icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
barrcikk
3. srp 2017

@dagmar_hribek Dobrá vydržím to, další udělám zítra a zkusím asi ten digi. Je mi divné že z raní moči byl slabší než z večerní 😕

dee12
3. srp 2017

@barrcikk Ahojky. Vůbec to není divné, já jsem také večerní testy měla mnohem silnější než ty raní a teď začínám 26tt. 🙂😉

laura1972
3. srp 2017

@barrcikk můžeš dát foto z toho rána??

nikynikol25
3. srp 2017

@laura1972 no lauri,podle bt si myslím ze je to špatné,klesla už moc dolů😢

laura1972
3. srp 2017

@nikynikol25 a test si dnes nedělala??

barrcikk
3. srp 2017

@laura1972 Ráno tam byl, ale byl o dost slabší ten proužek, zkusím asi až zítra nebo v sobotu testovat a uvidíme ... Horní včera večer, spodní dnes ráno 😒

laura1972
3. srp 2017

@barrcikk tak to máš krásný, oproti mě. Držím moc palce a jsem zvědavá na zítra. 🙂 Koukni první včera, taky z odpoledne a ráno byl slabší, včera od dr. Maxe modrý, ten je z rána a dnes ráno nic moc nejde to ani nafotit ☹ ty zelené nejsou české, ale jsou to raky 10 citl. ale mají tu druhou čárku víc vlevo, než ty české. Dnes cca 14-15 dpo a MS mešká 1 den.

galikl
3. srp 2017

@laura1972 Na tom modrém náznak druhé čárky vidím ;). Tfuj tfuj tfuj pro štěstí ;)

barrcikk
3. srp 2017

@laura1972 Tyjo to je věda kurnik tohle to. V tom se teda nevyznám, ale koukám, že tedy nejsem sama. Já mám dnes 3 den spoždení. Ale ovulaci sem si myslela, že nemám v sobotu sem si nakoupila hormony dle receptu a při téhle MS co nedošla začít zobat. Tak uvidím. Tobě také držím palce zkus testnout také až za dva dny třeba.

barrcikk
3. srp 2017

@laura1972 Ale ten prostřední vidím také jako nejpozitivnější 🙂

gruzicka
3. srp 2017

@laura1972 Že by konečně.

janajens
3. srp 2017

@gruzicka a Co to byla jsi u toho Dr.?

kacasa
3. srp 2017

@laura1972 na tom prostrednim neco vidim..co zkusitten clear blue? drzim pesti!

nikynikol25
3. srp 2017

@laura1972 právě že ne čekám do zítra jestli se my dostaví ms,když ne půjdu si ho zejtra koupit,tu jinou značku,bojím se aby to nebyla zase cysta,ta dělá dobrý neplechy v bazalní teplotě to už mám zasebou takový měření😢

nikynikol25
3. srp 2017

@laura1972 hale jestli třeba se vajíčko neoplodnilo později,nebo je možné i to ze ti slabě třeba stoupá Hcg

gruzicka
3. srp 2017

@janajens Má odpolední.

janajens
3. srp 2017

@gruzicka tak se budu test na zpravu

gruzicka
3. srp 2017

@janajens Budu tě informovat.

terka228
3. srp 2017

@laura1972 Tak ten prostřední je hezky pozitivní 🙂

laura1972
3. srp 2017

@terka228 no ten je ze včera max, ale už žádný nemám. Ty zelené jsou Německé a úzké, něco jako Pepino. Ale i tak je už dlouho na to, že MS mám 1 den zpoždění, že jsou tak slabý.

laura1972
3. srp 2017

@gruzicka no nevím, ale už by měl trochu sílit. A co ty už jsi dnes byla u dr.?? moc držím palce. 🙂

nikynikol25
3. srp 2017

@laura1972 tak jsem šla si skontrolovat do koupelny,kouknout na čípek a na prstu my zůstalo slabá krev,tak se to asi neudrželo a ms se rozjede a odejde to sní.Tak už nato kašlu,možná jen to měření u toho zustanu,ale už to nebudu takhle úplně hlídat a lítat pro testy.

laura1972
3. srp 2017

@nikynikol25 ja už právě nevím. Jedtlizz toho něco bude nebo ne. Muselo by si vajíčko jedině dát na čas a hCG , že by rostlo pomaleji? ale jinak od poslední kontroly před cca měsícem bylo vše v pořádku, žádné cysty, zanet nic.

simi1510
3. srp 2017

@barrcikk taky jsem to tak měla a jsme v 18tt 🙂 Držím palce!

laura1972
3. srp 2017

@galikl ten je ze včera, od dr.maxe, ale už ho nemám jen ty úzké, tak nevím no 🙄 sice MS včera nedorazila, chodím pořád na malou a v noci taky mi to budí jako tehdy a prsa bolí, ale to.vše může být před MS.

nikynikol25
3. srp 2017

@laura1972 třebas ještě ju uvidíš ještě je to dobrý ms nikde,tak bud v klidu,zkus třeba koupit ten clean blue a uvidíš to už by mohlo ukázat,když meškáš jeden den,nebo počkej ještě pár dní,já už testovat nemusím takže nato kašlu a půjdu jen na tu teplotu,ale takhle předtim testovat už nebudu jsem pak jen zklamaná že zase nic.

janajens
3. srp 2017

Mam na vas holly Dotaz ms mam 3dny je mozny ze by jeste nejake hcg zbylo v moci

gruzicka
3. srp 2017

Dr. viděl gestační váček v děloze ,mám přijít na krev 6.9.

janajens
3. srp 2017

@gruzicka tak drzim palecky

laura1972
3. srp 2017

@gruzicka takže to vypadá dobře ?? řekl ti k tomu ještě něco?