Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 naděje umírá poslední,držím palečky...
@beruszka82 děkuji, ale už by se to ukázalo dávno. Já to měla vždycky jasné, když jsem věděla, že je ovulka, tak přesně 10dpo tam byl dusík na testu. A každým dnem test sílil. Ted jsem 16 dpo a 1 den zpoždění a musela bych pomalu mít na test lupu abych viděla to co tam je ted.
@laura1972 sledují tě od té doby co jsem těhu já,byly jsme v srpnu stejně těhu taky jsem o miminko přišla ale v dubnu ZT a tobě držím celou tu dobu pěstičky a věřím,víš ono já měla ovulku a prcek byl oproti ni o týden menší a těhu test v den ms byl jen duch a druhý zase o týden starší podle utz a duch byl už 4 dny před ms takže věřím v těhu v zázraky....
@beruszka82 děkuji, kéž by to tak bylo 🙂
@beruszka82 i tobě jsem psala sz. Je to dlouhé, tak proto .🙂
@laura1972 - kéž by ti to vyšlo :o) držím palec....
❤ pro štěstí letí k tobě....
@monikadeny @gruzicka moc děkuji holky, ale právě ted ms dorazila 🙄
@laura1972 ooooojjjjjjj
@laura1972
no ale hodně holkám tady ten dáreček vyšel 🙂
@gruzicka snad už to ted s @janajens a @monikadeny brzy prolomíme 🙂
@laura1972 jj, gruzička už má druhou ms po revizi a frčí na to :o)
@gruzicka kdy čekáš ovulku?
@monikadeny takže v tom.pojedeme uz čtyři 🙂 a ještě @nikola_w takže už nás je pět 🙂
@monikadeny Píše mi to 9.7 ale mívala jsem dříve,tak uvidím podle grafu.
Holky je to uz mazec.. tak bych chtela aby se uz povedlo :( ja zatim ms nikde tak snad zitra dorazí.. uplne malinko jsme dneska za spinila růžové tak at dojde mrcha a můžeme zacit znova... uz mame zamluvenou dovcu na záři tak snad se povede aspon tam..
@habiba_ketta ahoj tak co, testla jsi?
@pujolka26 Ahoj, já to nevydržela a zkusila jsem už včera a nic 😅 tak jestli nic nepřijde, tak zkusím zítra 🙏

@vapka no zatím žádné příznaky na ms, bolí mi trochu prsa, citlivé bradavky, dva dny mi pobolival podbřišek sem tam a jinak nic. Tak nevím. Ukazovalo se něco v pátek na comfort testu výraznějšího, ale až po zaschnutí a o víkendu skoro nic. Včera jsem netestovala, až dnes a taky nic viditelného okem, jen náznak. Podle mého ms dorazí. 😒