icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
opice55318
6. črc 2017

@elvinerha
Dekuji konecne za normalni a milou odpoved 🙂 ktere se tady clovek normalne nedocka. Jsem si vedoma toho, u lekare jsem objednana, tak doufam, ze to nebude nic zle z ceho mam strach...
Jinak se uz nemusite vyjadrovat, kdyz chcete byt nektere utecne, nevite o, cloveku nic a hned pisete ci si dela srandu, co pise kraviny, trochu se vzite do cloveka co tady neco napise...ja Vam zelam hodne stesti, zdravi a deticky, po kterych kazda zena touzi...my ich snad budeme mit jednou taky...

simi1510
6. črc 2017

@opice55318 vzdyt ti jullli na to odpovedela... bud zpozdena ovu, nebo anovulacni cyklus... kdyz je takove zpozdeni, tak si dojdi na gyndu, tam ti da doktor nejlepsi rozreseni, pripadne pichne agolutin...

simi1510
6. črc 2017

@opice55318 kdyz je takove zpozdeni, tak honeni duchu je v teorii mimo... ale to bys musela vedet presne, ze ovu byla... kdyz ji nesledujes, tak nelze rikat, ze proste je to tak ci onak 😉 stejne tak, jako ze treba pokazde byl cyklus pravidelný neznamena, ze se nemuze stat vyjimka... posunutou ovu muze zapříčinit stres, nemoc, léky.... pak muze byt i cysta atp. Nebo te proste potkalo skutecne anovulacni období.

Nikdo jiny ti nedá přesnou diagnózu a odpoved nez tvuj lékař.

Sama pises, ze te tu nikdo nezná.... tak pak nemuzes cekat ze se dozvis rozreseni sveho problemu

opice55318
6. črc 2017

@simi1510 jo ja vim, umim cist kdyz si si nevsimla...ja se uz na nic neptam, tak co jako? Hodne mi tady ublizili holky, mluvite se mnou jak s nesvojpravni, nechapu jako co si dovolujete ponektere

opice55318
6. črc 2017

@simi1510 ja jsem se jendodus ptala ci nekdo vidi neco na testech nic vic nic mene ... stacilo rict jo nebo ne to bylo vse...ne tady psat ze pisu kraviny a, delam si srandu, vzdyt je to muj zdravotni stav s kterym jsem se s Vami podelila cehoz lituji

lencak80
6. črc 2017

Ženy dokážou být opravdu kruté

martinie88
6. črc 2017

@opice55318 Ahoj, neda mi to nereagovat. Od te doby co se tu objevila uzivatlka majaa tak asi nove dotazy od novych zen jsou tabu :( Pokud jsi potrebovala radu tak ti to tu zeny mohly vysvetlit a pokud si myslely, ze jsi nekdo vymysleny tak nemusely reagovat. Opravdu si je kazda z nas v teto diskuzi na 100% jista tim, ze kazda nova uzivatelka je fake?? Pokud vim a chci tak poradim, pokud tak ne tak snad nemusim nikoho zesmesnovat! Pokud uzivatelka nevi jak ovulace funguje, tak ji preci nebudu podezirat z vymysleni a zesmesnovat ji. Pred 7 mesici jsem sem prisla s podobnym dotazem a nektere slecny, si tu ze me take utahovaly. Bohuzel jsem si pul roku pred snazenim nenastudovala jak to vse probiha a ze kazdy nazor zde je podroben kritice. Myslela jsem si, ze si tu pomahame!! Ne jen tem, ktere tu jiz dlouho zname. I kdyby byla uzivatelka vymyslena tak urazela zde nekoho???? Ne pouze se zeptala a ze ma 21 dni zpozdeni, urcite ji muzete odpovedet jinak, nez ze si dela srandu a vymysli kraviny :(

Pokud budes chcit poradit a bude to v mych silach napis mi sz 🙂

jullli
7. črc 2017

@martinie88 ja myslim ze jsem poradila dost. Nez se snesla vlna toho zda to neni maja ci je...
Je to tezko nevim jak vice bych mohla poradit, rekla jssm tak jak to je bohuzel test je negativni a ani duch tam neni...

