Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Omlouvam se za dve skoro stejne zpravy. Nechtelo se mi to odeslat a na konec to tam je dvakrat
@nikynikol25 tak to vám moc přeji 🙂 my jsme s přítelem skoro dva roky a zatím za pomoci clostilbegytu a duphastonu se nám během půl roku zadařilo 2x, hned po dvou měsících, ale bohužel vždy v 9.tt ZT. Ted zkoušíme 5 měsíc od revize a zatím nic. Tak už se bojím, že mi asi už biologické hodiny dotikaly 🙄 Přece jen už v mém věku je to už dlouho no. Škoda, ze mi není alespoň o 7 let míň.
@laura1972 nic nevidím. Nechceš si na příští měsíc koupit ty wondofo comfort? za mě jsem jednoznačně nejlepší. Nikdy žádný náznak ducha, když se nezadařilo ráno světlejší toto je 9 DPO odpoledne . Byla jsem maximálně spokojená i s ovu testama
https://www.modrykonik.cz/blog/kotito/album/nas...
@kotito ja jeden měla včera. Ale nic tam.vidět taky nebylo. A minulý měsíc něco vidět na něm bylo a stejně nic. při posledním tehu jsem měla mamatest a 9dpo už byla krásně vidět. Myslím, že u mě to testama nebude 😒 Prosté moje biologické hodiny dotikaly. Z předešlého vztahu mám 3 děti a společného už se nejspíš nedočkáme. Beru clostilbegyt a duphaston a vždycky po 2 měsících se povedlo i když to pak nedopadlo, ale ted 5 měsíců a nic.
@laura1972 třeba nedotikaly, jen to chce čas. První dcerku máme po 8 letech snažení a druhou čekáme po roce a půl snažení s hormonální pomoci. Také jsem měla clostyl a duphaston. je mi 33. Víš ono je na prd tohle brzké testování, měla jsem několik biochem těhotenství , kdybych vydržela netestovat nemusela jsem se trápit . Vím že je to těžké netestovat, také jsem blbla, ale fakt na tom hodně je. Psychika je psychika .
@laura1972 dneska se dějí zázraky,mě Tt došly,ani ovu nemám,dneska jsou tady krámy zavřený,meris i bazalku,dívej na mojí,snad se udrží nahoře
@laura1972 akorát mě teď jedna holčina nahlodala hlavu ze by to mohlo být taky biomechanické tehu kdyby nahodou jsem objevila //,no snad ne😢
@nikynikol25 já bych to ještě tak tragicky neviděla. Myslím, že za pár dní budeme moudřejší. 🙂 zrovna včera jsem pročítala odborné stránky na netu a je tam.psáno, že někomu stoupá hCG pomaleji a ukáže SR pozitivní test až třeba týden i déle po.vynechání a někomu rychle, záleží na mnoha věcech, uhnízdění atd. Moc držím palce 🙂
Holky, já už jsem z toho všeho tak nešťastná. Když jsem byla asi 20DC udělala jsem si test. Byl tam opravdu slabý duch. MS se mi spozdila o dva dny, což se mi nikdy nestalo, spíš jsem jí dostala dřív. Dnes ráno mi to nedalo a i když to mám.jsem zkusila test, po 5 minutách tam nic nebylo. Ale když jsem se tam šla podívat asi za 2 hodiny našla jsem tam slabého ducha. Viz foto. Já už to svoje tělo nechápu.
@kaculik007 no já tam vidím krásného růžového 🙂 a kdy byla ovulka víš? Já mám 3 dny do MS a dnes bych měla být 10 -11dpo a něco malinko tam taky mám až po 2 hodinách. Ale nafotit to jde špatně. Takže taky pořád doufám.
@laura1972 myslím že ovu byla tak 14DC tak nějak. Ale proč jsem to včera dostala? Nechápu. Může to být biochemické a ještě mám nějaké hodnoty v sobě a proto to ukazuje slabého ducha?
U tebe na těch posledních fotkach také něco vidím.
@kaculik007 no nemusí to znamenat hned biochemické, pokud by čárka začala normálně další dny sílit, tak možné je, že jsi tehu, ale není nic výjimečného, když některé tehule mají ms i do tří měsíců 🙂taky jednu takovou znám. A máš to hodně nebo jen špiníš?? A něco na sobě nepozorujes než jindy? Taky jsem.ba to zvědavá. Já poslední dva měsíce měla po limitu taky čárky asi na třech různých testech, měla jsem.mamatest, Maxe a comfort a nejvíc ukázal comfort,taky až dlouho po limitu a nakonec MS dorazila s jednodenním zpožděním.
@laura1972 ale ta druhá čárka tam jde trochu vidět,takže si myslím,ze možná třeba to bude dobrý a bolí te aspoň podbřišku,me občas tak 10-20min.a pak to přestane a pak po nějaký době zase,je to spíš nepříjemné než bolavé,nebo spíš tak na půl,ja si zajdu zítra koupit tt,tak jsem zvědavá co tam bude🙂

Zkousela jsem si delat ovu test jen tak pro zvedavost. Ms ma dorazit ve ctvrtek takze ovu by mela byt 19. A dnes na ovu testu ted vecer. Kouknete na foto. Znamena to neco? Kdyz na tehotenskem testu zatim dnes 9dpo nebyla druha carka?