Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 no lauri,podle bt si myslím ze je to špatné,klesla už moc dolů😢
@nikynikol25 a test si dnes nedělala??
@barrcikk tak to máš krásný, oproti mě. Držím moc palce a jsem zvědavá na zítra. 🙂 Koukni první včera, taky z odpoledne a ráno byl slabší, včera od dr. Maxe modrý, ten je z rána a dnes ráno nic moc nejde to ani nafotit ☹ ty zelené nejsou české, ale jsou to raky 10 citl. ale mají tu druhou čárku víc vlevo, než ty české. Dnes cca 14-15 dpo a MS mešká 1 den.
@laura1972 Tyjo to je věda kurnik tohle to. V tom se teda nevyznám, ale koukám, že tedy nejsem sama. Já mám dnes 3 den spoždení. Ale ovulaci sem si myslela, že nemám v sobotu sem si nakoupila hormony dle receptu a při téhle MS co nedošla začít zobat. Tak uvidím. Tobě také držím palce zkus testnout také až za dva dny třeba.
@laura1972 právě že ne čekám do zítra jestli se my dostaví ms,když ne půjdu si ho zejtra koupit,tu jinou značku,bojím se aby to nebyla zase cysta,ta dělá dobrý neplechy v bazalní teplotě to už mám zasebou takový měření😢
@laura1972 hale jestli třeba se vajíčko neoplodnilo později,nebo je možné i to ze ti slabě třeba stoupá Hcg
@laura1972 tak jsem šla si skontrolovat do koupelny,kouknout na čípek a na prstu my zůstalo slabá krev,tak se to asi neudrželo a ms se rozjede a odejde to sní.Tak už nato kašlu,možná jen to měření u toho zustanu,ale už to nebudu takhle úplně hlídat a lítat pro testy.
@nikynikol25 ja už právě nevím. Jedtlizz toho něco bude nebo ne. Muselo by si vajíčko jedině dát na čas a hCG , že by rostlo pomaleji? ale jinak od poslední kontroly před cca měsícem bylo vše v pořádku, žádné cysty, zanet nic.
@laura1972 třebas ještě ju uvidíš ještě je to dobrý ms nikde,tak bud v klidu,zkus třeba koupit ten clean blue a uvidíš to už by mohlo ukázat,když meškáš jeden den,nebo počkej ještě pár dní,já už testovat nemusím takže nato kašlu a půjdu jen na tu teplotu,ale takhle předtim testovat už nebudu jsem pak jen zklamaná že zase nic.
Dr. viděl gestační váček v děloze ,mám přijít na krev 6.9.

@dagmar_hribek Dobrá vydržím to, další udělám zítra a zkusím asi ten digi. Je mi divné že z raní moči byl slabší než z večerní 😕