icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
marycz
17. črc 2017

@obla taky vidím...ještě je stejně celkem brzy...já vím,že je to těžké,ale zkus netestovat až do pátku....nebo alespoň do čtvrtku,když se nedostaví MS... Držím moc palečky,vím,jaké to je,když moc chceme 😉

janajens
17. črc 2017

@obla vidim at sili

obla
17. črc 2017

@marycz určitě nebudu testovat dřív, než v pátek .. možná až po víkendu. Podle MS.. 🙂
Nijak to nehrotím, jen mě to překvapilo..

obla
17. črc 2017

@janajens Děkuji, za pár dní budu chytřejší. Neupínám se na to, jen jsem si chtěla potvrdit, že to nevidím sama.

laura1972
17. črc 2017

@obla já ho tam taky vidím 🙂 určitě to tam je, taky jsem měla na 10dpo něco podobného 🙂 držím palce 🙂 já bych zkusila už asi ve středu, to už by zesílil.

hribek
17. črc 2017

@marycz super tak drzim pesti!

obla
17. črc 2017

@laura1972 díky moc, počkám do pátku

monikadeny
18. črc 2017

@obla krásný dušík, tak at sílí....

vesnicanka17
18. črc 2017

@dendule94 jj mam ho taky a frcela sem podle nej

laura1972
18. črc 2017

@monikadeny ahojky, vo ty Moni, jak jsi na tom? 🙂

dagmar_hribek
19. črc 2017

@kacasa me přesně vyšli na den ovu dva klucí.jedna ovu potvrzená lékařen.doktorka asi ví kdy si mě pozvat a rekla mi ze mam právě ovulaci.tak.jsme večer zadělali.druheho syna jsem si ovulaci ohlidala sama bez ovu testů.citila jsem bolest na vaječnících.četla jsem no ze klucici spermie jsou rychlý ale moc dlouho nepřezijí.holcici se prý loudaji ale za to jsou držáci.ale to spíš bude pověra

kacasa
19. črc 2017

@dagmar_hribek diky moc za odpoved.. ale taky vam to tak vyslo... jako mne.. nekdo dalsi?☺️

dasa.77
19. črc 2017

@dagmar_hribek pověra to není, spermie které nesou víc mužského genu jsou hbitější 😉

dagmar_hribek
20. črc 2017

@dasa.77 aha tak ja myslela ze to je zase jedna pover.tak nam to zrovna vyšlo.špatně jsme soulozili kdyz jsme si mysleli ze zadelame na holku 😂

dendule94
20. črc 2017

@vesnicanka17 tak jste spolu spali presne v den ovulace.? Ja mam ovulku dneska. A spali jsme spolu o vikendu dvakrat a vcera a dnes musime taky,tak doufam,ze se zadari

janajens
Odpověď byla odstraněná
kolibricek36
20. črc 2017

@janajens holka, to nepotřebuješ když ovuluješ ..... a ovulaci ti dr. potvrdila - tak radím ti nechtěj do sebe ládovat hormony, nebo si nakonec ublížíš a bude to mnohem těžší - ne nadarmo tyto léky nejsou volnně prodejné

vesnicanka17
20. črc 2017

@dendule94 jj presne podle kalendare

dendule94
20. črc 2017

Holky kdyz jsem mela sex den pred ovulaci mam nejakou sanci na otehotneni?

kacasa
20. črc 2017

@dendule94 myslim, ze ano..lepsi, nez po O

kacasa
20. črc 2017

@dendule94 moznost otehotneni je i 5 dni pred Ovu..cim driv pred ovu, vetsi sance na holcicku..rika se;)

gruzicka
20. črc 2017

Teplota dneska stoupla,asi se tadařilo.

janajens
20. črc 2017

@gruzicka gratuluji

zabec
20. črc 2017

@janajens zkus macu peruanskou, diky ni se mi posunula ovulace z 20DC na 13DC a ten mesic jsem i otehotnela 😉. Stacilo brat 3 mesice a kazdy mesic byl o den-dva posun k zacatku cyklu.

janajens
20. črc 2017

@zabec dekuji a to jsou nejake prasky

snezenka123
20. črc 2017

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat na test women. Je možné že by testovací čárka byla posunuta až téměř k okraji? Slabší růžová čárka je viditelná okem. Jen je na špatným místě...

kacasa
20. črc 2017

@snezenka123 vypada negativne

dendule94
20. črc 2017

@snezenka123 zkusila by jsem udelat jiny test. Ta carka neni na spravnej miste. Tim padem bych to zatim brala jako negativni test.

snezenka123
20. črc 2017

@dendule94
@kacasa děkuju holky.
Taky se přikláním k tomu že je negativní. Protože čárka je úplně někde jinde. Ale je jinak ostrá. Světle růžová....
Tak mě zajímalo jestli nemá někdo podobnou zkušenost

kacasa
20. črc 2017

@snezenka123 zkus jinou znacku..treba zitra rano