Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ivetsivakova je to moc zblizka tak nic nevidim musis cely test
@ivetsivakova buzel zatim nic nevidim ale pokud vidis ty tak dalsi dny uz pujde nafotit taky jsem to tak mela uz Mas zpozdeni?
Ještě se mi klepou ruce a nemůžu tomu uvěřit 😇 Dojeli jsme s manželem po nákupu s tím, že prostě test zkusíme spolu dohromady, takže je dělaný teď v 6.. No a žádný stín, dušík 🙏 Jsem teprve 29dc (minulý měsíc jsem to měla šílených 41, předminulý klasických 33), takže vlastně vůbec nevím, kdy to mám dostat, ale jelikož jsem začla pít čaj dle báby Radnické, užívat drmek a jeřáb ptačí tak si říkám, že to vitamínky dokázaly, zkrátili cyklus na 28 a já jakoby meškám..... No jsem hotová ❤ Nemůžu tomu po šesti měsících uvěřit a hlavně po tom samovolném potratu v 7tt a nechci na to ani myslet! 👶
@katerinaf27 to je krásná čárka! Tak držím palce ať to tentokrát dobře dopadne 🙏🍀
@volfici Děkujuuu 😘 Musí musí!!!❤ A nejvíc je to, že by se miminko narodilo duben/květen, kdy právě umřel ten tchán, to je prostě osud, ale zas na druhou stranu já na tyhle věci věřím..
@janajens poslu ti ještě jednu a jinak příznaky a to další uż mám
@ivetsivakova ahoj ja tam nic nevidim. Na zadnem tvem testu. Ale pokud ji vidis ty tak tam asi bude
@ivetsivakova ja ale opravdu nic nevidim pokud tam neco vidis za dva dby Bude videt lepe drzim oalecky
@ivetsivakova bohužel nic nevidím...já když měla příznaky, tak mrcha právě přišla a když jsem je neměla tak nepřišla...nicméně držím pěsti, ať se ještě ukáže 🍀
@ivetsivakova bohužel taky nic nevidím
@katerinaf27 úžasný. Krásná čárka. Jen tsk dal
@luciebx je tam?
@ivetsivakova na tvým testu nic nevidím. Bohužel. ZŠ jak dlouho to mas dostat
@luciebx ale doktorka říkala že jo... No to je jedno.. Už jsem.to měla mít
@ivetsivakova divne ale kazde roste hcg jinak ale aspon naznak bys tam mela byt.. ale tento test je negativni. zkus za 2 dny a pokud furt nic tak bych sla znovu k dr
@janajens tak jsem byla na krvi. Mam si volat ve 2 hodiny. Doktor tam je az od jedny. Chtela jsem vystavit neschopenku. Jelikoz delam na 3 smeny v hluku kde mame spunty do usi a mam to fyzicky narocnou praci. Sestricka rekla ze mi ji ona vystavit nesmi ze to rekne doktorovi a ve 2 si mam volat aby mi rekla co a jak. Tak uvidime.

@janajens jinou teď už nemam mam jen tuhle vyfotila jsem to zblíska aby to slo videt je tam něco? 😕😑❤