icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
7. črc 2017

@vesnicanka17 tak at je vše v pořádku 🙂 drž se mamino ❤ a už víte co to bude nebo se necháváte překvapit? 🙂

opice55318
7. črc 2017

@dura175 kdyz myslis, ty by ses citila na mim miste stejne, ver mi ... neutocis, nebudu uz reagovat, to je moje posledna reakce a nezabudam pamatuji...
@martinie88 myslim si, ze tys to pochopila spravne jako i ja ... dekuji☺☺ a @laura1972 dekuji ☺☺

vesnicanka17
7. črc 2017

@laura1972 bude to kluk 🚗

luuucatko
7. črc 2017

Ahoj holky, mám dotaz - 9 dpo jsem si dělala test (lady max) a po limitu se mi objevil malej duší, viděl ho i přítel. Od 8 dpo mě stále píchá na levé straně v podbřišku. Včera 11 dpo byla bolest už větší (je to pro mě nové). Dneska jsem si dělala mamatest, ale odpoledne a ani dušík. Zítra má přijít MS a dnes jsem začala opravdu hodně špinit, což je u mě neobvyklé - většinou špiním už 5-7 dní v malé míře před příchodem ms. Dostala jsem od lékařky na štítku euthyrox. Myslíte, že by to mohli způsobit hormony? Zkusím test ještě zítra, ale taky jsem četla, že mamatesty jsou dost nespolehlivé.

jullli
7. črc 2017

@luuucatko me mamatest nikdy nezklamal zkis testnout jeste zitra, a to spineni by mohlo byt od novych leku..

luuucatko
7. črc 2017

@jullli Taky mě to právě napadlo - nemám s braním hormonů žádnou zkušenost. Jen mě děsí ještě to píchání do levého vaječníku docela to bolí. A bolest mám většinou až druhý den MS a hlavně jsou to křeče do celého podbřišku. Zkusím ještě teda test zítra ráno. Děkuju za reakci. 🙂

jullli
7. črc 2017

@luuucatko nemas zac jinak to ze spinis uz pred ms kazdy cyklus neni dobre, asi bych nasadila progesteron porad se s dr

roxyinka
9. črc 2017

Ahoj holky,
překládám fotky dnešních testů (cca 2 dny před ms, nevím přesně mám to dost nepravidelný). Máte někdo zkušenost s gravitestem? Dělá takové falešné duchy?

simi1510
9. črc 2017

@roxyinka ja s těmito testy nemam vubec špatnou zkusenost. Testovala jsem predevsim jima a jsme uz 14.tt 🙂 Testuj dal a preji at sili! Jinak čárku tam vidim 🙂

martinie88
9. črc 2017

@roxyinka taky vidím 😉 Ať sílí 🍀 Mě tyhle testy falešňáky neudělaly, měla jsem mama testy i cemia 🙂

star28
9. črc 2017

Holky myslite ze kdyz mam ted po vysazeni prasku nepravidelnou ms tak mi pujde hur otehonet? Ma ta nepravidelnost vliv na otehneni nebo ne?

martinie88
9. črc 2017

@star28 Zalezi jak moc nepravidelnou ji mas. Ja i rok po vysazeni mela i cyklus 60 dni🙄
Zacala jsem pit kontryhel a gynex a uz mam cyklus 36 dni 🙂
Samozrejme, ze cim mas delsi cyklus tim mas mene "pokusu" otehotnet. Pokud, ale mas ovulaci tak by problem otehotnet byt nemel 🙂

martinie88
9. črc 2017

Ahoj holky, jsem teprve 8dpo, ale dnes na me vykoukli dusici🙂 Nikdy jsem na testech nic nemela. Co na to rikate?
Prvne je mamatest comfort otevrena kazeta, druhy comfort a posledni klasicky mamatest 🙂

jullli
9. črc 2017

@martinie88 ze to vypada hoodne nadejne 🙂

star28
9. črc 2017

@martinie88 ja sem mivala vzdycky 28-30 a ted mam tak 37 prave ☹

simi1510
9. črc 2017

@martinie88 já mám z tebe takovou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 ať jen a jen sílí!

simi1510
9. črc 2017

@star28 bylo by lepší to zpravidelnit. Když budeš mít dejme tomu cyklus 60 dní, tak z 12 šancí máš pouze 6. Hodně holek si na to chválí ten kontryhel nebo gynex, že se jim to zpravidelnilo. Jinak je především důležité, abys měla ovulaci a dostatečně dlouhou fázi od ovulace k ms, aby se vajíčko mělo čas v klidu zahnízdit.

