Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luciebx dekuji snad ano,vcera byl test cisty a od te same znacky a dneska tohle tak doufam 🙂 snazime se opravdu ob den,prsa boli,nejdriv jen bradavky a ted cela prsa,dneska trochu cutim podbrisek ale neni to bolest jako takova...mam nepravidelny cyklus tak nevim kdy presne bych to mela dostat,beru utrogestan tak snad se zadarilo a doufam ze se udrzi,dekuji za pozitivni nazor 😉
@dendule94 9 je fakt hodně brzo, já měla bilo i 12 myslím. Jeste vydrz
@nikynikol25 já myslím že je tam 😉
@majkylove tak byla bych ráda,tak po dlouhé době snažení,konečně by to první bábátko vyšlo,ale nechci to zakřiknout
@nikynikol25 já myslím, tam také je 🙂 budeš testit zítra? Já bych taky měla být 10 dpo dnes i když je fakt, že podle ovu můžu být teprve 9dpo, takže buď zítra nebo v pondělí, jinak už s tím nepočítám. 🙄 držím moc palce 🙂
@zlatickon já beru duphaston, ale mám po něm šílenou únavu, pořád ospalá a někdy mi po něm bolí šíleně hlava. Navíc už po něm nemám chuť vůbec na sex, takže pri ovu je to spíš jen takové na povel. Přítel mluvil s jedním dr.o tom a on je nějaký sexuolog a gynekolog a říkal, že ten duphaston není moc dobrý, že prý by mi doporučil ten Utrogestan, prý je lepší a šetrnější.
@laura1972 tyhle testy jsou ze včerejška ten clean blue z odpoledne a ten mama je z večera,asi to spíš nechám na pondělí,ja měla před pár dny takovej ovu,další už jsem nezkousela,možná spíš zkusím první ten ovu test,co se my tam ukáže,jsem ted v Německu a tady mají vše kvalitnější,kdyztak si koupím krevní test,jestli ho tady prodavaj v lékárně,ale nemám s nim žádné zkušenosti🙄
@laura1972 koukni na ovu jakej byl před pár dny,jaký máš ty,zkoušela si ovu testy po ovu??
@nikynikol25 no mě právě loni v létě ovu zesilovaly taky před MS pár dní a pak na tt.10 dpo byl krásný dusík a ted ,jsem po ovu schválně zkoušela a vyšlo toto ( foto přidám) 3dpo slaboucky, za 3dny tedy 6dpo zesílil o dost a za další dny v pátek 9dpo tak už byl zase úplně slabý, takže je to asi v čudu. Nevím asi z toho tehu zase nic nebude.
@nikynikol25 ten světlý je 3dpo a ten silnější je 6 dpo. Poslu pak ještě i s tím vcerejsim ten slabý.
@laura1972 ten podtim je hodně podobný mímu,udělala jsem teď foto,ale uz je zaschlej,myslím ze jsem ho dělala taky 6Dpo
@nikynikol25 no na 6dpo mám docela dost silný, to bylo úterý a v pátek hodně zeslábl.
@laura1972 jj to tedy je,ze zacatku se mi trochu motala hlava ale jinak v pohode,chut na sex spise porad 😉 a jinak taky v pohode.Me prave nenarusta sliznice tak pry kvuli tomu.drive jsem ho brala 13ty den od menzesu a ted ho beru porad a posledni menzes byl 29.6. Tak jsem napnuta jak ksandy a uz nemam testy ☹ jsme na chate a tak jsem volala priteli ktery je ve meste at mi je koupi noo a on ze ani nahodou,stydlin 🙂
@laura1972
@nikynikol25 holky a co zjistite z tech ovulacnich testu po ovulaci?
@nikynikol25 poslední dole včera 9dpo. Koukni jak oproti tomu ze 6dpo zeslábl.
@zlatickon to je pravda,hodně holek byla tehu,když měly takhle pozitivní ovu testy mimo termín,kdy měla ovu bejt
@laura1972 ty jo fakt zeslabnul☹

@z_kopretinka dekuji zkusim teda az den pred ms. To je ve stredu a uvidime