Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@obla krásný dušík, tak at sílí....
@dendule94 jj mam ho taky a frcela sem podle nej
@monikadeny ahojky, vo ty Moni, jak jsi na tom? 🙂
@kacasa me přesně vyšli na den ovu dva klucí.jedna ovu potvrzená lékařen.doktorka asi ví kdy si mě pozvat a rekla mi ze mam právě ovulaci.tak.jsme večer zadělali.druheho syna jsem si ovulaci ohlidala sama bez ovu testů.citila jsem bolest na vaječnících.četla jsem no ze klucici spermie jsou rychlý ale moc dlouho nepřezijí.holcici se prý loudaji ale za to jsou držáci.ale to spíš bude pověra
@dagmar_hribek diky moc za odpoved.. ale taky vam to tak vyslo... jako mne.. nekdo dalsi?☺️
@dagmar_hribek pověra to není, spermie které nesou víc mužského genu jsou hbitější 😉
@dasa.77 aha tak ja myslela ze to je zase jedna pover.tak nam to zrovna vyšlo.špatně jsme soulozili kdyz jsme si mysleli ze zadelame na holku 😂
@vesnicanka17 tak jste spolu spali presne v den ovulace.? Ja mam ovulku dneska. A spali jsme spolu o vikendu dvakrat a vcera a dnes musime taky,tak doufam,ze se zadari
@janajens holka, to nepotřebuješ když ovuluješ ..... a ovulaci ti dr. potvrdila - tak radím ti nechtěj do sebe ládovat hormony, nebo si nakonec ublížíš a bude to mnohem těžší - ne nadarmo tyto léky nejsou volnně prodejné
@dendule94 jj presne podle kalendare
Holky kdyz jsem mela sex den pred ovulaci mam nejakou sanci na otehotneni?
@snezenka123 vypada negativne
@snezenka123 zkusila by jsem udelat jiny test. Ta carka neni na spravnej miste. Tim padem bych to zatim brala jako negativni test.
@snezenka123 zkus jinou znacku..treba zitra rano

@obla taky vidím...ještě je stejně celkem brzy...já vím,že je to těžké,ale zkus netestovat až do pátku....nebo alespoň do čtvrtku,když se nedostaví MS... Držím moc palečky,vím,jaké to je,když moc chceme 😉