icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dendule94
29. črc 2017

Zkousela jsem si delat ovu test jen tak pro zvedavost. Ms ma dorazit ve ctvrtek takze ovu by mela byt 19. A dnes na ovu testu ted vecer. Kouknete na foto. Znamena to neco? Kdyz na tehotenskem testu zatim dnes 9dpo nebyla druha carka?

dendule94
29. črc 2017

Zkousela jsem delat asi pred 3dny ovu test a jen jedna carka. Dnes ted vecer jsem delala znovu. A vylezlo na me tohle. Znamena to neco? Kdyz ms ma dorazit ve ctvrtek. Jsem 9 dpo a teh. Test zatim jen jedna carka. Ale ovu test tohle. Co si mam o tom myslet?

dendule94
29. črc 2017

Omlouvam se za dve skoro stejne zpravy. Nechtelo se mi to odeslat a na konec to tam je dvakrat

janea823
29. črc 2017

@dendule94 podle mě to zatim nemusí nic znamenat-lehká čárka na Ovu testu muze byt v průběhu celého cyklu..pokud jeste nedošlo k uhnízdění, tak se ti ani na Ovu nic neukáže. Nebo k uhnízdění ani nedošlo...tak jako tak bych pockala az do termínu MS.

dendule94
29. črc 2017

@janea823 dobre pockam. A uvidime

janea823
29. črc 2017

@dendule94 pro porovnání..tohle mi vyšlo 6 dnů po vynechání MS. Ani ten těhotensky nebyl extra silný, ale ovulacni byl pozitivní.

laura1972
29. črc 2017

@nikynikol25 tak to vám moc přeji 🙂 my jsme s přítelem skoro dva roky a zatím za pomoci clostilbegytu a duphastonu se nám během půl roku zadařilo 2x, hned po dvou měsících, ale bohužel vždy v 9.tt ZT. Ted zkoušíme 5 měsíc od revize a zatím nic. Tak už se bojím, že mi asi už biologické hodiny dotikaly 🙄 Přece jen už v mém věku je to už dlouho no. Škoda, ze mi není alespoň o 7 let míň.

laura1972
29. črc 2017

@janea823 tak oni ty zelené testy ukazují déle, mají citlivost 25 a proto ukazují slabší čárku. 🙂 ale jinak krásné 🙂

laura1972
30. črc 2017

Tak dnes 10 -11dpo. Dnes 3 dny do ms. A opět žádný zázrak. Mamatest a dr. Max. Po zaschnutí jen něco málo při určitém úhlu a světle. Takže spíš asi z toho opět nic nebude. Co myslíte??

kotito
30. črc 2017

@laura1972 nic nevidím. Nechceš si na příští měsíc koupit ty wondofo comfort? za mě jsem jednoznačně nejlepší. Nikdy žádný náznak ducha, když se nezadařilo ráno světlejší toto je 9 DPO odpoledne . Byla jsem maximálně spokojená i s ovu testama
https://www.modrykonik.cz/blog/kotito/album/nas...

pavcik123
30. črc 2017

@laura1972 myslím že se má testovat až když mešká ms. Nic nevykouzlis

laura1972
30. črc 2017

@kotito ja jeden měla včera. Ale nic tam.vidět taky nebylo. A minulý měsíc něco vidět na něm bylo a stejně nic. při posledním tehu jsem měla mamatest a 9dpo už byla krásně vidět. Myslím, že u mě to testama nebude 😒 Prosté moje biologické hodiny dotikaly. Z předešlého vztahu mám 3 děti a společného už se nejspíš nedočkáme. Beru clostilbegyt a duphaston a vždycky po 2 měsících se povedlo i když to pak nedopadlo, ale ted 5 měsíců a nic.

laura1972
30. črc 2017

@pavcik123 ja vím no, ale i tak ja už vždycky 5 dní před MS měla dusika a vím kdy byla ovu atd.takže spíš to nevyšlo. Bohužel.

kotito
30. črc 2017

@laura1972 třeba nedotikaly, jen to chce čas. První dcerku máme po 8 letech snažení a druhou čekáme po roce a půl snažení s hormonální pomoci. Také jsem měla clostyl a duphaston. je mi 33. Víš ono je na prd tohle brzké testování, měla jsem několik biochem těhotenství , kdybych vydržela netestovat nemusela jsem se trápit . Vím že je to těžké netestovat, také jsem blbla, ale fakt na tom hodně je. Psychika je psychika .

