Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@verusak24 tak kdyz lh (ovu test) umí ukazat tehu, treba i driv nez tehu test, tak tehu test reaguje pred ovu taky nejakym zpusobem... mela jsem to u sebe tez. Den dva pred ovu se objevovaly duchove a dle bt nebylo tehu mozne...
Jen nektere hned automaticky, ze jsou testy falesne atp. Ale nikdo nevi jak presne se co odehrává v tele a proc se na to takto reaguje...
Stejne tak pred ms muze byt na tehu testech duch, kor u žen nad 40 a u přechodu, ze maji vyssi negativni hladinu hcg. A kdyz je test 10kovy, hcg u teto skupiny muze byt az 10, kdy je to negativni, tak se duchove objeví....
Holky potrebuju poradit. Strasne me boli zub cely den. Nemuzu ami spat. Myslite si,ze si muzu vzit paralen. Cetla jsem,ze tehotny muzou. Jaky na to mate nazor vy?
Jinak dnes 9dpo
@ka_rohli_na ja mam taky Ted jine testy a ukazuji slabeji kor jsem slysela ze pepino maji malo barviva drzim palecky
@janajens trosku si mě uklidnila 🙂 ale po tech zkušenostech co mám... ale beru to tak ze je určitě vše ok a 1.9 bude všechno dobre 🙂

@verusak24 fakt?tak to dneska radši pojistime,kdyby to tak bylo,aby jsme se popřípadě trefili.