Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@habiba_ketta tak drzim palecky na zitra
Kde se ta mrcha zase toulá?
@opice55318 Bohuzel nevidim nic.
@jullli ja uz asi jenom chci videt ... myslim si, zejsem jenom mam nizke hcg...nevím proč
@opice55318 a kdy jsi mela ovulaci? A mas ji prokazanou? Na testech opravdu nic neni. A navic jsou zaschle he potreba vysledek vyfotit hned kdyz je test mokry
@jullli ja na nich neco vidim, mozno jenom kanalik....mne uz ms meska 21dní, jsem 53dc
@opice55318 tak to vypada spis na anovulacni cyklus nez tehotenstvi...
@jullli proč myslíš?
Vzdy jsme mela ms jak hodinky, jeste presne na hodinu ... ani za svet si nechci pripustit, ze bych nemohla otehotnet ....
@opice55318 přesně tak, souhlasím s @jullli . Buď anovulační cyklus nebo OVU velmi pozdě. Nezlob se na mě, ale při 3-týdením zpoždění ,,lovit duchy,, ? Nevím, jestli si chceš tady dělat srandu nebo jestli to skutečně myslíš vážně? Já nechci být zlá nebo snad v Tvých očích nepřející, ale chtělo by to trochu vypilovat anatomii - přečíst si něco o oplodnění, nidaci ( implantaci ) a následném uvolňování HCG do moči... Protože potom bys sama věděla, že pokud máš 21 dní zpoždění , potom buď byla OVU mnohem později a proto ještě není nic zřetelného na testu nebo se opravdu o těhotenství nejedná... Tak jako tak přeji, aby se brzy zadařilo a aby se situace co nejdříve objasnila... Mmch - na Tvém místě bych to řešila s lékařem ... ❤
@jarmulka proc bych si mela delat srandu, nejdem ten typ cloveka, co zavesi fotku na internet pro srandu ... prostudovane mam toho az az hodne ... jsem trochu vylekana z tak dlouheho meskani a, taky myslim na to, ze mohla byt ovulace pozdeji, tak proto jsem dem taky hodila testy, abych byla klidnejsi, taky me toif loveni duchu nebavi, ale taky si myslim jako jsem hore uvedla, ze jsou ty testy na prd... kdyz byla ovulace pozdeji, tak to samozrejme chapu ty testy, proto cekam do dalsi menstruace a kdyz nedojde tak to budu resit s lekarem.
@opice55318 jiz jarmulka odpovedela pri 21dnech spozdeni musi byt tehotenstvi detekovano..
Bohuzel opravdu se jedna nejspis o anovulacni cyklus. A klid je to bezne kazda mame aspon jeden anovulak v roce
Tenhle je potom muj druhej...mockrat dekuji za vase vyjadreni ...
@opice55318 a bohuzel bez toho kdyz nevis kdy ovu byla neni jasne zda se tedy o tehu muze jednat
@opice55318 klid jsou zeny co maji treba kazdy druhy mes anovulacni cyklus a stejne i tak otehotni ;)
@jullli vzdyt ja vim, ze jo...me sestrenke ms vynechavala i nekolik mesicu a hned jak vysadila hak tak otehotnela... ja nerikam, jen proste asi jsem tady hledala utechu, no zbytecne...mejte hezky den
@opice55318 děláš si z nás srandu? Zase nějakej podezřelej, novej, profil. Že by Maajaa ;) jinak bys musela být úplně mimo, ptát se na takovou kravinu.
@opice55318 jsou tam hodne slabi dusici, ale pri tvem zpozdeni by nemely byt duchove ale poradne dalnice. Byt tebou zajdu na gyndu. Jsou hodne ojedinele pripady, kdy testy neukazuji dlouho nic nebo hodne slabe i pres to, ze je zena tehotna, ale to je spis ojedinele. Slabe duchy muze zpusobit i cysta, krera muze zpusobitni zpozdeni. Nebo jsi mela ovulaci nedavno a hooodne dlouhy cyklus. O co se jedna ti rekne ale jen gynekolog.
@aleenka1234 nevim o cem tocis, jako kdyz jsem nemela jeste profil, ale znama mi rekla, ze se mam spýtat tasy tak jsem si ho asi vytvorila...co jako proc bych se nemohla zeptat? Co jste take hned utocne zeny???kdybya byla na mem miste, tak nevim jak by se ti tohle citalo, ja kdyz nemusim,nevudu komentovat a nevim na jakou kravinu jsem se ptala....spis jsem si myslela, ze tady bude nejaka s necim podobnym, ze se stretla, tak nevim proc se vubec vyjadrujes ....

@habiba_ketta jj jasan, tak snad se podaří, já taky uvidím