icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
3. srp 2017

@nikynikol25 ja beru taly listovku femibaby

nikynikol25
3. srp 2017

@laura1972 je to fakt divoký tenhle měsíc,asi i tím počasím,tak snad se ještě o prázdniny zadari,ja myslím ze to budeš mít v pořádku,uvidíš ms nikde,tak snad bude👶

nikynikol25
3. srp 2017

@janajens určitě,ja vás tady pozoruji furt,skoro celej den,kdo co píše atd..ten Femibion jsem měla první měsíc pak jen listovku a ted ten mamavit a listovku,prý je dobrý drmek na ovu

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 ja uz to nechapu pretty chvili udelany

barrcikk
4. srp 2017

@janajens Já jí tam vidím, kolikáty den máš spoždění??

janajens
4. srp 2017

@barrcikk ja mela ms necele tri dny dneska bych mela byt 14-15dpooje testy posledni je dnesni

barrcikk
4. srp 2017

@janajens Jako na všech je malý duch. Ale tři dny MS by mě asi zmátly. Já teda nevím kdy sem měla OVU přesně, ale myslím, že mě se ukázala čárka (duch) až cca 18 dpo.

janajens
4. srp 2017

@barrcikk no ms prvni den spineni druhy den silnejsi a treti den odpoledne konec ms

dddkkk
4. srp 2017

@janajens mě skoro přijde jako kdyby ten poslední byl nejsilnější... ale třeba se mi to jen zdá z té fotky ...

janajens
4. srp 2017

@dddkkk posledni je nejsilnesi

dddkkk
4. srp 2017

@janajens mám kamarádku, co je o 14 dní déle těhotná naž já a zjistila to až za měsíc po mě, protože taky tvrdila že měla menstruaci, prý slabší, ale měla asi 4 dny... takže si myslela že není a podle ultrazvuku musela být už tehdy... kdy jí MS probíhala... takže naděje tu asi i je, malá, ale přece... ty testy nejsou sněhobílé 😉

janajens
4. srp 2017

@dddkkk dekuji ja se prave bojim ms jsme mela fakt divnou jak jsme psala prvni den spineni pak silnejsi a druhy den odpoledne uz nic a ovu byla 19.7 tak dekuji uvidime dalsi dny

lencak80
4. srp 2017

@janajens asi bych si zasla na gyndu at ti vezme krev. Nekdo miva slabe carky...a menstruace neni jasna znamka toho ze tehotna nejsi. Carka je na testu videt. Moje kamaradka zjistila tehu az ve 21tt....mela ms..jeste kojila takze ji nenapadlo ze by mohla byt tehotna.

gruzicka
4. srp 2017

@janajens Že by se zadařilo.😉

janajens
4. srp 2017

@lencak80 fakt ju no ale sili fakt pomalinku uvidime dalsi dny max za tyden Tam hned nabehnu

janajens
4. srp 2017

@gruzicka nevim testik pomalinku zesilil ale Da se MI ze hodne pomalu sili

zlatickon
4. srp 2017

Ahojky holky,tak jsem byla včera u lékařky a ta mi vzala krev na HCG pac se bála jestli nejsem mimodelozne.Mam cistu na levém vaječníku 3,5cm. A úplně maličkou sliznici.Dnes jsem byla znovu a HCG negativní a dali mi injekci na vyvolání menzesu a že do 14ti dnů bych to mela dostat.Tak jsem nad tím vším přemýšlela a mě teda ani po tom utrogestanu nenarostla sliznice ani o kousicek ☹ mam strach že nebudu moct otehotnet.Mate některá zkušenosti s nízkou sliznici ?

dagmar_hribek
4. srp 2017

@janajens taky jasně vidím a zda se mi posledni silnější.ale nebyla bys jedina kdo byl mel ms a byl by tehotný.dokonce vim o jedné co měla tehu testy negativní a pritom těhotná byla takže stát se může všechno

gruzicka
4. srp 2017

@janajens Sílí ,tak to vypadá dobře.

laura1972
4. srp 2017

@janajens ten poslední jasně zesilil 🙂 tak to vypadá nadějně. 🙂 držím palce 🙂 🍀

janajens
4. srp 2017

Dekuji holky smad se teda udrzelo 🙏

gruzicka
4. srp 2017

@laura1972 Jak jsi na tom ty?

laura1972
4. srp 2017

@gruzicka u mě pořád stejné. MS dnes 2 den zpoždění a na testech pomalu nic, jen stínek a možná nepatrně barvy,ale možná je to jen zdání.

miky
4. srp 2017

@janajens u všech pěti těhotenství jsem myslela, ze jsem mela MS, ale nějakou slabou,spis jenom takové slinění, tak mi to nedalo a udělala si test a vždycky byl pozitivní 🙂

janajens
4. srp 2017

@miky ja ale I krvacela druhy den a treti den zase Jen spinila

laura1972
4. srp 2017

@gruzicka koukni sama jestli něco uvidis. Horní včera, spodní dnes a samostatný taky dnes.

zlatickon
4. srp 2017

@laura1972 ahojky a jak jsi na tom se sliznici? Mě vůbec neroste ani po tom utrogestanu ☹ tak jsem dneska dostala injekci na vyvolání ale myslím si že to asi stejně nezabere ☹

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens pořád tam ta čárka je a tu bazalku máš jakou

nikynikol25
4. srp 2017

@laura1972 ja ti nevím lauri,zkus i jinou značku,třebas tycunku pod proud moči,jestli třeba se ti udělá duch i tam.

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 36.6 pak poslu graf