icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikynikol25
30. črc 2017

@laura1972 no me spadla akorát před 4my dny teplota a pak hned nahoru a uz zůstává na těch 37,ani vic ani míň nejde.Ja mám mít Ms 5 dnů když nebudu počítat dnešek,tak nevím,zbytečně koupit test,nebo počkat.Fakt se my to honí v hlavě

megi89
30. črc 2017

Holky, tak dneska jsem zase na papíře špinila....Ztrácím naději.... Neměla jsem dneska odvahu testovat. Nechám to na zítra. (Teda pokuď se nerozjede MS, která měla přijít včera)

volfici
30. črc 2017

@kaculik007 jak se ptala laura, máš standardní MS nebo jen špiníš? Zkus za dva tři dny znova test, uvidíš..... 🍀

laura1972
30. črc 2017

@zlatickon no poznáme za pár dní 🙂

laura1972
30. črc 2017

@nikynikol25 tak asi by mi to nedalo a zkusila bych ještě test. Pokud by sílil je to.na dobré cestě 🙂 moc držím palce ať se zadaří 🙂

laura1972
30. črc 2017

@nikynikol25 jinak včera mě podbřišek pobolíval, ale ne nějak intenzivně, ale spíš mě bolel celý den šíleně kříž a ty prsa bolí a pořád hlad, žízeň. Vydržím nejít na záchod na malou tak max 5- 6 h. k ránu, pak už nejde spát a musím. Až dnes trošku divně od žaludku, tak nevím no. Jestli se to nepripravuje na MS.

nikynikol25
30. črc 2017

@laura1972 mam nutkání,ale je my divné to bolení břicha a prsa me teda na dotek bolej příšerně😒spíš se bojím ze to dostanu😢

luska__
30. črc 2017

@nikynikol25 já se chodila furt dívat, že už jsem to musela dostat..
a přitom jsem měla cykly klidne 50 dní.. a 30DC pozitivní TT..
hlavu vzhůru..

nikynikol25
30. črc 2017

@laura1972 taky se bojím,vždy před ms jim o 100 šest sladký mám na to chuť a zase opět teď jim sladký,ať ta mracha nepřijde jejej😖

nikynikol25
30. črc 2017

@luska__ pravdu???jej to by bylo pryma,snad to bude všechno ok,si mě trošku uklidnila,ze to může takhle taky bejt🙂

luska__
30. črc 2017

ano, a těhotenský test jsem si udělala na základě snu, že jsem těhotná ..protože jinak by mě to nenapadlo, když mi řekli, že jsem "neplodná" že musím buď na speciální kliniku a nebo tělu nechat třeba rok na vzpamatování a uskutečnist znovu léčbu..

nikynikol25
30. črc 2017

@luska__ ty jo me se před pár dny zdálo zase ze jsem to dostala a koukala jsem na snář a tam byla taky něco s těhotenstvím

laura1972
30. črc 2017

@volfici my se s přítelem začali snažit od února 2016, ale nešlo to.Tak jsem volala svému dr., ale ten my řekl, ať přijdeme, až to nepůjde rok. Jenže já nemohla čekat, vzhledem k věku. Tak jsem změnila dr. hrozně ochotný a vstřícný, prohlédl mě, udělal veškeré odběry a pak čekali na výsledky.🙏Všechny vyšly na jedničku, jen věkem po 40 už mám snížené množství vajíček. Předepsal mi clostilbegyt a na udržení duphaston. Dva měsíce nic, tak mi zvednul dávku a řekl, a dal nám doporuceni na IUI, objednali jsme se na první konzultaci v září, ale ten samý měsíc, co mi zvednul dávku jsem hned otěhotněla. Ale radost netrvala dlouho. V 9.tt. ZT. Následovala revize.Ta byla v září. Po první porevizní MS jsme se mohli zase snažit. Opět jsem brala cllostilbegyt a duphaston a opět po 2 měsících se zadarilo. Ale opět v 9. tt. ZT a revize.Poslali embryjko na genetiku a tam zjistili dva chromozómy navíc.Downův a Edwardsův syndrom. Prý náhoda. Nějaká trizomie tomu říkají, která se prý podruhé neopakuje. Pak jsme byli na genetice my a oba úplně v pořádku. Přítel byl i na spermiogramu, také v normě. Ted se snažíme 5 měsíc opět s clostilbegytem a duphastonem, ale zatím nic. Takže nejspíš to už bude ve mě.

