Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janiesska ahoj vidím druhou carecku, ale čistě bílou jako jsem já měla při negativním testu.
@janiesska jestli jsi blázen, tak jsme dvě, slabou čárku také vidim 👍
@mamiiinnaa
@michaela6599 Dekuju za potvrzeni, ze nejsem blazen. MS ma byt za dva dny, tak uvidime. 🙂
@janiesska tak držím palce 😉
@marisse2428 ahoj, na té horní fotce možná něco vidím, na těch ostatních ne. Držím palce ✊
@marisse2428 ty testy vypadají jak Pepino, u nich jsem měla taky takového ducha, tak jsem si říkala, že to bude asi vadný test, a za dva dny mi vynechala ms a na digitalu 2-3. Vidím tam takového ducha jak jsem měla já, takže držím palce 👍
Zajtra testnem znova, tiez mam digital, no zatial sa bojim ho pouzit. 😊 A dakujem pekne
@neria55
@marisse2428 super. Těším se na zítra, uvidíš, že je to tam !! 😀
@volfici dakujem pekne 😊
@neria55 dakujem moc, dam vediet 😊😊 snad ano 😊
Holky kdy muzu zacit nakupovat pro miminko? Zacinam 2 mesic. Tak jestli na to neni brzo. Kdy jste zacly nakupovat vy?
@janajens jak ti to krásně roste,mooc hezký,hodně zdravíčka👶🍀
@nikynikol25 dekuji moooc
@ivetsivakova to je dnešní?
@ivetsivakova dle mě opět negativní úplně stejný jako do sem dávala před par dny. Nevim která dr ti potvrdila ze si těhotná. Byla si na krvi? Kolik bylo hcg
@ivetsivakova nrgativni. Ani naznak druhe carky
@ivetsivakova to je ta samá fotka jako ta, co jsi sem dávala před pár dny. Znovu jsi netestovala? Doktorka ti řekla, že jsi těhotná, kolik jsi měla HCG v krvi?

@volfici neboj pocitam dva tri dny Mas dalnici nadhernou uz Ted Mas nadherne testik