Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ka_rohli_na me prijde jak kdyby tam duch byl.
@janajens ty jo koukám,že by se povedlo?
@nikynikol25 no uvidime za par dni
@janajens ty jo,ze by ta tinktura fakt zabrala?No ja mám do ms ještě dost daleko,takže ani ovu nebyla.
@nikynikol25 ka pila kontryhel a drmek tablety gynex mam cely nenacaty na dalsi cyklus😂 tak doufám ho nebudu potřebovat
gratuluji🙂
Zdravím tak ja teda tady tyto testy nemam moc v lásce.Kdyz jsem byla tehotna tak mi ani jednou test nepotvrdil že jsem těhotná.Závidela jsem holkam co to vyšlo.A to mi doktor přitom potvrdil že jsem těhotná.Když jsem si myslela že jsem podruhé těhotná tak jsem si dělala test.Nejdříve zpoždění týden no na testu nic.No to jsem i čekala ze je to brzo.Pak další tyden nic test opět negativní když jsem teda po měsíci nedostala svoje dny tak jsem si udělala test a nečekaně NIC.Tak jsem šla na gyndu vyřízena že jsem to stále nedostala.No a doktor mi potvrdil že jsem těhotná v 9týdnů.No a teď už máme 22.týden.
Tak za mě :testům moc nevěřím lepší je odběr krve a nebo teda doktor
zdravim,me vysly tehotenske testy u vsech ctyr deti
@nikynikol25 u mě nic moc, Testovat ted nebudu, nemám co a ani nevím, zda ještě někdy budu, Mám ted čekat na hormonální profil, takže na houby, A co ty??
@ple super ♥
@laura7279 ja snad ovu ještě nic,podle bt teploty pořád stejně,koupila jsem si ještě jeden mamvit dneska,když nic koupím ještě ten drmek,pak nato prdim
@janajens ten kontryhel jsem o něm ještě nepremyslela,asi ho zejtra koupím taky
@nikynikol25 ja ho pila tri mesice do ovulace

@ka_rohli_na myslim ze tohle neni duch ale slaba tehu carka...gratuluju potichounku😚