volfici
30. črc 2017

@laura1972 a co immunologické vyšetření, byli jste?

zlatickon
30. črc 2017

@laura1972 nemysli negativne kocko,urcite se zadari...vim zr je to tezke ale chtelo by avy si se zamerila na neco jineho a nemyslela porad na mimi a urcute se zadari.Moc na tebe myslim a drzim palecky.Me dneska desne boli podbrisek,jak kdyz bych mrla zarazene vetry ale nemam 🙂 a porad jim a vsechno,kysele,slane sladke,placam pate pres devate a zizen taky ukrutna,na malou chodim snad kazdou pulhodinu,dnes jsem 31 den cyklu ale tim ze to nemam pravidelne tak nevim kdy byla ovulka...treba minuly cyklus jsem mela 21dni pred tim zase 30 a pred tim 35dni je to hrozny kdyz clovek nevi uz se nemuzu dockat rana az zase testnu 😉

laura1972
30. črc 2017

@volfici no říkali, že zkusit to můžeme, pokud by to nešlo. Nechtěli jsme hned po revizi když nám pak dovolili, že už se můžeme snažit, protože bysme museli před vyšetřením mít asi 14 dní sex.půst a nemohli se tím pádem snažit, tak jsme řekli, že počkáme a pak když nic,tak se objednáme. Takže jak to vypadá asi budeme muset, ať víme na čem jsme.

laura1972
30. črc 2017

@zlatickon moc děkuji.🙂 je to těžké no. Kdybych byla mladší,tak na to tak nespěchám. Jenže fakt už je mi dost. Aspoň o tech 6-7 let míň no, tak bych to tak nehrotila. Jinak já taky plácám páté přes deváté. Sladké, na to.kyselé a o tom chození na malou raději nemluvím 😀 poslední dva měsíce mi taky nepřidali, možná proto se raky nedařilo. Našli mi zánět moč. měchýře a krev v moči, přišlo se na to náhodou když pár dní po ovu mi začaly sílit ovu testy znovu, pomalu pozitivní, tak jsem volala svému dr.jestli to nemůže být tím clostilbegytem, nakonec jsem dala dr.moč a zjistili mi ten zánět a krev v moči,ale jediné co jsem měla tak časté chození na malou jinak nic, takže jsem to ani nepoznala. Dal mi antibiotika a pak další měsíc opět po ovu testy sílily a opět to samé. Ted už zaplať pan bůh jsem byla na dalším vyšetření a zánět je pryč. Ovu testy mi také sílily loni když jsem byla tehu, také pár dni po ovu a pár dni do MS a pak jsem našla 10dpo na tt.// takže jsem si už 2x myslela, že jsem tehu a on to byl zatím zánět.

laura1972
30. črc 2017

@zlatickon jinak.já mám cykly pravidelné 28 dní, ovulaci ten 14 -15 DC. Jen 2x byla zpožděná MS v květnu 3 dny to jsem měla i duchy na testech, pak.červnu, 1 den a taky duchy na testech, takže nevím. Možná biochemko.

nikynikol25
30. črc 2017

Holky ja tomu věřím že ty //👶tam budeme mit,at jsme starší nebo mladší,ksakru vždyť i 60letý ženský maj 👶 to my neříkejte že se nám🍀

kaculik007
30. črc 2017

@laura1972 Nedá se říct že bych to měla hodně. Prostě se cítím jinak. Nebolelo mě ani břicho, hlava mě dřív bolela a teď nic. Nevím, cítím se i jako dobře.

