Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky na testu jedna carka. Ms mela dorazit ve ctvrtek. Ted jsem byla na wc mrcha dorazila uz ted. Nikdy jsem to driv nedostala. Vzdy to mam presne na den. Vubec nevim co si mam ted myslet.
@kaculik007 tak třeba se ještě ukáže. Ja dneska dělala Maxe a něco málo tam je. Tak jsem zvědavá. Ale, že by až tak dlouho? Mám zítra termín MS a měla bych být 12-13dpo. A ovulacni test 6dpo byl silný, 9dpo zase uplně zeslábl a dnes zase zesílil. Tak jsem z toho jelen.
@kaculik007 ještě jsem zkusila jeden německý test, sice je slabší než na Maxovi, ale růžový dusík tam je, akorát, že moc nešel nafotit.
@laura1972 ty jo,to je fakt divný,ale máš na ovu druhou čárku teda pěkně silnou
@laura1972 na tom tt testu je to trochu vidět🙏zato ja dneska koupila test a nic tam nebylo,nemohla jsem to vydržet jít ho nekoupit a bt my taky klesla😢myslím ze to nevyšlo
@nikynikol25 vid? a to byla v pátek uplně slabá. Pošlu foto. A na těch testech vidíš ty dusiky?
@nikynikol25 snad ještě není nic ztraceno. Tady @janajens taky jeden den klesla a druhý den zase stoupla a najednou na tt. růžová čárka a 10 a 11dpo nic nebylo.
@laura1972 když se na ty obrázky pořádně zadivam a trosku dyl tak je tam vidím😉🍀
@laura1972 ja uz bych měla bejt jako ty ten 13dpo a nic,na dalším fórum my spíš řekla jedna ze abych tu mechy radši čekala,takže spíš se nato vykaslu jen domerim bt a kašlu pak i na to,pořád měřit,hlídat se jak debil a furt nic s toho,už mám nato nervy😠
@nikynikol25 no ani se ti nedivim, je to ba houby to hlídání se, měření se, testování a pak jestli z toho něco bude atd. Snad se ještě něco ukáže. Já mám termín MS zítra, takže se taky bojím 🙄
@laura1972 to je hrozný,držím ti moc palecky at neodrazí,máš nějaký příznaky ze by eventuelne přišla nebo si v pohodě🍀🍀
@nikynikol25 příznaky na MS žádné nemám. Dnes jen malinko ráno zapíchal podbřišek, jen tak.lehce a trochu hlava, ale tu spíš bych přikláněla tomu počasí. Jinak prsa nateklá, bolí pořád na malou přes den a v noci.
@janajens slabé krvácení a špinění je prá tzv žádoucí, co říkávaldoktor v nemocnici, je to znamení, že se něco děje....opatruj se....
@monikadeny mevim Moni bojim se a nic na zastaveni krvaceni tu nesezenu
Holky držte se,držím palečky.
@monikadeny no uvidíme za další dny, pokud opět jako vždy MS nedorazí.🙄
@gruzicka
a co ty? jak jsi na tom?
@monikadeny děkujeme

@majkylove no prave ze ta moje dr ie takova krava ze neda urcite nic