Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@vavan ano, pozitivni je urcite. Gratuluji 😉
Pokud vidis druhou carku...tak dle navodu pozitivni bude...
Také jsem to tak měla a dneska jsem v 7+5tt 🙂 Gratuluji a nestresuj se, když ti to nebude hned tmavnout, jako všem ostatním...dělala jsem jednou za dva až tři dny....pak jsem počkala asi čtyři dne a už to byla dálnice 🙂 Trpělivost růže přináší 😉
@ajronka jako sance je. Zkus znovu zitra nebo lepe za dva dny. Me max vychazel svetlejsi nez mama. Ono to hcg roste kazde jinak rychle.
@ajronka prvni je dva dny pred temi dalsimi. Neni tam nic videt. Ale na samotnem jo a ty dalsi dva jsou ze stejneho dne mama a max. Na maxobi trvalo strasne dlouho nez se to tam vybarvilo aspon trochu. Mela jsem posledni testy a uz vedela, ze se povedlo. Bylo mi fakt zle. Tak jsem zkusila oba jaky bude rozdil
@z_kopretinka držím palce, ať sílí 🙂 kolik jsi dpo?
@laura7279 já ukazovala jen Ajronka, jaký může být rozdíl mezi výrobci testů. Že ještě se to může další dny vybarvit. Max asi začal dávat méně barviva nebo nevim. Já jsem už ve 12. týdnu :D
@z_kopretinka
@luciebx holky, tak já jsem byla na dnešek objednaná k dr., tak jsem si řekla, fajn aspoň mi vezme krev a zjistím na čem jsem. Ještě před tím jsem zkoušela test a carka silnější. Přišla jsem z gyndy, šla spát po noční. Když jsem vstala, zkusila jsem změřit bt a z 37,1 pokles na 36,7 a na testu s prominutím prd 😢 takže tak jsem dopadla. Vybrečela jsem se a teď čekám až mrcha dorazí.. Docela mě to vzalo, nikdy předtím jsem neměla čárky v limitu.. Ach jo ☹
@ajronka klid... odpo je v moci hcg mene. Testovat je nejlepsi opravdu rano. Dokud nedorazi porad je sance.
@z_kopretinka krev mám negativní.
Ještě jsem zapomněla říct, že jsem začala ve středu špinit, takže jsem si říkala, že menstruace přišla dřív, ale včera v odpoledních a dnes už vůbec nic. Trošku mě to vyděsilo, ale nakonec jsem se dočetla, že je to normální 🙂
Psineni je normální ale někdy může byt i po námaze jinak gratuluji testům ob den zda čárka sílí a pak si zavolejnke své MUDr ta te stejně objednat az tak na 7 TT ted pokud nemáš náročnou praci
Díky za odpověď 🙂
Ahoj, nevite nektera za jak dlouho se srovna cyklus po praskle cyste a naslednem zanetu pobrisnice? Stalo se to nejake?
@z_kopretinka Jéé, tak to jo, ja to vzala nějak letmo.😀 ale i tak máš pravdu, testy max. se hodně pohoršily oproti dřívějšku. Jinak ti přeji, ať je vše v pořádku 🙂
Holky,já dělala vždy maxe a nikdy neni duch,jen v těhotenství,takže asi vám ukazuje biochemické.
@laura7279 moc děkuji 🙂 Snad to bude OK. Přiznám se, že jsem celou dobu čekala na příznaky a nic. Prsa mě šíleně bolí před každou MS, takže to mě divný nepřišlo. A v úterý jsem si dělala jeden test ze zvědavosti a nic, ve středu se k tomu přidalo špinění a dnes toto, byla jsem zaskočená 🙂 Ať se Vám všem také co nejdřív zadaří 🍀
@mari1990 Já u obou těhu na začátku špnila, asi jak se hnízdí a zakáže MD přijít :D Přeji ať je těhu v pohodě.

Huuusty holky mam obrovskou radost,včera ovulace potvrzena BT a i sexík proběhl tak teď jen čekat 😉 za jak dlouho můžu testnovat? 9ty den?děkuji za odpoved