Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@mari1990 dakujem, snad zosilnie. Skusim o par, potom dam vediet. 😊
@mari1990 a gratulujem k peknej ciarke, az teraz som si vsimla!!! 👶🙂
@marisse2428 budu držet všechno co mám 🙂 Taky teď budu asi testovat jak divá 😀 Určitě dej vědět 🙂
Ahoj holky, jsem tu nová. Dnes je to 8 den po KET, odpoledne jsem si dělala teh. test, byl tam duch,ale až po limitu. ( Mammatest 10 ) Četla jsem,že tato značka dělá falešné duchy 😔 . Chvíli jsem měla tak velkou radost a pak mi bylo tohle řečeno. Kdy zkusit další test? O miminko se snažíme skoro 4 roky
@mickella35 pošli fotku určité ti poradime 🙂
@mickella35 hcg pry vzdy narusta cca co dva dny. Zkusila bych v nedeli. A hlavne ne odpoledne. Ve vsech testech se pise, ze z ranni moci, tam je hcg nejvice. Odpoledne az je opravdu zpozdeni nekolik dni.
@wendissek Odjeli jsme s manželem na víkend k rodičům na návštěvu, bohužel nemám to jak teď vyfotit :( Až dorazíme zkusím udělat foto
@z_kopretinka myslíš, že mám ještě nějakou šanci? Teď mám spíš takový pocit, že to byl falešný duch, pokud říkáš,že "odpoledne az je opravdu zpoždění několik dní" :(
@mickella35 ahoj, v neděli zkus hned ráno nový test. Z odpolední moči na začátku netestuj, nejsou tam takové koncentrace a pak se na testu nemusí nic ukázat. Šance je vždy. Držím palce 🙂
@volfici moc děkuji a určitě zkusím🙂
@mickella35 dokud nedosla MS je porad sance. Zkusila bych bud zitra, ale opravdu z ranni moci, nebo v nedeli. Urcite zatim netestovat odpoledne. Me mamateat nedelal duchy. U me vzdy bilo. Takze pozitivne se naladit a pak zkusit znovu.
@mickella35 jeden den meskani u me takovy test, za dva dny bylo uz hezky videt. Z takoveho testu jsem ted 12tt. Takze opravdu nesmutnit a verit.
@z_kopretinka takhle asi stejně podobně vypadal i můj test .Pokud teď o víkendu nedorazí MS, budu testit v neděli nebo v pondělí hned ráno. 🍀 Moc děkuji za všechno to pozitivní co píšete. Děkuji.
@kaculik007 Nejspíš cekas miminko,to je nádhera,gratuluji👍👶
@kaculik007 ja tam zatim nic nevidim.
@kaculik007 ja tam bohužel nic nevidím ☹ zkus za dva dny
@pomoztekacence Dekuji, ale jeste se naraduji, testuji opet driv nez pred zpozdenim.... Jen me znova boli prsa a divny tlak v podbrisku... mam jeste asi tyden do MS...
@z_kopretinka Az kdyz se zakoukam,ale ve skutecnosti je lepsi...
@wendissek Ja to zkusim az po vynechani, zase mam testovaci manii... ve skutecnosti je videt lip...
@kaculik007 ja to taky mela že šel vidět lip ale na fotce vůbec za dva dny už ano
@laura7279 🙂 děkuji moc už aby to bylo a mohla trestního hrozně se těším a jsem zvědavá ...teď dva dny je mi hrozná zima že jsem si vzala teplé pizamo a spím po dvěma dekama 🙂 včera jsem se vzbudila v sedum a v jedenáct usnula a probudila se ve tři a večer v deset jsem byla už zase tuhá...pořád bych spala,přítel už si že mě dělá srandu že se tam kulíšek zavrtává a podobně 😉
@kaculik007 ja bych rekla ze I neco vidim ale je to tezky no. Zkus ted den netestovat a pak sem dej k porovnani oba testy, tam by se to melo uz vybarvit.

@z_kopretinka Moc moc děkuji 🙂 Ať se ti daří 🙂
@marisse2428 ducha vidím ;) Přeji ať je vše v pořádku 🙂