..druha fotka je test pepino tam jsem neviděla asi nic :/ ..

anetka25
22. čer 2017

@laura1972 zkusím ještě zitra rano a snad něco uvidím ..👀

anetka25
22. čer 2017

Snad nějaká šance je ! 👀👀👀😊

laura1972
22. čer 2017

@anetka25 šance je vždycky 🙂 držím palce 🙂

anetka25
22. čer 2017

@laura1972 dekuji 🙂

janajens
22. čer 2017

@anetka25 jasny zkus z ranni moci a dokud nedorazila sance je vzdy 😉

anetka25
22. čer 2017

@janajens zatím prave nic tak doufám ze nepřijde ! Jediné co bylo tak 7 DPO jednorázové zakrvaceni (snad hnízdění)a od te doby jen spineni hnědé ...

janajens
22. čer 2017

@anetka25 tak drzim palecky ja jsem teprve 4dpo tak to mam jeste na dlouhou trat🍀

anetka25
22. čer 2017

@janajens dekuji a také držím ! To čekání je nekonečné..😊

janajens
22. čer 2017

@anetka25 no to Ano Jen me boli podbrisek a prsa ale to muze byt po ovulaci jeste telo zblble

anetka25
22. čer 2017

@janajens me bolí podbrisek od ovulace celou dobu .. A ted jinak nez před Ms ..střídá se u me bolest na prave pak levé straně ..nedávno jsem cítila takové "pichani" na stranách ..dokonce i bolest asi stydké kosti a i při kaslani občas zaboli :D...

janajens
22. čer 2017

@anetka25 tak to moc moc drzim palecky 🙏

laura1972
22. čer 2017

@aleenka1234 Proč falešné naděje?? Moje starší dcera to měla taky tak. Tehu test ji neukázal nic ani po týdnu vynechané ms, zvracela, únava apod.ani clear blue a dr. ji tehu potvrdil. Neříkám, že je 100% těhotná, ale ty zrovna taky gynekolog nejsi, že víš, že těhotná není? když ji to tu pises. Možná je to tím, že ty už těhotná jsi, proto tady každé snazilce co sem dá test, byť je tam třeba jen kolikrát malinký náznak na testu a ty k tomu napises vzdy koment NEGATIVNÍ TEST. Promiň, ale někoho mi to tu připomínáš a znáš ji dobře i ty, protože jste si vždy hrály parádně do noty, ale bohužel, už jo adminka vyhodila.