Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ka_rohli_na ty pepina mě taky dělaly slabou čárku a na jiných už byla pomalu dálnice. 🙂 bude to v pohodě 🙂 zkus koupit jiné testy jestli máš možnost. Držím moc palce 🍀
@janajens věřím tomu 🙂 no mám protože to je preventivní prohlídka tak už jsem to nechala tak a rovnou mrknem na mimco 🙂
@laura7279 asi už testovat nebudu digi ukázal pozitivní test tak počkám do toho 1.9 a uvidíme 🙂 věřím ze to bude dobry
@ka_rohli_na tak jasně, když už digi ukázal, tak to.bude v pohodě 🙂 tak držím palce a těšim se na další nové zprávičky 🙏❤🍀
@ka_rohli_na tak dej vedet cekam na info
@ka_rohli_na jiná značka jiné množství barviva
@kolibricek36 dekuji! Včera jsem myslela ze se mi uz ms rozjela protože m otekla trochu i krev ale dnes zase vubec nic ..ani po utreni ani na tampon to není ..fakt jen minimum a jen uvnitř ..tak ja fakt nevim ..
Se omlouvam mam to spatne otoceny levy test v patek a pravy dnes
@janajens mam to dostat zitra ale vis ja to do patku ani nevedela ze jsem tehotna mam za ssebou ivf 9ketu ktere se nevydarily pak sme se na to vubec nezamerovaly mam hodne stresu v praci a v patek rano mi prislo ze je neco jinak tak si udelala test a koukala jsem jak blazen pak sla na krev ste mi to potvrdily jen neuzivam zadne leky na udrzeni ale dnes sem si vzala udrogestan poboliva me bricho vis jak se blizi ms tak snad sem udelala dobre.A ty jsi byla na krvi?
Ja byla prave na krvi u obvodni jelikoz tam zrovna v patek moje gynekolozka nebyla.V pondeli kni zajdu abych ji to rekla po tom vsim cim jsem si prosla ani neuveri ze se to podarilo prirozene .Kdyby me nebylo tak spatne tak bych snad ani neudelala test ale citila jsem se tak nejak jinak kdyz jsem byla na ketu to bylo takove jine hlavne aby bylo vse ok taky toho mam hodne za ssebou tak jak ty tak drzim palce at je vse dobre 😉

@ka_rohli_na tak to uz Mas za chvilkou urcite Bude vse v poradku 😘