icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kaculik007
31. črc 2017

@volfici Nějaké velké krvácení to není. A špinění také ne... dnes v noci už jsem to skoro neměla a pořád mě bolí v podbřišku , ale to už můžu mit vsugerováno...

@laura1972 To já mám taky radost i z těch druhých, jen někdy ale se mi honí hlavou proč i nám to nejde. Už by jsme to mohli mít konečně obě se šťastným koncem.

megi89
31. črc 2017

Test po dvou dnech. Zesílil. Radovala jsem se, ale... Teď jsem na papíře zase měla trošku špinění (hnědé)... Tak nevím no... Uvidím v pátek. Jestli se ms nerozjede, tak v pátek testnu...

zlatickon
31. črc 2017

@dendule94 ten vrchni test je z 29.7. Prijde mi divny ze by test po dvou dnech zeslabnul....a u tebe na fotu nic nevidim,dej jinou fotku

volfici
31. črc 2017

@megi89 snad to nic neznamená! ✊

volfici
31. črc 2017

@kaculik007 tak uvidíš, budeš ještě testovat?

zlatickon
31. črc 2017

@megi89 neboj kdyz zesiluje tak je to v poradku a trochu spineni i krvycka to muze v tomhle case byt ja to tak mela pri druhem tehu

kaculik007
31. črc 2017

@volfici Zkusím to nějak v týdnu ještě a uvidíme. Při prvním těhotenství jsem měla čárku silnější až po týdnu a ještě to stále nebylo ono. Pořád si říkám že tam je, nevím proč to mám v hlavě. Ale když před tím drželo 4 dny masivního krvácení, tak tohle není nic a mohlo by se konečně udržet. Naděje umírá poslední.....

zlatickon
31. črc 2017

Davam jeste jednu fotku z dneska ja tam nic nevidim ☹ predevcirem byl krasne videt a ted nic,hold to asi neumim udrzet,vcera me i dost bolel podbrisek ☹

laura1972
31. črc 2017

@zlatickon ten test co jsi dělala ten první 29 tak je woman secret?? Mě totiž udělal to samé před měsícem, hodně se ted pohoršil. Ale zkus dát jiné foto toho dnešního, není to moc rozeznat.

kaculik007
31. črc 2017

@megi89 Krásně sílí, ničeho se neboj 🍀

xyrina
31. črc 2017

@laura1972 Me doktor rekl, ze jednim absolvovanym IVF jsem si urychlila prechod. Rok pred tim mi jednou predepsal Clostik. Uplne me tim sokoval. Myslim, ze se mu vubec nelibilo, ze jsme se pokouseli o dite. No jestli jsem v prechodu nebo ne nevim. V kazdem pripade jsem se uz radeji smirila s tim, ze uz vam vsem budu jen drzet palecky a tesit se z vaseho stesti. 🙂

zlatickon
31. črc 2017

@laura1972 jj byl to women a dnes L.max uz jsem z toho mimo.mama testum neverim a tak si koupim jiny a ten je taky na nic a to uz jsem si rikala ze je ta carka hrzka,tlusta a i ruzova ☹

kacasa
31. črc 2017

@zlatickon a co zkusit clear blue? ten se snad neplete

zlatickon
31. črc 2017

@kacasa 3.8. Jdu k doktorce tak si necham vzit krev,uz nechci lovit duchy a nervovat se.Ted se mame stehovat do noveho bytu tak se zamerim na to a vypustim myslenky na mimi akorad jsem z toho spatna a nemyslim na nic jineho.

miccone
31. črc 2017

@zlatickon Tam nic není ☹ Ale pokud chcete mít jistotu zajdete k dr na krev, nebo si kupte clear blue digital, ten se neplete. A neveste hlavu, urcite se brzy zadaří 🙂

zlatickon
31. črc 2017

@miccone jj jdu tretiho k doktorce tak si necham vzit krev a spis se bojim ze se vajicko oplodni a zahnizdi ale neudrzi,tohle sem mela i minule.Jeden den test slabe pozitivni a druhy den nic.No proberu to s doktorkou a uvidime.Uz jsme 14 dni na chate abych byla v klidu a bez starosti tak jsem tak nejak cekala ze se zadari.Uz nebudu na to tak zamerena budem se stehovat pak budem chystat svatbu a dovcu tak tomu necham volny prubeh

dendule94
31. črc 2017

@zlatickon. Nic tam nevidim. Zadnou druhou carku.

