icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
rosalline
23. čer 2017

@aleenka1234 už toho nech! Ani nejde o to, že jsi jí napsala, že dle tvého těhotná není....ale ty kecy o tom "Nechápu, proč ti tu některé lžou a dávají falešné naděje. Tímto ti teda vůbec nepomohou" ...si opravdu nech od cesty. Nikdo jí nelže...a tady je to hodně o doufání a naději.....

rosalline
23. čer 2017

@evasmidova0019 evi, tvá čárka mi vůbec nepřijde slabá..:o).

rosalline
23. čer 2017

@tornadolu .....další cyklus to dáme....o)))..

kkac83
23. čer 2017

@rosalline Každá jsme si tím doufáním a nadějí prošla. Někdo to prožívá více, někdo méně. Nechme každého prožívat to tak, jak to cítí on sám..i když se to komukoli nemusí líbit.

ms.neomagic
23. čer 2017

@pavcik123 ja to nepopiram,ze jsem to nehrotila..ale pak uz jsem sem prestala chodit tak jako spousta holek...a proc? protoze to tu obsadili 3-4 damy,ktery resily jen sebe..a od ty doby to tu je jen horsi a horsi..

dddkkk
23. čer 2017

Ty jo holky ... tak to tady teď pročítám zase pár dní zpět... a koukám koukám... myslím že se tu děje úplně to stejné jako v různých jiných životních situacích a nemá cenu abyste se tu vzájemně špičkovaly, ikdyž to stejně budete dělat, protože jak se do toho ženská vloží je hotovo...🙂... prostě jsou dva typy lidí, ti co to umí brát s nadhledem a jsou pragmatický a se vším rychle hotové, ty slabosti nepřiznávají nebo je ani nemají protože jsou jiná povaha...(třeba alenka, simi, julli ) a pak ty další co jsou citlivé a všechno si berou srdci a prožívají každé slovo jinak, a vnímají rozdíl mezi Čus jak se vede a ahoj moc ráda Tě vidím, jak se Ti daří? (třeba jako laura, tornadolu a nebo i já 🙂 ) ... Ta první skupinka to myslí dobře, nevidí v tom nic špatného , říkají vše od plic a mají pocit že jsou ostatní na hlavu... ale tak to úplně není, jen jsou citlivější a urazí se nebo je něco zamrzí víc protože nechápou ten dobrý úmysl a hlavně ho z těch vět ani nejde přečíst, což si zase neuvědomují ti pragmatičtí jedinci... A ani nemůžou protože to prožívají jinak... já se snažila taky hrozně dlouho testovala jsem jak šílená a to do posledního měsíce, kdy se to konečně povedlo ikdyž přes IVF... věty typu: nooo to nejsi těhotná ta čárka by byla úplně výrazná tohle neřeš a dej si víno , nebo nooo jen si počkej až budeš máma to hned uvidíš jinak apod... to mě dohánělo k šílenství a víte co? dohání pořád ikdyž těhu jsem, prostě se mě takový věci dotýkají a mrzí mě, prožívám to víc, beru si to osobně, ale proto nejsem magor ani nemám problém ... prostě jsem jiná... a člověk by měl tu odlišnost umět rozlišovat a uvědomit si, že i dobře míněná rada může ublížit a není třeba ještě přidávat... Já sama to jako citlivka řeším tak, že ty pragmatické poznámky ignoruju, protože jinak bych skončila na psychiatrii... mě to dělá dobře mít falešné naděje a cítila jsem se líp s bílým počůraným testem než bez testu... a rozhodně mi nepomohlo na to nemyslet a neřešit, nebo zase řešit s doktorem, naopak u doktora jsem byla vdycky mnohem víc v pr...li než před tím když jsem si jen zkoušela každý měsíc představovat že tam budou dvě a ms nedojde... Mám i kamarádku co by to chtěla řešit u doktora a taky je těžce pragmatická a častovala mě větama typu prosim tě co blbneš, to bude v pohodě, neřeš, počkej apod. noo a ikdyž by se ráda někam posunula tak má smůlu protože jí to snažení přes doktory bojkotuje chlap... no a nic s tim neudělá a žije s tim v klidu dál je jí 35 let. a pořád je se vším v klidu a rychle hotová a já jen čumim a divím se jí.. já bych už toho chlapa poslala dávno k šípku a hledala jinde, obzvlášť když je problém na jeho straně... už toho necham, prostě Vy citlivé ignorujte pragmatické a vy pragmatické když vidíte, že se citlivka staví na zadní jí nechte být, nemá cenu si to ztrpčovat ještě tady, negativních věcí je v životě moc a ty stačí 😉

rosalline
23. čer 2017

@kkac83 je to tak...:o)

rosalline
23. čer 2017

@ms.neomagic tohle ale už není ani o pragmatismu...ale prostě o lidské zlobě...

pavcik123
Odpověď byla odstraněná
ms.neomagic
23. čer 2017

@pavcik bylo mi to hrozne lito,protoze i ja jsem sem patrila a holky jsem neskutecne podporovala...ale pak jsem si rekla dost,zvedni zadek a padej k dr,uz je ti tolik a tolik a zrejme to asi normal nepujde a sla jsem..dr mi udelal hormonalni vysetreni,nasadil Gynprodyl a hned se zadarilo...a ja sama nevim zda to bylo tima praskama,nebo tim ze jsem se uklidnila,ze se konecne neco deje a resi se to a byla v klidu...proto se tu nad holkama rozciluju,aby tu taky nesedeli a zacali resit...myslim ty,co jeste nic nezkusili,jen opravdu cekaji na zazrak..nikoho neurazim,nedobiram si,jen rikam jak to tu vidim a ze bych zrovna vsem temhle dlouhocekatelkam prave to mimi prisla...jinak jsem chodim kazdy den a ctu je...ale vcera uz se to nedalo nezareagovat.

