Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 tenhk3 test mi taly ukazal plus pred trema mesicema a nebyla jsem ale u tebe to je treba jinak drzim palecky
@nikynikol25 no carka je pekna na druhem hezly viditelna kup klasicky test jeste treba mamatest nebo dr max a sup udelej
@janajens ms za 2 dny má dorazit,ale nic my není,jenom ty prsa jsou cytlivá,dneska jak jsem šla do Rossmanu tak mě po cestě tak začlo píchat v podbříšku že jsem se musela skoro zastavit aby to přešlo,vůbec nevím co to bylo,zkoušela jsem ho rozebrat a vyfotit je to líp vidět než přes to pleksisklo,akorát mám špatnej telefon na fotky😒
@jullli kéž bych ho mohla jít koupit,jsem na dovolený v Německu u babičky a tady mama testy ani dr.maxe nemaj☹bud budu muset počkat 19.8 se vracím zpátky do ČR nebo nevím budu to zkoušet dál,ikdyž se my nechce furt dokola tady kupovat tady ty testy,jsou tady docela drahý a ty 10ky tady nekoupím,je tu špatná lékárna nemaj je tady,budu muset počkat,akorát jsem spíš znepokojená tou bt,jak my v čéra spadla takhle nízko a pak jen o jeden stupen šla nahoru😒
@janajens děkuji kéž by to první už vyšlo a nemusela se takhle další rok trápit skoro 5 let a furt nic,tak snad bude to dobrý
@nikynikol25 ja na malou cekala 3 roky uz mi je 34 let takze nemma tolik casu
@nikynikol25 máš našlápnuto, tak držím pěsti ✊🍀
@janajens no me bude v lednu 27let a příteli je 40let on dvě deti už má jsou už skoro dospělí,ale chce semnou to jendo mít a já chci taky aspon to jedno,ty vado 3 roky to je taky strašně dlouho,četla jsem co se ti ted stalo je my to moc líto😢já tady soucítím s každou holčinou,to je hrozný,ale ono se ti to taky znova podaří,uvidíš příští měsíc bude to dobrý🍀
@nikynikol25 no nevim uz se mi to stalo potřetí ta moje dr s tim mic nedela uz jsem z toho vyrizena proteli je 38 let a ma jen malou se mnou taknsnad se nam brzy zadari
@volfici moc děkuju,snad to nebude ten falešnej,už je to druhý clen blue jeden z pátku a druhý je ze dneška a myslím že možná se to posunulo,aby dva ukázaly falešný se my nezdá.Ten první je z pátku a tenhle druhej co dneska,myslím že tam možná nějaký posun je,já ho vidím uplně zřetelně dneska,už ho nemusím hledat,akorát ten mobil je pytomej že my to tak dobře nevyfotí😒
@janajens já mám taky doktorku a je bezvadná,při první prohlídce my zjistila i že jsem měla nastydlej močák,takže hned prášky my napsala na močák,já měla taky předtim debila doktora,měla jsem cysty tak my dal na půl roku proveru,že ji mám dobrat celou,mu říkám že už to mám dobrý že to dostávám bezproblému tak my udělal utz a říkal už ji nemáte jen na druhém vaječníku nepatrnou ale ta se stratí ale doberteto a já to brala ještě dalsší č měsíce jak debil,tak jsem přešla k jiný doktorce a ta řekla že pokud se nedostaví ms tak to už nemám brát.Je moc hodná a když něco vezme mě hned i bez obědnání
@nikynikol25 tak u mě dneska po zaschnutí jen nepatrně slaboučký, jeden ranní druhý po poledni. Tyhle testy mají tu druhou víc vlevo.
@laura1972 ty jo jo vídím ho tam,taky slaboučkej jak ty moje tt,že by se nám zadařilo a už se nemusely hlídat,nervovat a já nevím co vše,moc bych ti to přála,máš taky samí trápení jenom s tim.Kolikátý by si dneska měla bejt já teda nějak těch 13-14Dpo,možná třeba ovu přišla o jeden den později,předce jenom to nějakou dobu trvá než se k nim spermie dostanou.
@nikynikol25 no přesně, jsem stejně jako ty cca 13-14dpo 🙂 Vím, že ovulka po.pozitivním testu může být do 48 h. a než se to oplodní atd.než se to pak ještě zavrta, to taky není u každého stejné. Dnes termín MS a zatím nedorazila, tak uvidíme co bude zítra. Ale ten tvůj testik si myslím, že tam taky něco je a víc než u mě. Tak taky moc držím palce. 🙂 A u tebe má být MS kdy?
@laura1972 do dvou dnů se má dostavit,ale vubec my nic neni,normálně mě pobolívá břicho,ale ted vubec nic,jen ty prsa jsou furt citlivý,no jestli to třeba nebude mín jak 13-14 třeba to taky může bejt teprve 12Dpo,já to kontroluju ted jen bazalkou,nějak nebyl čas jít kupovat ovu testy,akorát jen ten jeden jsem koupila na zkoušku,přemýšlím že v pátek si pujdu koupit jinej,maj tady sice jen ty 20ky jako je ten clean blue,ale jestli i tam třeba něco na něm bude tak by to mohlo bejt už aspon trochu jasnější pro mě a když ms nedorazí tak snad to vyšlo a není to jiná neplecha.
@katuskad1 zkus se nato dýl zadívat a uvidíš že tam je nepatrně vidět.
@laura1972 po zaschnutí je vidět mnohem víc,takže v pátek jdu koupit jinou značku a když to bude dobrý tak počkám uz jenom do 19.8 udělám ještě jeden a volám doktorce,to by uz 100%muselo neco bejt vidět
@nikynikol25 tak to se budu těšit 🙂 a co budeš kupovat za testy?
@laura1972 zkus třeba koupit jiné,pošlu ti co si koupím v ten pátek.je to stejná citlivost jako ten clean blue takže si ho koupím a netrpělivě budu čekat co bude.
@laura1972 u mě je to videt i bez zvětšení,sice mín ale je to vidět,tak zkus třeba ještě jýný,ikdyž sama nevím které u nás všechny prodávají,nebo si třeba objednat už jsem tiu psala jani jeden odkaz,odkud jsem mockrát kupovala.
@nikynikol25 no uvidím, třeba se mi budou hodit na příště. Kouknu na odkaz. 🙂
@laura1972 zkus to ale platej se předem kreditkou,já to mám osvědčené přijdou vždycky
@kaculik007 tak co jak.dnes? zkoušela jsi ráno testit? odpoledne je to na houby, pokud si krátce.
@barrcikk testuj obden.ikdyz ja testovala taky obden a měla jsem vzdy jen hodne slabou čárku snad takobou hako mas ty možná drobet míň nektery test dokonce ukazal jen ducha co sel sotva vidět az po tydnu vynechani se poradne objevila.a vse bylo v pohodě jsem ve 27tt.zalezi na koncentraci hcg v moči.nekomu to trvá déle nez se něco ukáže

@nikynikol25 ja vidim slabe plus tak potichu gratuluji