icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
26. srp 2017

@ka_rohli_na tak to uz Mas za chvilkou urcite Bude vse v poradku 😘

laura7279
26. srp 2017

@ka_rohli_na ty pepina mě taky dělaly slabou čárku a na jiných už byla pomalu dálnice. 🙂 bude to v pohodě 🙂 zkus koupit jiné testy jestli máš možnost. Držím moc palce 🍀

laura7279
26. srp 2017

@dendule94 krásný 🙂 potichu gratuluji 🍀🍀🍀

ka_rohli_na
26. srp 2017

@janajens věřím tomu 🙂 no mám protože to je preventivní prohlídka tak už jsem to nechala tak a rovnou mrknem na mimco 🙂

ka_rohli_na
26. srp 2017

@laura7279 asi už testovat nebudu digi ukázal pozitivní test tak počkám do toho 1.9 a uvidíme 🙂 věřím ze to bude dobry

laura7279
26. srp 2017

@ka_rohli_na tak jasně, když už digi ukázal, tak to.bude v pohodě 🙂 tak držím palce a těšim se na další nové zprávičky 🙏❤🍀

janajens
26. srp 2017

@ka_rohli_na tak dej vedet cekam na info

slayc
26. srp 2017

@dendule94 asi bych radsi pockala do rana🙂

dendule94
26. srp 2017

Ted delany

luciebx
26. srp 2017

@dendule94 paráda 🎊🎉

luciebx
26. srp 2017

@ka_rohli_na jiná značka jiné množství barviva

luciebx
26. srp 2017

@janajens krásný. Sílí a sílí.

sticker
janajens
26. srp 2017

@luciebx anooo uz to bude na dobre cestě a ms si da na par měsíců prazdniny

janajens
26. srp 2017

@dendule94 gratuluji

dendule94
26. srp 2017

@janajens dekuju 😊

luciebx
26. srp 2017

@janajens tak tak... aspon 2 roky prazdnin by bylo fajn ze

sticker
janajens
26. srp 2017

@luciebx no u male jsem to dostala poprve kdyz ji bylo pul roku

lucccinek
26. srp 2017

@dendule94 krásný moc gratuluji 🙂 👶

anetka25
26. srp 2017

@kolibricek36 dekuji! Včera jsem myslela ze se mi uz ms rozjela protože m otekla trochu i krev ale dnes zase vubec nic ..ani po utreni ani na tampon to není ..fakt jen minimum a jen uvnitř ..tak ja fakt nevim ..

laura7279
26. srp 2017

@dendule94 gratuluji krasne ❤🙂

dendule94
27. srp 2017

@laura7279 dekuju. V pondeli volam na gyndu tak uvidim co mi reknou. Chtela bych to mit potvrzeny i od doktora

janajens
27. srp 2017

2dnu do ms

janajens
27. srp 2017

@dendule94 tak drzim palecky a Co dneska taky jsi delala testik

anela85
27. srp 2017

Holky prosim o radu spodni test delany v patek a vrchni dnes myslite ze ten dnesni je o neco tmavsi?

janajens
27. srp 2017

@anela85 ja bych rekla ze ano Potichu gratuluji uz Mas zpozdeni? Ja dva dny do ms testíky positivni

anela85
27. srp 2017

Se omlouvam mam to spatne otoceny levy test v patek a pravy dnes

janajens
27. srp 2017

@anela85 stejne I tak jsou to krasne Carky a ty uz Mas zpozdeni?

anela85
27. srp 2017

@janajens mam to dostat zitra ale vis ja to do patku ani nevedela ze jsem tehotna mam za ssebou ivf 9ketu ktere se nevydarily pak sme se na to vubec nezamerovaly mam hodne stresu v praci a v patek rano mi prislo ze je neco jinak tak si udelala test a koukala jsem jak blazen pak sla na krev ste mi to potvrdily jen neuzivam zadne leky na udrzeni ale dnes sem si vzala udrogestan poboliva me bricho vis jak se blizi ms tak snad sem udelala dobre.A ty jsi byla na krvi?

janajens
27. srp 2017

@anela85 Dr MI delala ultrazvuk a rekla ze Ani na krev nemusim ze je to Rane tehotenstvi a nasadila MI utrogestan jelikoz jsem prodelala ne kolik bio tehotenstvi tak snad uz tohle se uzdrzi

anela85
27. srp 2017

Ja byla prave na krvi u obvodni jelikoz tam zrovna v patek moje gynekolozka nebyla.V pondeli kni zajdu abych ji to rekla po tom vsim cim jsem si prosla ani neuveri ze se to podarilo prirozene .Kdyby me nebylo tak spatne tak bych snad ani neudelala test ale citila jsem se tak nejak jinak kdyz jsem byla na ketu to bylo takove jine hlavne aby bylo vse ok taky toho mam hodne za ssebou tak jak ty tak drzim palce at je vse dobre 😉