martinie88
7. črc 2017

@jullli ahoj Julli tohle nebylo na tebe 🙂 Ty jsi ji ji poradila a napsala jak to vydis. Ostatni slecny zde zacaly urazet. Opravdu nechapu, ze to nekomu za to stoji :(

martinie88
7. črc 2017

@jullli vidis 🙂 na mobilu mi nejdou opravit preklepy 🙂

opice55318
7. črc 2017

@martinie88 dekuji za reakci...sklamala jsem se tady moc, do tohto fora verejne prispivat nebudu, protoze je videt, ze zeny jsou fakt kruti...dala jsem si tou namahu a preklepla jswm si uzivatelku aleenka1234 a nejsem jedina ktere takhle napsala, myslim, ze schytal to nekdo i hur ... nevim co si tym chce jako dokazat, ze tady bude nekoho urazet, ze si nekdo neco vymysli a pod. Mela by se zamyslet, co prispiva ale asi nepozna prislovi dva krat meraj a raz rez...aneb zakousni si do jazyka a nemej za potreby se tasy vyvrsovat nad nekym...ne kazdy ma tolik stesti jako ona, jelikoz zalozila taky forum kde psala ze ceka miminko a nevi ci si ho ma nechat, jelikoz ma 2 deti a po nich uz 2x byla na potrat ak jsem dobre pochopila...zena v jeji veku nevi co je ochrana kdyz nechce detatko a na me se tu bude vrsit...udelejte si svuj nazor ale na tebe aleenka1234 si dám sakra pozor...protoze se mi nelibi jak se tady soravas k holkam, at di rika kdo chce co chce, prehnalas to a ne jednou. Je lehke si udelat srandu z nekoho kdo je tady novacek ale je taky lehky si rychle udelat obraz o nekem kdo je tady delsi dobu a prispiva do for a taky zaklada nejaky ty fora...

jarmulka
7. črc 2017

Tak já se tedy omlouvám, pokud jsem někoho urazila, ale skutečně to tak nebylo myšleno.... Jen prostě logicky, holky, sáhněte si sami do svědomí, co jste dělaly, když Vám nepřišla MS, chtěly jste miminko a test byl negativní? No snad každá z nás se podívala na internet, jak to vlastně probíhá ( oplodnění) , kdy můžeme čekat pozitivní test a jaké jsou první projevy atd... Já jsem jen odkazala právě na tyto články, aby slečna měla více jasno o informacích, jak její tělo funguje ( mělo by fungovat) . Nechtela jsem živit její teorii o špatných testech při tří týdenním vynechání MS a poradila jsem jí, aby nejlépe zašla k lékaři. My jí můžeme napsat názor, zkušenosti, ale pravdu o jejím konkrétním stavu jí dá její lékař.... Mmch jsem jí poprala, aby se brzy miminka dočkala... Nic zlého v tom nebylo. Jen jsem nechtěla živit teorii o špatných testech, čemuž sama při takovém vynechání MS sama nevěřím. To je vše

aleenka1234
7. črc 2017

@opice55318 No, tak to máš skvělou známou, když ji rekneš, že máš 23 dní zpoždění a ona ti řekne at se zaregistrujes na konikovi 😉 navíc, nevím, proč si ty testy celý oloupala. Tod vše 😉

opice55318
7. črc 2017

@aleenka1234 musíš stale provokovat jo? Ti to robi dobre nebo co jako? Jo,vis protoze ji se to nestako takrekla zkus se zeptat na fore, ci se tam nenajde nejaka holka, co se s tým stretla, tot vse a nenavazej se do me kamaratky jo?
Co Ti vadi na testech? Oloupala jsem je proto abych ses na to zeptala... Protoze byli v kazete a cez to leskle se na to blbo kouka, tak jsem si je vybrala a dala na bilej podklad, to te trapi co? Mit tak tve problemy.ty mas nejake komplexy nebo co?

aleenka1234
7. črc 2017

@jarmulka myslím, že omlouvat se vůbec nemusíš. Pokud chce někdo otěhotnět tak si snad přečte jak se to dělá a co je k tomu potřeba 😉 dítě je na celý život, je to zodpovědnost, když něco chci, tak si o tom první pohledam info a zjistím si jak funguje tělo, co je a není normální. Navíc, nevím, proč sem uzivatelka dává jakýsi odlepeny testy a ne normální, aniž by sloupavala svrchni papír. Vůbec se netrap.

