icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
1. zář 2017

@volfici neboj pocitam dva tri dny Mas dalnici nadhernou uz Ted Mas nadherne testik

nadrinka
1. zář 2017

@verusch ahoj, můžu se zeptat od kterého dne po ovulaci jsi testovala? A testy jsou od Maxe?

lucccinek
1. zář 2017

@janajens dobře jak jinak 🙂

verusch
1. zář 2017

@nadrinka ovulaci jsem nehlidala kdyz jsem ji hlidala nikdy se nezadarilo mozna to bylo mnou nebo pritelem ze jsme byli nemocni ...jj byly dr.max

janiesska
2. zář 2017

Ahoj holky, vidite taky neco nebo jsem blazen????

michaela6599
2. zář 2017

@janiesska ahoj vidím druhou carecku, ale čistě bílou jako jsem já měla při negativním testu.

mamiiinnaa
2. zář 2017

@janiesska jestli jsi blázen, tak jsme dvě, slabou čárku také vidim 👍

janiesska
2. zář 2017

@mamiiinnaa
@michaela6599 Dekuju za potvrzeni, ze nejsem blazen. MS ma byt za dva dny, tak uvidime. 🙂

mamiiinnaa
2. zář 2017

@janiesska tak držím palce 😉

marisse2428
2. zář 2017

Ahojte, som tu nova. Prosim Vas, co myslite? Som 10DPO. 😊 Za kazdu odpoved dakujem

volfici
2. zář 2017

@marisse2428 ahoj, na té horní fotce možná něco vidím, na těch ostatních ne. Držím palce ✊

neria55
2. zář 2017

@marisse2428 ty testy vypadají jak Pepino, u nich jsem měla taky takového ducha, tak jsem si říkala, že to bude asi vadný test, a za dva dny mi vynechala ms a na digitalu 2-3. Vidím tam takového ducha jak jsem měla já, takže držím palce 👍

marisse2428
2. zář 2017

Zajtra testnem znova, tiez mam digital, no zatial sa bojim ho pouzit. 😊 A dakujem pekne
@neria55

neria55
2. zář 2017

@marisse2428 super. Těším se na zítra, uvidíš, že je to tam !! 😀

marisse2428
2. zář 2017

@volfici dakujem pekne 😊

marisse2428
2. zář 2017

@neria55 dakujem moc, dam vediet 😊😊 snad ano 😊

dendule94
3. zář 2017

Holky kdy muzu zacit nakupovat pro miminko? Zacinam 2 mesic. Tak jestli na to neni brzo. Kdy jste zacly nakupovat vy?

neria55
3. zář 2017

@dendule94 to je na tobě kdy...já teda začnu až po 20tt...kdyby se něco pokazilo ať nejsem zklamaná a navíc budu nakupovat podle pohlaví 😉 a ještě nevím ani jak dopadne screening... Chtěla bych mít tvé pozitivni myšlení 👍

dendule94
3. zář 2017

@neria55 dobre tak ja no to taky spechat nebudu. Nejrizikovejsi to je pry do 3 mesice tak si pockam jeste a pak pomalu zacnu neco kupovat

janajens
3. zář 2017

21dpo 5dni zpozdeni

nikynikol25
3. zář 2017

@janajens jak ti to krásně roste,mooc hezký,hodně zdravíčka👶🍀

janajens
3. zář 2017

@nikynikol25 dekuji moooc

dendule94
3. zář 2017

@janajens krasny. Porad testujes? Ja netestuju. Mam 3dny spozfrnu,tak je asi vse jak ma. Ve ctvrtek kontrola.

janajens
3. zář 2017

@dendule94 dekuji psala jsem ze udelam digi test

ivetsivakova
3. zář 2017
luciebx
3. zář 2017

@ivetsivakova to je dnešní?

luciebx
3. zář 2017

@ivetsivakova dle mě opět negativní úplně stejný jako do sem dávala před par dny. Nevim která dr ti potvrdila ze si těhotná. Byla si na krvi? Kolik bylo hcg

dendule94
3. zář 2017

@ivetsivakova nrgativni. Ani naznak druhe carky

dendule94
3. zář 2017

@janajens tak na to jsem asi zapomela. Tak ja na tom jsem asi stejne jako ty. Ty mas spozdeni 5 dni a ja 3.

volfici
3. zář 2017

@ivetsivakova to je ta samá fotka jako ta, co jsi sem dávala před pár dny. Znovu jsi netestovala? Doktorka ti řekla, že jsi těhotná, kolik jsi měla HCG v krvi?