Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak Co je noveho
No tak holky koukám koukám. Já mám dvě děti a patřím k těm šťastným, kterým to klaplo hned na první pokus a na druhý pokus, ale o to nejde. S předchozím přítelem jsme se snažili rok a nic, no a teď máme každý své rodiny 😀 Vím jaké to je a hlavně chápu snažilky, které se lapají každého ducha a mají potřebu to ventilovat, no a kam jinam, nežli sem 😀 Já sama si vás chodím občas číst a někdy podpořím, ale tohle je každého věc a komu se to nelíbí, tak ať sem nechodí.... Můj názor a zkušenost s otěhotněním je taková, že nejlepší je se milovat dost často a ne jen v období ovulace, protože mozek je potvora a dokáže se zablokovat, takže holky nechci být sprostá, ale sexujte, sexujte a sexujte. No a když to nejde nějakou dobu, tak bych asi hledala pomoc u doktorů a třeba to je prostě jen nesnášenlivost na spermie muže a dnes už pomůžou s čímkoliv. Tak to je asi vše, život je krátký dost na to, abychom se tady hádaly jak na písku o bábovku. Přeji hodně dalších pupíků a kupu zdravých miminek...... 😀
Ahoj, tuhle skupinku jsem četla jako snažilka, naštěstí už mimi čekám a při pročítání téhle skupinky me opravdu občas zamrzí jak se to tu mění. Jakmile je někdo snažilka, dává sem plno ovulacnich a těhotenskych testu, čeká na jiskru naděje, sama to dobře znám ale nepřispívala sem svimi testy ale psichycky jsem na tom byla stejně, každý měsíc čekání, počítáni a modleni, ale hodně z vas kterym se to povede okamžitě přestanou byt empaticke a kritizuji a najednou jakoby snědly moudrost sveta co se týče otěhotnění. Tahle diskuze je o podpoře, neříkám dávat plane naděje ale myslim ze odpovídat trochu s citem by tu neuškodilo, věty typu tehotna nejsi asi nikdo od oka střelit nemůže, vzpomeňte si na dobu snažení a pak komentujte.
@evasmidova0019 těhotenský test je pozitivní 😉
@evasmidova0019 myslim ze muzu gratulovat
@evasmidova0019 ano muzu tez gratulovat 😉
Ja jsem rada chodím a chodit budu 😉 a testy sem taky budu dávat at se to líbí nebo ne.ano jak rika kolegyně milovat se i když není ovuka je to fajn buď se to chytne a nebo ne😉 každá žena se těší na Mimi a potřebuje se s někým promluvit a tahle stránka je tu od toho 😉 takže ženy milujte se dál a rozmnožujte se víc a víc 😉 myslim si že jsou tady super ženy co ti řekou vše to co nevim a jsem za to ráda dneska jsem si dělala test a bohužel nic sněhové bílé ale myslím si ze MS dorazí jelikož boli me hlava a jsem taková nesvá jako vždy jdyz to mam dostat.snad se nezlobite co tady pisu ale jen pravdu
@tornadolu na jednu stranu me to bude mrzet pokud ti prijde ms ale na druhou aspon se neco pohne dopredu a budes se moct dal snazit pocit jako mas ty Ted ze Nevis na cem jsi rozhodne ja nemam rada rikam si taky kazdy mesic kdyz uz ma prijit mrcha tak v terminu Anne ze si bude davat na Cas a vse mi opet uplne rozhaze ja jsem Ted 5dpo boli me prsa nejak divne uz druhy den a obcas podbrisek ale to muzou byt pred ms priznaky uvidime použili jsme druhy mesic conveice gel bereme oba vitaminy a jeste piju kazdy den od zacatku mesice caj na podporu otehotneni a srovnani cyklu takze ms nechci 30.6
@tornadolu tohle si hoooodne přestřelila, nikdo te tady neurazel, jen ti chtěl pomoct, abys to brala i z té druhé strany a ne jako šílená a nemocná snazilka zkupujici testy všeho druhu.Dělej jak myslíš, tady ti každý poradí a řekne svůj názor, proč to řešit s doktorem, když máš konika😀 s tou vodou na svině si dej velký pozor, aby se ti to nevrátilo. Chapu, ze uz asi nedokazes normalne myslet, ale nikdo tě tady ničím neurazil, přečti si znovu příspěvky a pak mluv.
@walca zadarilo 😉
@tornadolu Ahojky, vykašli se na to.. 😉 Na tvém místě bych příští týden, pokud to nedostaneš, zašla k dr. Já to měla podobně minulý rok, jen jsem nebrala gynprodyl, ale nedostala jsem to asi 2 měsíce, testy negativní, tak jsem šla k doktorce a ta mi dala vyvolávačku. A že by měla MS dorazit do 14 dní. Jenže nedorazila, tak jsem opět navštívila paní doktorku a ta mi udělala uzt a zjistila, že jsem těhotná. No..někdy je to holt složitější 🙂
@kkac83 ano myslim si ze dorazí MS a jesli ne tak nastivim doktora😉 dekuji 😉
@aleenka1234 tak za prvé nic jsem nepřestřelila rikam jen pravdu.
@janajens aspon někdo vi jak se cítím dekuji jak pisu myslim si ze dorazí bříško boli a jak rikas aspon se posuneme dal kdyz dorazí mi taky používali ten gelik 😁
@evasmidova0019 krásné, gratuluji 🙂
@ms.neomagic z 90% s tebou souhlasím ale nechápu jednu věc. Ty jsi to taky děsně hrotila a co jsi těhotná tak rozdáváš rozumy.. trošičku pokory a to s tím zametenym prahem 😉

Cauky Zeny,co to tu čtu to je docela hustý,docela se divím co se tu děje až mé normálně stoupla husina.ted budu hnusná ale co ,sem si muzu dávat testy kolik chci a jesli budou negatevni a někdo třeba uvidí ze vidi ducha tak budu rada a ze MS někdo nemá tak se to třeba zpozdilo.a jesli se to někomu nelíbí tak at si p*del políbí.děkuji ostatním ženám ze se me alespoň malinko zastali...