aleenka1234
7. črc 2017

👏 at se ti daří 👍

opice55318
7. črc 2017

@aleenka1234 se uvedom laskave...testy jsou normalni, jen jsou vybrany z kazety...ale proc se znizovat na tvou uroven.. ja mam nacitane, neboj se, jenomze ne kazdemu se dari asi jak tobe ... to Ty si nastuduj jak se chranit kdyz nechces detatko...ne jit 2x na preruseni a potom zalozit diskuzi ze jsi zase tehotna a nechcete dite...se uvedom ty a nenavazej se tady do mych testu ... zeny jako ty tady na forech nemej co delat...tot vse zase z me strany...jses provakaterka prveho stupne ....

opice55318
7. črc 2017

@aleenka1234 ty tak mas co rikat o zodpovednosti a o tom ze dite je na cely zivot...se poslouchas? Dela se ti asi dobre ponizovat zeny co? Tobe musel nekdo sakra ublizit

opice55318
7. črc 2017

@jarmulka to je v poho, ja jsem napsala, ze jsem si toho precetla hodne, no jrn nekdy je tezke i z toho vseho nastudovani pochopit sve telo ☺ ja tady resim macimalne tak zakomplexovanu Alenu.

aleenka1234
7. črc 2017

@opice55318 No, vždyť ti píšu hodně štěstí 👍

opice55318
7. črc 2017

@aleenka1234 to ti tak verim!po tvem navazani se do me so prej stesti nekomu jinemu. Ja ho od tebe nepotrebuji a ani nechci, z takove falosi se mi dela zle...

dura175
7. črc 2017

@opice55318 Podle mě se útočně chováš ty. A to hodně. Holky ti napsaly názory, vcelku rozumné. Jeden byl možná ostřejší. A ty ses hned nechala vyprovokovat a útočila jsi taky... Tohle je prostě internetová diskuse. Občas jsou na sebe uživatelky ošklivý, to jo. Nejlepší je to brát s nadhledem a takové věci přejít.

katuskad1
7. črc 2017

To je zase debata😕katastrofa tady.😯😢😢😢😢

laura1972
7. črc 2017

@dura175 já jsem měla s těma samyma ty samé výstupy a ani se nedivim, že jsou tady některé holky znechuceny. Bylo jich tu plno, co sem přišly zeptat se nebo poradit a dopadlo to přesně jako ted. Nezlob se, ale přejít to?? !!! Jako třeba když někomu napíšou, aby místo pořizování dítěte po 40 by si měl hlídat inkontinenci apod. to už je docela přes čáru. A to nebylo jen to. Tohle fórum bylo ze začátku v pohodě, ale bohužel to už je dávno minulost. Od té doby, co tady dámy, které tady denně brečely a dávaly sem několikrát denně bílé testy a prosily o rady otěhotněly, tak jsou ted někdo a my ostatní jsme jen s prominutim h....

laura1972
7. črc 2017

@katuskad1 jj, stačí jen aby sem přišel někdo nový nebo si sem přišel pro radu a je to o ničem. Tady totiž ten kdo není těhotný, tak tu nemá co dělat. Takhle jsem pochopila tohle fórum.

martinie88
7. črc 2017

@aleenka1234 No tve odpovědi opravdu nechapu! Jak se dela dite? To jsi doufam nemyslela vazne 🙂 Kazda z nas vi jak telo funguje, ale kazda z nas nemusi hned prvni mesic hrotit ovulacni testy, mereni teploty a jist tunu leku. Nekdo tomu chce nechat volny prubeh. A pokud slecna nevedela kdy ma ovulaci a vzdy mela cyklus stejne dlouhy tak si vydedukovala, ze ma zpozdeni. Myslim si, ze jako matka jiz skoro 3 deti bys ji mohla dat plnohodnoutnou odpoved, jelikoz vis jak to funguje, a ne ji tu zesmesnovat. To je muj nazor. Jestli nekomu neci prispevek vadi tak ho nemusime komentovat.

laura1972
7. črc 2017

@martinie88 souhlasím 👍

vesnicanka17
7. črc 2017

@laura1972 lauro tebe porad sleduji a drzim palecky. Ted uz sem moc nevkladam prispevky spis koukam co a jak holky. Drz se

laura1972
7. črc 2017

@vesnicanka17 moc děkuju 🙂 a co ty?? Jak se máš?

vesnicanka17
7. črc 2017

@laura1972 hele super porad pracuji a brisko nevadi. Akorat nemam zatim nic na mimco co bych si sama koupila. Jen co privezou znami. To vis jsem porad opatrna ale ted je snad nejhorsi za mnou. A az bude prcek venku budu v klidu.