Musí se nám to konečně podařit a tobě bych to moc přála... sleduji tě tu dlouho...

dendule94
30. črc 2017

Ja jsem dnes 10dpo. Na testu nic. Ale jsem velmi naladova a stale se cpu vsim moznym. A dnes jsem z niceho nic brecela. A citim trochu podbrisek.. Nevim jestli to mam vsugerovane nebo jestli se to na testu ukaze az dyl. Ms ma prijit ve ctvrtek

zlatickon
30. črc 2017

@laura1972 no ja mam deti tri.Ted mam pritele o dva roky mladsiho,deti nema a moc chce a ja mu rekla do petatriceti ze pak uz nechci ze uz mi bude hodne a on ze by chtel jeste pak druhe tak jsem se zarazila a rikala jsem si ze pres petatricet nepujdu ale kdyz to tak tady vsechno procitam tak si rikam ze vlastne to neni zas tolik tech petatricet tak ze mu pak mozna jeste to druhe dopreju.. Noo uvidime.Me se ty cykly rozhazeli po provere kterou jsem si nechala pichnout jen jednu a uz je to rok a pul a porad nejsem po ni srovnana tak se modlim aby se to jeste vubec urovnalo a abych mohla jeste otehotnet.Nooo ty zanety je taky mazec hlavne ze se to zjistilo a lecilo.Moc ti fandim a drzim palecky

laura1972
30. črc 2017

@kaculik007 já si tebe taky pamatuji 🙂 Děkuji moc, i tobě to moc přeji. Já mám vždycky radost tady za ty druhé 🙂 Snad už se na nás konečně usmeje štěstí 🙂

laura1972
30. črc 2017

@zlatickon no asi na to trpím už z dřívějška. A ani o tom nevím. Já totiž před 13 lety když čekala tu poslední dceru, tak mi také zjistii krev v moči na začátku těhotenství a byla jsem pak až do konce na rizikovém.Jenže pak už se to.nezkoumalo nikdy. Tak kdy taky člověk dává moč jen tak když problémy nemá. Takže tak no.

volfici
30. črc 2017

@laura1972 nic tím nezkazíš 🙂 Každopádně držím palce, třeba to vyšlo 😉

laura1972
30. črc 2017

@volfici děkuji, byla bych ráda. Ale beru už taky dlouho ten clostilbegyt i s pauzou už nějaký 12 cyklus, což už je déle, než by se měl brát. I když jsem četla, že pokud dr. ví a je si jistý, že je vše v pořádku,, může ho předepsat i déle. Ale já už tenhle měsíc mám asi poslední, myslím, ze už po 5 mesicich snažení a podle UTZ i folikuly byly tak jak měly být a přítel i já máme vše v pořádku celkově včetně genetiky a spermiogramu, že už mi ho nenapíše když už to na mě nepůsobí. Možná už po těch všech porodech, zákrocích atd.už mé tělo je unavené a blíží se mi už třeba menopauza. Už tomu už pár věcí nasvědčuje. Takže buď to ted vyjde nebo to budu muset nejspíš už přenechat mladším.

zlatickon
31. črc 2017

Ahojky holky,tak si uz pripadam vazne jak debil.. Dnes jsen si udelala test po dvou dnech od slabe pozitivniho testu a tesila se na peknou druhou carku ale ono nic,test je jen s jednou carkou tak ze zase nic ☹

zlatickon
31. črc 2017

Prvni test je z 29 a druhy z dneska ☹

dendule94
31. črc 2017

@zlatickon vidim slaby dusik. Uvidis treba zesily jeste. Ja jsem dnes 11dpo a na lady max testu ani naznak druhe carky. Zkusim dnes koupit mamatest a uvidim jestli na nem neco bude. Ms mam prijit ve ctvrtek

dendule94
31. črc 2017

11dpo dneska. Vidite tam neco? Je to test lady max. Dnes koupim mamatest a uvidim zda tam bude neco videt.