Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@galikl moc gratuluji, krásně sílí. 🙂 držím palce, at je vše v pořádku 🍀 já už to vzdávám. 2 dny do.MS, včera krásný růžový dusík na comfort, dneska Nic, jen náznak. Takže to co ukazují testy, tak už nevěřím, že ukazují to co mají. Kdoví co může ovlivnit ještě to, že se ti dušíci ukazují a střídavě mizí. Prostě už na to kašlu.Tobě přeji hodně štěstí a ostatním tady co našli // taky 🍀
Kdo bude testovat od příštího týdne? Ať nejsem sama 😝 😅
@habiba_ketta já za týden v neděli 😀
@pujolka26 já bych chtěla ve středu, ale bojím se, že bude ještě moc brzo 😀 tak jsem na nás zvědavá 👶
@habiba_ketta a kolik budeš DPO ve středu ???
@jarmulka Podle mého pozorování 12-13 🙂
@habiba_ketta no tak to by mělo být už vidět ! To není brzy ❤
@habiba_ketta já měla ovulaci právě asi ve st, tak počkám ještě týden do neděle 🙂, když už, tak to by už šlo určo vidět. Tak uvidíme, jsem taky zvědavá na nás 🙂
@habiba_ketta já budu v ne 11 DPO, tak to by už mělo být něco vidět, kdyby se náhodou zadařilo 🙏. Ty budeš ve st 12-13 DPO? Tak to by mělo jít určo už vidět
Zdravim holky prosím o názor testovala sem testem ClearBlue digital 10 DPO a pozitivní + a 1-2 tt. Mate nekdo také zkušenost ?? Jedno mimco se mi dříve neudrželo při krvácení a test sem měla pozitivní až po vynechane ms a ted už 4 dny před očekávanou ms. Děkuji za názory 🙂
@jarmulka ahoj 🙂 ms ma dorazit dnes, V patek na testu ruzovy dusik a v sobotu a vcera sotva viditelne na svetle a dnes jsem netestovala, Pokud zitra ms nedorazi zkusim testnout. Ale spis tomu uz neverim. Jen nechapu ty testy. Nejen comfort, ale i jine znacky mi ukazuji to same, ale zadna zmena. Dnes bych mela byt DPO.
@jullli toto letí, panejo....to už máš bříško a pohyby vid ?
@monikadeny leti to hrozne no 🙂
Ano uz tam radi v plne polni :D
A co ty jak ti je?

@aleenka1234 myslíš???? Pro mě to má lehký nádech barvy... Nejsem blázen, co vidí vše a všude, ale tady bych tak radikální názor neměla