pavcik123
Odpověď byla odstraněná
simi1510
23. čer 2017

@ms.neomagic řekla bych, že ti pomohla ta kombinace a ten klid. Prostě k vystreslé osobě to mimi asi vážně nechce... Já právě si taky říkala, že už to stačilo, navíc, když chlap pak řekne, jak to vidí, cítí a není to člověku příjemné, když si myslí, že vás nic jiného nezajímá. Chlapi z nás umějí číst, i když nic neřeknou... Nehledě, že pak všude jen čteš, a musíš v den pozitivního testu a pak ob den, nebo každý den... a pak najednou zjistíš, že když si se na to vykašlala, tak stačil sex x dní před ovu a povedlo se....

Oni se jakékoliv pomoci bohužel brání, nechtějí to chápat a cítí se ublíženě...

janajens
23. čer 2017

@pavcik123 hele tohle uz je prsa caru holky s Tom neco delaji hlavne moni a Laura ale tohle je od tebe fakt uz pres caru😟

luska__
23. čer 2017

@laura1972 to je neuvěřitelný vid? vím,že jsme byly na tom stejně..
¨ale jsem ráda,že to nevzdáváte ❤

pavcik123
23. čer 2017

@janajens promiň. Nikdy jsem po tobě nedokázala nic přečíst. I teď s tím celkem bojuju. Sorry jako

janajens
23. čer 2017

@pavcik123 zes to prehnala sorry zes to nedokazala precist ale holky se snazi jak moni tak Laura s Tim neco delat a ty na ne takhle KDE se v tobe bere takova zloba

pavcik123
23. čer 2017

@janajens jaká zloba? Ty to nevidíš? Vždyť tohle už je magořina, je to úplně směšný až k lítosti.
Rok sem chodím a rok čtu to stejný. Žádnej posun, zaseknutí v jednom bodě a setrvání v něm.

janajens
23. čer 2017

@pavcik123 proste jsou nestatstne kdyz uz mysli ze se Jim to podarilo a maji treba slabe carky na testu prestanou silit a od Nas chteji pomuze podporu a kit se KDE vypovidat moc bych Jim prala aby se Jim zadarilo a ne aby vzpominali na minulost

pavcik123
23. čer 2017

@janajens každá jim to přeje. Ale tohle už je na psychiatra. Nebudu čůrat na test před mši, kašlu na to, nebudu na to myslet a další cyklus co? Čůrání na test před ms s nějakou obhajobou. Už mi to přijde směšný a upřímně? Já sem chodím jen kvůli pobavení ale pro radu si jdu radši k lékaři

pavcik123
23. čer 2017

Před ms

evasmidova0019
23. čer 2017

@rosalline Test je z dnešního rána oproti včerejšího dne odost silnější... Jsem ráda v pondělí na gyndu snad bude všechno v pořádku. Děkuji.

dddkkk
23. čer 2017

@pavcik123 Tak proč si myslíš že zrovna někdo stojí o tvoje rady? když sama si pro ně chodíš k lékaři?

janajens
23. čer 2017

@pavcik123 jo ja vim toho bohuzel delam taky blbost pred ms delat test diky tomu pak zjistis treba ze jdi byla tehotna a odeslo to s ms taky se mi to stalo minuly mesic a uz se bojim testovat pred ms aby se to zase neopakovalo

rosalline
Odpověď byla odstraněná
pavcik123
23. čer 2017

@rosalline tak si to tady všechny​ hlavně olajkujte 😀 no myslím že si jdu podřezat žíly z toho co jsi napsala 🙂

laura1972
23. čer 2017

@pavcik123s přítelem si společného potomka přejeme oba, naopak i kdyby to už nešlo, nebudeme to lámat přes koleno. Fyzicky se cítím skvěle, ale jako každý normální chlap má o tu svojí strach, ať je mi přes 40 nebo 25. Chováš se tady k holkám jak neskutečný hovado. Užijte si to tady. Sem už nepáchnu, mám svojí skupinu, ve které ty už nebudeš. Právě kvůli takovým jako seš ty aby se do nás pořád nemontovaly, jsme ji založily a ty tam v tom případě nemáš co dělat.

pavcik123
23. čer 2017

@laura1972 kdyby tě měl rád, tak tě nenutí do miminka ve tvým věku. Takže asi tak.
Píšeš něco a děláš něco úplně jinýho. Prý nebudeme to lámat přes koleno 🙂 aspoň si nenalhavej. Sbohem

pavcik123
23. čer 2017

@laura1972 na dítě jsi stará, nechápu co si pořád nalhávas, ach jo. Ale jo, gynekolog z tebe vytáhne ještě nějaký kačky aby ti řekl bohužel

pavcik123
Odpověď byla odstraněná
laura1972
23. čer 2017

@pavcik123 no tak se hodně pletes, protože on mi do ničeho nenutí. A ty tvoje bludy, co tu píšeš mě nerozhodí. A klidně se smejte na emiminu, je vidět jak jste ubohý a sobecký. Ale jak se říká, boží mlýny......