pavcik123
30. črc 2017

@laura1972 zbytečně se trestáš.. fakt vyčkat

nikynikol25
30. črc 2017

@laura1972 dneska se dějí zázraky,mě Tt došly,ani ovu nemám,dneska jsou tady krámy zavřený,meris i bazalku,dívej na mojí,snad se udrží nahoře

majkylove
30. črc 2017

@janajens no tak to chápu v tom případě,tak moc držím palce ať je to tentokrát rychlejší 😉

nikynikol25
30. črc 2017

@laura1972 akorát mě teď jedna holčina nahlodala hlavu ze by to mohlo být taky biomechanické tehu kdyby nahodou jsem objevila //,no snad ne😢

janajens
30. črc 2017

@majkylove dekuji uvidime ldy se dockame

lucinka58
30. črc 2017

@laura1972 bohužel taky nic nevidím. Moc bych ti to přála.... Já už mám doma to naše druhátko - malá se narodila 7.7.2017 🙂

laura1972
30. črc 2017

@pavcik123 já vím. No uvidíme jak to.bude další dny a děkuju 🙂

laura1972
30. črc 2017

@lucinka58 moc děkuji, tak nezbývá než čekat. Udělala jsem jedno foto ještě ted, když proschnul. A jedno upravené a negativ.

laura1972
30. črc 2017

@nikynikol25 já bych to ještě tak tragicky neviděla. Myslím, že za pár dní budeme moudřejší. 🙂 zrovna včera jsem pročítala odborné stránky na netu a je tam.psáno, že někomu stoupá hCG pomaleji a ukáže SR pozitivní test až třeba týden i déle po.vynechání a někomu rychle, záleží na mnoha věcech, uhnízdění atd. Moc držím palce 🙂

kaculik007
30. črc 2017

Holky, já už jsem z toho všeho tak nešťastná. Když jsem byla asi 20DC udělala jsem si test. Byl tam opravdu slabý duch. MS se mi spozdila o dva dny, což se mi nikdy nestalo, spíš jsem jí dostala dřív. Dnes ráno mi to nedalo a i když to mám.jsem zkusila test, po 5 minutách tam nic nebylo. Ale když jsem se tam šla podívat asi za 2 hodiny našla jsem tam slabého ducha. Viz foto. Já už to svoje tělo nechápu.

laura1972
30. črc 2017

@kaculik007 no já tam vidím krásného růžového 🙂 a kdy byla ovulka víš? Já mám 3 dny do MS a dnes bych měla být 10 -11dpo a něco malinko tam taky mám až po 2 hodinách. Ale nafotit to jde špatně. Takže taky pořád doufám.

kaculik007
30. črc 2017

@laura1972 myslím že ovu byla tak 14DC tak nějak. Ale proč jsem to včera dostala? Nechápu. Může to být biochemické a ještě mám nějaké hodnoty v sobě a proto to ukazuje slabého ducha?

U tebe na těch posledních fotkach také něco vidím.

laura1972
30. črc 2017

@kaculik007 no nemusí to znamenat hned biochemické, pokud by čárka začala normálně další dny sílit, tak možné je, že jsi tehu, ale není nic výjimečného, když některé tehule mají ms i do tří měsíců 🙂taky jednu takovou znám. A máš to hodně nebo jen špiníš?? A něco na sobě nepozorujes než jindy? Taky jsem.ba to zvědavá. Já poslední dva měsíce měla po limitu taky čárky asi na třech různých testech, měla jsem.mamatest, Maxe a comfort a nejvíc ukázal comfort,taky až dlouho po limitu a nakonec MS dorazila s jednodenním zpožděním.

zlatickon
30. črc 2017

@laura1972 aaa noo vida 🙂 treba tam opravdu je mimisek 🙂

volfici
30. črc 2017

@laura1972 možná na té druhé fotce z posledního příspěvku něco vidím, tak držím palce 🍀jinak zkoušíte jen přirozeně nebo chodíte do CAR? Třeba by stálo za to zkusit aspoň IUI.... Nečetla jsem celou diskuzi, takže nevím jak jsi na tom.....

nikynikol25
30. črc 2017

@laura1972 ale ta druhá čárka tam jde trochu vidět,takže si myslím,ze možná třeba to bude dobrý a bolí te aspoň podbřišku,me občas tak 10-20min.a pak to přestane a pak po nějaký době zase,je to spíš nepříjemné než bolavé,nebo spíš tak na půl,ja si zajdu zítra koupit tt,tak jsem zvědavá co tam bude🙂