roxyinka
9. črc 2017

@simi1510
@martinie88
To jste mě potěšily holky😊 Zatím se na to nějak neupínám. Spíš počítám, že to bude falešnák. Nechce se mi věřit, že by se nám po roce konečně zadařilo😳

laura1972
9. črc 2017

@martinie88 nádhera 🙂 držím palce ať sílí 🍀

kkac83
9. črc 2017

@star28 Já jsem mívala nepravidelný cyklus před užíváním i po vysazení HA. Doktorka mi pak předepsala Gynprodyl a cyklus se mi upravil na +- 28 dní. A po 3 měsících užívání se mi podařilo otěhotnět.

walca
10. črc 2017

Ahoj, chtela jsem se zeptat zda mi gynekolozka napise neschopenku, kdyz delam 8hodinove smeny(ranni pondeli-patek, nocni pondeli-patek odpoledni pondeli-patek), tahani materialu(tyce, ktere maji 6m), delam ve sklarne kde je treba i 30°C na hale. Tehotenstvi zatim potvrzene nemam, jdu az 13.7., ale kdyby mi ho potvrdila zda by mi ji napsala? Tak trochu se bojim, kdyz by to bylo moje prvni ditko. Co myslite?

gariena
10. črc 2017

@walca V práci by ti měli nabídnout jinou pozici za stejný plat, noční a namáhavá práce se pro těhuli nehodí. Když ti to zaměstnavatel nenabídne,tak v tom případě by byla na místě neschopenka. Záleží na doktorovi,já jsem dělala s chemikáliemi a mně se gynekolog vysmál, že mi neschopenku nedá, tak jsem požádala praktickou a v pohodě mi ji napsala.

martinie88
10. črc 2017

Ahoj holky, tak posilam dnesni testy. Prvni foto jsou jen dnesni testy a u dalsich fotek je vzdy posledni test dnesni. Silnejsi mi neprijdou, ale snad bude hcg silit ob den 😉

simi1510
10. črc 2017

@walca pokud bys tehotna byla, tak ti musi nabídnout praci, kterou muzes ve svem stavu delat za stejny plat. Pokud to nejde, maji te nechat dle zákona doma za 100%tveho platu. Neschopenkou se ohani plno společnosti, ale je to porušení zákona, pokud nejsi sama nejak ohrožena a mela bys byt doma.... Nehlede ze s neschopenkou budes moci mit vychazky omezené a treba doktor nemusi shledat duvod k neschopence

lbourova
10. črc 2017

Ahojky holky 🙂 jsem mesic po samovolnem potratu bez revize a vcera jsem to mela dostat a nic. Mela jsem doma jeste clear blue test,tak jsem ho prubla a tam na me koukalo plus 1-2. Myslite,ze tam muze byt jeste zbytkove hcg nebo se zase zadarilo? Minule jsem mela pozitivni test a po ctyrech dnech jsem menstruaci dostala a tehu odeslo take. Pred tim bylo ZT a pak mimodelozni. Mam strach jak to zase dopadne. Dalsi testiky pujdu koupit radeji az ve stredu.

laura1972
10. črc 2017

@lbourova ja myslim, že zbytkové hCG už to nebude. 🙂 Zkus ve středu testik a uvidíš 🙂.Moc držím palce ❤

bera28
10. črc 2017

@lbourova mně tedy kleslo hcg na nulu až po víc jak šesti týdnech od potratu, takže to klidně zbytkové může být.

martinie88
10. črc 2017

Holky tak dnes 9DPO, nevydržela jsem a šla ráno na krev a hodnota je 16,6 IU/I ❤
Tak se nám snad po skoro 7 měsících zadařilo 🙂
Drže mi palečky, aby ve středu bylo 2x takové 🙂

karin1712
10. črc 2017

@martinie88 tak super. moc gratuluju

martinie88
10. črc 2017

Ahoj holky, muzu se zeptat jak je to s digitalem? Citlivost je od 25 jednotek, rano jsem mela 16,6 a ted mi digital ukazal + 🙂 To se hladina tak rychle zveda? Nebo zachyti i mene nez 25? Dekuji a uz to tu nebudu spamovat 🙂