icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
wendissek
21. srp 2017

Tak v sobotu jsme zaspinila a tak me manžel odvezl na pohotovost a mame tam bublinku nemám vůbec žádné příznaky věřím ze je vše v pořádku

ejmate
21. srp 2017

@wendissek
Přesně takovou bublinku jsem měla, když jsem byla na ultrazvuku před dvěma týdny, doktorka mi řekla, že jsem 5+2tt 🙂
Tak hlavně, že je v děloze, teď se uvidí dál 😉 Já jdu na další kontrolu v pondělí, tak jsem zvědavá, jak to teď bude vypadat 🙂
Jinak gratuluji a přeji hodně štěstí.

wendissek
21. srp 2017

@ejmate já když sem v sobotu byla na pohotovosti tak 4+4 jsme po ivf takže vim kdy byl transfer

volfici
21. srp 2017

@wendissek blbý dotaz - 4+4 jsi po transferu, nebo je to už takové to klasické počítání od poslední menstruace?

wendissek
21. srp 2017

@volfici počítá se to od poslední menstruace od transferu mam dnes 16 dni toto bylo vidět po 14 dnech

verusch
21. srp 2017

Zdravím mam 5 dni spozdeni test je dr. Max myslite ze je to jen plany poplach?

nikyska20
21. srp 2017

@verusch ahoj,něco tam vidím. Ja po pěti dnech měla silnější čárku,ale testuj opět za dva dny a pokud bude sílit,je vše v pořádku... přeji ať to dopadne dobře 🙂

verusch
21. srp 2017

Tu to je mozna viditelmejsi

volfici
21. srp 2017

@wendissek děkuji a držím palce ať je všechno v pořádku 🙂 mě čeká transfer zítra

volfici
21. srp 2017

@verusch vidím! Držím palce ✊🍀

wendissek
21. srp 2017

@volfici moc na tebe myslím snad bude jinak už nás čeká darkyne

slayc
21. srp 2017

@verusch ahoj, něco vidím, zkus za pár dní znovu, já teda byla nedočkavá a od ducha zkouším každý den:D

mamiiinnaa
21. srp 2017

Vidím, tak ať sili 😉

laura7279
21. srp 2017

@peta73 nevzdavam, ale ted nebudeme moc zkoušet až v říjnu. Takže docela doba. V září jdu na hormonální profil, aby se vědělo, zda má cenu brát clostilbegyt nebo už je to zbytečný.

laura7279
21. srp 2017

@volfici držím palce 🙂 🍀

verusch
21. srp 2017

@slayc no ja mam 4 dny zpozdeni a dneska se ulazal duch tal uvidime...doufam ze to klapne a tentokrat se to udrzi

laura7279
21. srp 2017

@verusch moc držím palce. 🙂 Také myslím, že pokud bude sílit, tak to bude v pohodě.🍀

laura7279
21. srp 2017

@peta73 a jak jsi na tom ty teď vůbec??

peta73
21. srp 2017

@laura7279 ahooj. U mě proběhla první den MS a nyní jsme se snažili. Cca za týden budu napnuta. Jednoduše to nevzdavam. Jsem teď paradoxněklidnější - vím, že je moje tělo schopné otěhotnět a nemám problémy s donosenim. Takže teď jen se dočkat toho správného vajíčka a trefit správným čas.
A co u vás doma? Už je to lepší? Moc na tebe myslím 🍀

laura7279
21. srp 2017

@peta73 máš sz 🙂

star28
21. srp 2017

Mimochodem kdy ze mam jit k ty doktorce kdyz mam 2 dny zdpozdeni a pozitivni test? Ma totiz od patka 14 dni dovcu tak nevim jak s tim nalozit. Kdyz tam pudu ted tak tam nejspis nic nebude ze jo?

slayc
21. srp 2017

@star28 me objednal doktor na 14.9, takze bych tam klidne zavolala a objednala se po te jeji dovolene 🙂

star28
21. srp 2017

A co bych mohla udelat pro udrzeni tehotenstvi? Vim ze ty prvni mesice jsou kriticke a plod se nemusi udrzet. Co muzu udelat teda pro udrzeni plodu 🙂

slayc
21. srp 2017

@star28 to nevim, prvni mesice je to bud a nebo, kdyz bude neco spatne nepomuzou ani lekari. Ale ja sem optimisticka a spatne veci si nepripoustim. 🙂 vic pro to udelat nemuzu, takze proste verim, ze to bude dobre 🙂

galatea_a
21. srp 2017

@star28 Jez kyselinu listovou, to je důležité, hlavně v těch začátcích 😉

julliee
21. srp 2017

@janajens Děkuji 😉

janajens
22. srp 2017

9dpo do ms 7dni

ka_rohli_na
22. srp 2017

Ahoj holky mohla bych se k vám případ a poprosit radu. Uz mi z toho všeho trošičku hrabe. ;/ v lednu ZT 12tt v dubnu samovolny potrat v 8tt a teď na testu aspoň po dle mě duch. Co myslíte? Kolik dpo apod. Vůbec nevím tento měsíc jsem neměla čas nic hlídat

kolibricek36
22. srp 2017

@ka_rohli_na toto je 20 citlivost, kup si 10 a budeš vědět možná více...... mi v lékarně říkala že 10 jsou citlivější a taky přesnější

laura7279
22. srp 2017

@janajens moc držím palce 🙂🍀❤