icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
zlatickon
31. srp 2017

@volfici děkuji za odpověď ,no to teda asi určitě je nářez.Ja beru jen utros a jsem po něm jak opilá vždy první tři dny pak už je to lepší .No tu citlivost bradavek mám asi spíš k ovulaci ale zase je divné že tolik dní před.Ted jsem přišla od doktorky a prý mám sliznici 4mm a folik je taky pěkný že prý do 4dnu přijde ovulace...tak uvidime

janajens
31. srp 2017

@verusch ju takhke no ja jdu AZ 18.9snad Bude vse v poradku

janajens
31. srp 2017

Den za dnem k nasi bublince uz se moc tesim na kotrolu za 19dni a doufam ze uvidim I srdicko testíky jspu od 8-18dpo dnes 2dny zpozdeni

laura7279
31. srp 2017

@janajens Prostě nádhera ❤ jsem dojatá 😍 🙂

janajens
31. srp 2017

@laura7279 dekuji Mas ma tom take svoje zasluhy ❤

laura7279
31. srp 2017

@janajens Neděkuj pořád 🙂 jsem ráda, že jsem ti mohla pomoc, a že to vyšlo 😉

gruzicka
31. srp 2017

@janajens Takovou radost mám za tebe!

janajens
31. srp 2017

@gruzicka dekuji ja take a moc Ted aby bylo vse v poradku

ivetsivakova
31. srp 2017

@luciebx dobře vidim tam čarku ale nevim no ale.děkuji 😊

luciebx
31. srp 2017

@ivetsivakova tak nam tu fotku sem starsiho testu zase dej. porovname s tim co si sem dala jako prvni

lucccinek
31. srp 2017

@janajens nádhera 🙂 ještě jednou gratuluji

janajens
31. srp 2017

@lucccinek dekuji Ted jeste kontrola jak dopadne 🙏

katerinaf27
1. zář 2017

Holky, naše zesílení ❤

luciebx
1. zář 2017

@katerinaf27 Gratulace

katerinaf27
1. zář 2017

@luciebx Díky! 😘

andwejka
1. zář 2017

Ahoj holky, vidíte tam něco? Mám 2 dny do MS, ale jsem netrpělivá 🙂

dendule94
1. zář 2017

@andwejka ahoj ja tam slabeho ducha vidim. Tak snad bude silit

dendule94
1. zář 2017

@janajens ahoj tak mam 2den spozdeni. Krev mi dopadlo dobre namerila neco pres 500 takze jsem pry nekde na zacatku tehotenstvi. Pristi streda krev a ve ctvrtek ultrazvuk tak uvidime jak budem pokracovat. Co ty?

janajens
1. zář 2017

@dendule94 ja mam treti den zpozdeni je MI super AZ na nechut k jidlu delala jsem test a hned vyskocila obe takze asik v poradku a zitra na dovolenou

dendule94
1. zář 2017

@janajens tak si ji hezky uzij a bud na sebe opatrna. Ja uz netestuji. Od ty doby co mam potvrzene tehotenstvi od doktora. Jen odpocivam doma. Zatim mi je fajn

janajens
1. zář 2017

@dendule94 ja mela je ti zvetsenou sliznici ale Ted uz taky netestuji ale do kontroly daleko snad bude vse v poradku

luciebx
1. zář 2017

@andwejka krasna carka.. jen at sili..

sticker
luciebx
1. zář 2017

@janajens krasna dalnice.. huraaa

janajens
1. zář 2017

@luciebx ano konecne a dekuji

shrimp
1. zář 2017

Ahoj holky, mám delší cyklus 33-35 dní, poslední dva měsíce 30 dní, jinak ms pravidelná. No a dnes je to 37 dní od poslední ms. Ovulace byla 20.8. takže dnes jsem 12 DPO a test negativní ani duch. Tak asi 3 dny nazpátek, jsem měla chvilkama trochu pocit jako kdyby měla přijít ms a nic. Od 20.8. Nic nebylo, tak později jsem otěhotnět nemohla. Měl někdo z vás 12DPO test negativní a až později byl test pozitivní? U prvního dítěte jsem měla už 11DPO test pozitivní.

ka_rohli_na
1. zář 2017

Tak u nás nakonec nic :( ale bylo to biochemicke pravdepodobne.dnes už se to na ultrazvuku schyluje na ovulaci. Jsme vyslání na genetiku a různá vyšetření.

volfici
1. zář 2017

@andwejka je tam! tak ať vydrží 🙏

volfici
1. zář 2017

@janajens taky si chci "načůrat" dálnici - to by mohlo být už v pondělí 😉 a to už budu mít i výsledky krve a pak testovat už nebudu. Pak už jen doufat, aby vše dobře dopadlo a těšit se 👶

janajens
1. zář 2017

@volfici ja. Mela dalnici AZ dneska 19dpo tri dny po zpozdeni neboj taky uz se brzy dockas

volfici
1. zář 2017

@janajens já jsem dnes v podstatě 15 DPO, protože ovulaci jsem měla v den punkce a to bylo 17.8. Jenže u IVF nejsou DPO asi směrodatné 🙂