Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@jasmina123 ja zadne foto nevidim🙄
@mamiiinnaa dekuji!!
@kolibricek36 podle aplikace byla 8.8. Ale moc ji nevěřím jelikož dva měsíce zpět jsem byla zrovna v době ovulace u gynekologa a ten mi řekl ze určite jeste není ani nebyla takže asi pozdeji..
Minuly měsíc jsem to dostala v termínu a tenhle měsíc uz 5 den zpoždění..a to jsem vždy před tím měla jeste spineni ..ted mam jen spineni hnědý a úplně minimum krve a jen poslední dva dny ..ani ne na utreni jen kdyz si dam tampon..
Tady je testik z rana 12 dni po ket ale je trosicku slabsi jak ze stredy
@jasmina123 ja bych nerekl a. Ze je o tolik slabsi
@anetka25 možná se uhnizduje - hnědé špinění by tomu nasvědčovalo, držím palce aby ti to vyšlo🍀
@jasmina123 neprijde mi a neplas já si dělal ted asi 10 den byl slabší než 9 zkusila sem ještě jeden a byl to pěkném rozdíl ten mel asi min barvy ten prostřední slabej byl dělány 10 den ráno a ted silnější 10/den asi hodinu po tom prvním a pak ještě digi
@janajens ahoj,mrkni na to co udělal mamatest,normálně to nechápu,mě teď pár dnů po ránu bylo špatně,nějak jsem zkusila test a normálně dělaj snad fakt falešný,oba dva jsou ze dneška i ovu test a podle bt je blbost abych byla těhotná
@laura7279 ted me úplně mamatest zmatl,pošlu ti to do zpravy
je možny že to jsem to mela testovat ve stejnou dobu..ta vrchni je ze strředy večer a ta spodní je ze dneška rano a jak jsem videla o maličko bledši než ve středu tak jsem začala znervoznovat a prave nevim proc hm..
@nikynikol25 no ja uz ty testy nechapu koukam divne Teda
@janajens vod to je fakt úplně divný jako ani ta bt tomu neodpovídá,pošlu ti to bt do zpravy,akorát dneska jsem nemerila,jsem slavila ze v cera do dneška dlouho rána výroční s přítelem 7 let,tak dneska jsem se nato vykaslala
@nikynikol25 ja se v bazalni teplote nevyznam ja mela fertility friend a ta vyzbacuje ovu sama
@nikynikol25 také máš zprávu 🙂
@janajens dělám ji také a tam my ji ještě nevyznacilo dívej
@nikynikol25 tak aspon vis ze jeste nebyla
@janajens jestli nebyla toho 23.8,uvidím zejtra jaká bude teplota,ovu druhá čárka je dost silná,tak jsem zvědavá jaká bude zejtra
@janajens do ms mám ještě 21dnů,proto my ten jeden tt byl divnej,aby byla ovu přímo po ms s tak dlouhým cyklem
@laura7279 hned jsem ti odpověděla
@nikynikol25 no někdo MA ovu po. Ms hned uz jsi ve skupince
@nikynikol25 Mě tohle mamatest a comfort a jiné testy dělalaly když jsem měla ovu,nevim.jak je to možné ale bylo to tak mám to vypozorovaný za 3měsíce snažení.

@anetka25 jo, to by měl, a víš kdy byla ovulace?