Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dendule94 tuten kalendar mám ale zalezi na délce LF.ja mam LF 9-10dní ovulaci posunutou na 18-19den a tuto standardně spocita ovulaci uprostred cyklu a to ne každá má.to je spíš orientační.hlavně z nasi zkusenosti vím ze lepsi je se strefit přímo na den ovulace🙂
Holky..vy ktere vite kdy jste presne otehotnely..vyslo vam, ze presne na OVU se narodila chlapecek a pred OVU holcicka? Mne se tak stalo..ale nevim, zda slo o nahodu 🙂) tak zkousim nekde zjistovat, jetli to tak funguje;)
@dendule94
@hribek
Holky,tak už asi není pochyb,co? V pátek Digi ještě negativní,dnes už pozitivní,mamatest sílí a ještě srovnání testiku ...Pepino,obyčejný pharmapoint (něco jako dr.max) a women secret baby (ten mně zklamal,náznak ducha,Kdyz jiné testy už pěkná čárka) ..na fotce to není tak úplně pěkně vidět...
Tak jsem byla na gynde. A ovulace mi vychazi podle doktora ted na ctvrtek. Presne podle toho kalendare co mam v telefonu. Tak se budem streda ctvrtek s pritelem snazit 😊 a snad se zadari
Holky, nejsem lovkyně duchů..
Nicméně dnes jsem si udělala test.
MS očekávám až ve ČT. Jsem 10 d.p.o.
Test není proveden z ranń moči, vyskočilo to až po limitu .. ale přesto, vidíte tam něco ? Není to jen probarvená testovačka?
Když to ve ČT nedostanu, v pátek udělám znovu ..
Přikládám 2 fotky. Na té druhé jsem to trochu zvýraznila úpravou.

@rosalline já to poznám, nemerim BT ani netestuju,ale poznám to...čirý hlen a takové to píchnutí nebo štípnutí ve vaječníku ... 9dpo může i nemusí být brzo...někomu se ukáže slabý duch už 8dpo,někomu dokonce až pár dnů po vynechání MS,např.17dpo...je to individuální,dle toho,kdy se vajíčko uhnízdí a jakým tempem stoupá hCG ... Testuj ale raději až po vynechání, já takto testovala asi 2x dopředu (měla jsem ten pocit,že jsem tehu) a2x to nedopadlo,přišla MS...takže teď už raději až po vynechání