Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 je to fakt divoký tenhle měsíc,asi i tím počasím,tak snad se ještě o prázdniny zadari,ja myslím ze to budeš mít v pořádku,uvidíš ms nikde,tak snad bude👶
@janajens určitě,ja vás tady pozoruji furt,skoro celej den,kdo co píše atd..ten Femibion jsem měla první měsíc pak jen listovku a ted ten mamavit a listovku,prý je dobrý drmek na ovu
@nikynikol25 ja uz to nechapu pretty chvili udelany
@janajens mám kamarádku, co je o 14 dní déle těhotná naž já a zjistila to až za měsíc po mě, protože taky tvrdila že měla menstruaci, prý slabší, ale měla asi 4 dny... takže si myslela že není a podle ultrazvuku musela být už tehdy... kdy jí MS probíhala... takže naděje tu asi i je, malá, ale přece... ty testy nejsou sněhobílé 😉
Ahojky holky,tak jsem byla včera u lékařky a ta mi vzala krev na HCG pac se bála jestli nejsem mimodelozne.Mam cistu na levém vaječníku 3,5cm. A úplně maličkou sliznici.Dnes jsem byla znovu a HCG negativní a dali mi injekci na vyvolání menzesu a že do 14ti dnů bych to mela dostat.Tak jsem nad tím vším přemýšlela a mě teda ani po tom utrogestanu nenarostla sliznice ani o kousicek ☹ mam strach že nebudu moct otehotnet.Mate některá zkušenosti s nízkou sliznici ?
@janajens taky jasně vidím a zda se mi posledni silnější.ale nebyla bys jedina kdo byl mel ms a byl by tehotný.dokonce vim o jedné co měla tehu testy negativní a pritom těhotná byla takže stát se může všechno
Dekuji holky smad se teda udrzelo 🙏
@janajens pořád tam ta čárka je a tu bazalku máš jakou
@laura1972 ja ti nevím lauri,zkus i jinou značku,třebas tycunku pod proud moči,jestli třeba se ti udělá duch i tam.
@nikynikol25 36.6 pak poslu graf

@nikynikol25 ja beru taly listovku femibaby