Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@wendissek
Přesně takovou bublinku jsem měla, když jsem byla na ultrazvuku před dvěma týdny, doktorka mi řekla, že jsem 5+2tt 🙂
Tak hlavně, že je v děloze, teď se uvidí dál 😉 Já jdu na další kontrolu v pondělí, tak jsem zvědavá, jak to teď bude vypadat 🙂
Jinak gratuluji a přeji hodně štěstí.
Vidím, tak ať sili 😉
@laura7279 ahooj. U mě proběhla první den MS a nyní jsme se snažili. Cca za týden budu napnuta. Jednoduše to nevzdavam. Jsem teď paradoxněklidnější - vím, že je moje tělo schopné otěhotnět a nemám problémy s donosenim. Takže teď jen se dočkat toho správného vajíčka a trefit správným čas.
A co u vás doma? Už je to lepší? Moc na tebe myslím 🍀
Mimochodem kdy ze mam jit k ty doktorce kdyz mam 2 dny zdpozdeni a pozitivni test? Ma totiz od patka 14 dni dovcu tak nevim jak s tim nalozit. Kdyz tam pudu ted tak tam nejspis nic nebude ze jo?
A co bych mohla udelat pro udrzeni tehotenstvi? Vim ze ty prvni mesice jsou kriticke a plod se nemusi udrzet. Co muzu udelat teda pro udrzeni plodu 🙂
@ka_rohli_na toto je 20 citlivost, kup si 10 a budeš vědět možná více...... mi v lékarně říkala že 10 jsou citlivější a taky přesnější

Tak v sobotu jsme zaspinila a tak me manžel odvezl na pohotovost a mame tam bublinku nemám vůbec žádné příznaky věřím ze je vše v pořádku