Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Před rokem jsem sem dávala tt s pididuchem, měla jsem šílený horečky a zimnice a vůbec jsem nedoufala v dobrej konec. Dneska mě ten pididuch nenechá pořádně vyspat a s naší prvorozenou ho fakt žerem. Přeju vám všem, ať se dočkáte toho, po čem tak toužíte!
Ahoj holky,tak jsme stihli sex jen vecer pred ovulaci,tak snad to bude stacit. Ted uz jen cekat jestli ms prijde nebo ne.
@tesarovani ahoj, to je dobře, že se povedlo! Snad i my sem za rok budeme psát podobné zprávy 🙏
@volfici Určitě! Já jsem nikdy neměla problém otěhotnět, u mě byly problémy jinýho rázu. Každej má něco, jenom je potřeba se s tím nějak poprat.
Ahoj holky,omlouvám se,že vám takhle skáču do řeči. Musím nekomu sdělit moji novinu,kterou jsem zjistila dnes večer,zatím to nemám komu říct a jit si pro rady. Poslední ms byla 16.7. A jediný sex byl 30.7. další ms měla přijít +-13.8.,ale nepřišla 😀 první test byl udelany dnes 35dc večer. Vůbec jsem si nic takovyho nepřipouštěla,že by to mohlo být těhu 😀 neskutečná radost,ale i obavy. Co,mě ale trápí je,že mám už tyden stále velké křeče v podbřišku až se mi z toho kroutí prsty na nohach. Ve čtvrtek jsem trochu špinila,ale nic víc. Kdy mám prosím volat na gynekologii?
Co se stalo s Laurou1972,ma zrušen účet😨😨😨
laura7279😍
@laura7279 ahojky, už jsem měla strach.....že se tu neukážesš....

@zlatickon ja myslim, že to tam je🙂 uvidíš další dny jak bude sílit. 🙂 držím vše co mám.🙏