icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
marycz
16. črc 2017

@rosalline já to poznám, nemerim BT ani netestuju,ale poznám to...čirý hlen a takové to píchnutí nebo štípnutí ve vaječníku ... 9dpo může i nemusí být brzo...někomu se ukáže slabý duch už 8dpo,někomu dokonce až pár dnů po vynechání MS,např.17dpo...je to individuální,dle toho,kdy se vajíčko uhnízdí a jakým tempem stoupá hCG ... Testuj ale raději až po vynechání, já takto testovala asi 2x dopředu (měla jsem ten pocit,že jsem tehu) a2x to nedopadlo,přišla MS...takže teď už raději až po vynechání

marttul
16. črc 2017

@dendule94 Ahoj. Já ho mám...ten kalendář ti to počítá jen přibližně, pokud sis tam tedy ovulaci nezadala sama na ten den, kdy ji tam máš vyznačenou. Já ji tento měsíc měla o 2 dny později, než si kalendář myslel 🙂 Ale samozřejmě to, že jsi otěhotněla možné je 🙂

dendule94
16. črc 2017

@marttul zitra jdu na preventivni prohlidku k doktorovi. Tak se ho zeptam. Jestli on uvidi ze ovulace ma prijit ve ctvrtek nebo ne. Myslis,ze teda podle tech dvou srdicek ted o vikende je mozny se nam to mohlo povest? ☺

rosalline
16. črc 2017

@marycz já beru nyní atb, tak bych ráda věděla co nejdříve, jestli jsem...abych hned šupajdila k doktorovi.... a dal mi kdyžtak jiné v těhu povolené...jinak bych to takhle brzy nezkoušela 😉

marttul
16. črc 2017

@dendule94 Mohlo i nemuselo...🙂 Uvidíš 🙂

dendule94
16. črc 2017

@marttul dekuju uvidime jestli se povedlo

janajens
16. črc 2017

@dendule94 poznas za par dni

dendule94
16. črc 2017

@janajens snazime se uz skoro rok. Ale nejak jsme to neresili aby jsem delala ovu testy a tak. Ale snad kdyz mam pravidelnou ms. Tak mi ten kalendar ovu vypocital dobre. Zitra jdu k tomu doktorovi tak uvidim co mi povi.

laura1972
16. črc 2017

@dendule94 mám ho taky 🙂 ale ovu si ověřuji přes ovu testy.Možné to je, spermie čekají na vajíčko i 5 dní, ale ještě bych to raději alespoň ještě jednou pojistila 🙂

janajens
16. črc 2017

@dendule94 ja jdu 19twho podle toho Kalendare Jsmw Mela mit ovu 14.7 coz nebyla a probiha nejspis dneska podle bolesti takze podle me Kalendar pise Jen podle LF

dendule94
16. črc 2017

@laura1972 Dekuju. Uvidime jestli se zadari. Urcite to jeste jeden den pojistime. Vidim to na utery. Bydlime od sebe 90km a vidime se jen o vikendu. Tak budem muset jeste i v tydnu to zopakovat ☺

dendule94
16. črc 2017

@janajens me dneska poboliva pod brisku. Minuly mesic jsem si test nedelala. Ale treba mam ovu dneska. I kdyz kalendar rika neco jineho. Uvidime podle doktora zitra

janajens
16. črc 2017

@dendule94 presne Dr ti rano rekne zda uz ovu probehla nebo bude

laura1972
16. črc 2017

@dendule94 tak držím palce a ať se zadaří 🙂 já čekám ovulku v úterý, počítám, že zítra už bude test pozitivní.🙂

dendule94
16. črc 2017

@laura1972 kdyz mas v utery ovu tak to by se to muselo podarit minuly mesic kdyz ted teprve ovu budes mit

marttul
16. črc 2017

@dendule94 Laura myslela pozitivní ovulační test 🙂 🙂

dendule94
16. črc 2017

@marttul jo aha. No to me nenapadlo

laura1972
16. črc 2017

@marttul tak, tak ovulační 🙂

dagmar_hribek
17. črc 2017

@dendule94 tuten kalendar mám ale zalezi na délce LF.ja mam LF 9-10dní ovulaci posunutou na 18-19den a tuto standardně spocita ovulaci uprostred cyklu a to ne každá má.to je spíš orientační.hlavně z nasi zkusenosti vím ze lepsi je se strefit přímo na den ovulace🙂

kacasa
17. črc 2017

Holky..vy ktere vite kdy jste presne otehotnely..vyslo vam, ze presne na OVU se narodila chlapecek a pred OVU holcicka? Mne se tak stalo..ale nevim, zda slo o nahodu 🙂) tak zkousim nekde zjistovat, jetli to tak funguje;)

marycz
17. črc 2017

@dendule94
@hribek
Holky,tak už asi není pochyb,co? V pátek Digi ještě negativní,dnes už pozitivní,mamatest sílí a ještě srovnání testiku ...Pepino,obyčejný pharmapoint (něco jako dr.max) a women secret baby (ten mně zklamal,náznak ducha,Kdyz jiné testy už pěkná čárka) ..na fotce to není tak úplně pěkně vidět...

dendule94
17. črc 2017

@marycz gratuluju. Hodne stesti preju a at hezky roste miminko ☺

marycz
17. črc 2017

@dendule94 moc děkuji 😉

laura1972
17. črc 2017

@marycz krasný, gratuliji 🙂

janajens
17. črc 2017

@marycz gratuluji

dendule94
17. črc 2017

Tak jsem byla na gynde. A ovulace mi vychazi podle doktora ted na ctvrtek. Presne podle toho kalendare co mam v telefonu. Tak se budem streda ctvrtek s pritelem snazit 😊 a snad se zadari

marycz
17. črc 2017

@dendule94 tak příjemné snazenicko...a po něm alespoň půl hodiny nevylezt z postele...ať se potvůrky dostanou tam,kam mají...a já dala i nohy nahoru...tak se nám podařil i syn... 😉

obla
17. črc 2017

Holky, nejsem lovkyně duchů..
Nicméně dnes jsem si udělala test.
MS očekávám až ve ČT. Jsem 10 d.p.o.
Test není proveden z ranń moči, vyskočilo to až po limitu .. ale přesto, vidíte tam něco ? Není to jen probarvená testovačka?
Když to ve ČT nedostanu, v pátek udělám znovu ..
Přikládám 2 fotky. Na té druhé jsem to trochu zvýraznila úpravou.

slayc
17. črc 2017

@obla jako, vidím ho tam 🙂 pokud má růžovou barvu nemělo by se jednat o rysku testovačky. ty bývají šedivé 🙂

dendule94
17. črc 2017

@marycz dekuji. Budem se snazit a nohy dam na horu ☺