laura1972
31. črc 2017

@zlatickon no ja měla taky předtím mamatesty a od 9dpo mi už ukázaly viditelnou. Můžeš kouknout do alba. Je jich tam víc. Držím palce, ať ti to dobře dopadne u dr. 🙂 Na té druhé fotce nic taky nevidím 😔 možná tím osvětlením to je, že není nic vidět. A cmv reálu tam něco malinko vidíš?? Pokud ano, tak ještě není nic ztraceno 🙂

zlatickon
31. črc 2017

@laura1972 dekuju moc,nevidim v realu taky nic nebo mozna ani nechci videt,cekala jsem ze uz bude hezky videt a jsem zklamana.Ted jsem si prizkoumavala cipek a je nahore a mekci.. Moc na nem nepoznam pac ho nesleduji pravidelne a hlavne tim ze uz mam par porodu za sebou tak nepoznam kdy je zavreny a kdy otevreny.Vidis napisu ze uz to nebudu hrotit pak sejdu dolu z balkonu a jdu do koupelny si prohmatavat ☹ je to psycho 😉 podbrisek boli a prsa taky...a dneska jsem 31 den cyklu jenze kdyz nevim kdy bych to mela dostat tak je to tezky neco vymyslet

nikynikol25
31. črc 2017

@laura1972 tak nevydržela jsem a šla koupit test,jen je na prd ze tady v Rossmanu maj jen 20ky a 25ky,slabší tu není,stejnak jsem dva koupila pro jistotu,ale asi mám smůlu test negativní,ani duch😢ms za 4 dny,takže uz se spíš přikláním k tomu ze to opět nevyšlo

zlatickon
31. črc 2017

@nikynikol25 nene neblazni...4dny pred menzou a testovat 20-25 je na nic to je jeste brzo...mela si investivat do toho digi ten je nejspolehlivejsi,sance je porad. 😉

kaculik007
31. črc 2017

@nikynikol25 Čtyři dny do MS, to se vše může ještě změnit. Nevěš hlavu . Mysli optimisticky... třeba tam je...

janajens
31. črc 2017

@nikynikol25 ja taly 3-4dny do ms

miccone
31. črc 2017

@zlatickon Prostě z nějakého důvodu to příroda tak udělala, ale v tehle dobe se tomu da dost pomoc 🙂 Ja jsem 6 dni do ms, uvidíme... Kdyz se zadarit ma, tak se zadari.... Jak se rika nadeje umira posledni, drzim palce at na to moc dlouho necekate 🙂

nikynikol25
31. črc 2017

@zlatickon ja přemýšlela o tom digi,ale nakonec ja pipka koupila tady ty no☹10ku tu nesezenu,počkám zda přijde nebo ne,pak radši koupím ten digi teda

nikynikol25
31. črc 2017

@kaculik007 děkuji,no zkusím spíš nato nemyslet a říkat si radši nic,než každej den testovat jak psychopat

nikynikol25
31. črc 2017

@janajens me taky bolek šíleně prsa,to je hrozný,ale podbřišku už nic,tak uvidíme třeba nám ta mrcha nepřijde,ja mám taky nepravidelný cykly az teď 2 měsíc 43dnů a prisla,předtím jsem měla 33dnů

janajens
31. črc 2017

@nikynikol25 ja mela 4mesice krasne 28dni a ted 32dc a nic diky opozdene ovu o 4dny

kaculik007
31. črc 2017

@nikynikol25 To ja jsem psychopat... Testuju i když to dostanu. Je to prostě strašný. Ale ty teď na to tak nemysli. Ten digitalni nekupuj, budes ho mit doma a bude te to svadet ho udelat. Budou to vyhozeny penize takhle brzo... musis pockat... je to tezky, vim sama...

nikynikol25
31. črc 2017

@janajens ja byla skoro před 6 lety těhotná a ani jsem o tom nevěděla měla jsem 14 dnů do 3měsíce,ale musela jsem to z důvodu dát pryč,předtím jsem měla velice nepravidelnou ms,třeba 2 měsíce pohoda a pak 3 měsíce nic a tak dokola,pak najednou nic,začali me bolet prsa myslela jsem ze mě prijde a nic.Udelala jsem si test a ta druhá čárka byla slabounka,ani jsem pri nadaci neměla žádné krvácení nic.Jen ty prsa,pak uz jen cysty,ale teď skoro 6 měsíc mám klid.Uvidíš treba budeme v pohodě