Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kaculik007 drzim palecky at dalsi den je silnejsi
@vonrataj Nebudu to dvojicky? 👶👶😊
@volfici buď to bude superman nebo jak píšou @marisse2428 a @janajens dvojčata 😀 v rodině máme dvě generace po sobě s dvojčátky, ale nikdy nevyšli napoprvé, jako by tomu mělo být u mě... proto jsem nad tím zatím ani neuvažovala😵 nu buď bude na UZ překvápko nebo bude kulihrášek jeden❤ za dva týdny dám zprávu👏
Ahojte, potrebujem poradit. Vcera som bola 16DPO a mala som ducha na teste. Predchvilkou som vsak mala ruzovkasty vytok, teplota bola rano 36,8. Teraz som si merala tiez a bola tak vysoko. Uz sa mi to raz stalo, avsak teplota vzedy klesla na 36,4. Myslite, ze aj tak to moze byt zacinajuca MS?
@marisse2428 bt se meri pouze rano po probuzeni, jakakoli jina teplota pres den nema vubec zadny vyznam!!
@marisse2428 urco nemerit bt bres fen ale rano jal bylo napsano. A bohuzel 16dpo uz by melo byt videt protoze LF se uvidi max delka 16dnu pak je jiz neco spatne a nebo je tehotenstvi
@z_kopretinka ahojky tak jsem se vrátila z návštěvy a posílám foto testu,jak jsem slíbila z 8.9 (8den po KET) a dnes( 10den po KET) hned pod ním testovala jsem večer. No nevím, ms by měla dorazit buď zítra večer nebo až pozítří ráno. Myslíte,že je tu ještě nějaká šance?
@mickella35 nemam zkusenost s KET, neni mozne ze treba nejake hormony ovlivni vysledek? Porad pokud nedojde ms, bych to nevzdavala. Me se zobrazuje bohuzel ten druhy slabsi. Drzim palce.
@mickella35 ten druhy se MI zda slabsi
@mickella35 ten druhý je slabší, ale jak píšou holky, nevzdávala bych to. Držím palce 🙂
@z_kopretinka
@janajens
@laura7279
Ahoj holky jediné co beru je ultrogestan (2-0-2) a prednison (1/2-0-0) ☹
MS by měla přijít buď dnes večer nebo zítra ráno,mám ji pravidelnou,zvláštní je jen to,že mě nedoprovází žádné bolesti a ani špinění. U předchozího ET jsem ms dostala i přes utrouše i špinění taky normálně proběhlo. Tak nevím🤔😥
Zdravím vás holky tak já dnes hlásím asi iplantacni pokles z teploty 37,2 na 36,9 po šesti dnech od ovulace 🙂 pozitivně mě to nabíjí a doufám že za tři dny najdu alespoň ducháčka 😉 nemůžu se dočkat tak letím do lékárny jak pro ovulační tak těhotenské testy 😉
@z_kopretinka hormony po ketu to neovlivňují a hlavně menstruaci drží veškeré léky dokud se nevysani neměla by dojít i když někdy se stane ze dojde
ahoj! rano jsem nasla tohle na testu Facelle z Rossmannu (25ui) a nejsem si jista, jestli je nadeje nebo ne.. podle vysledku mam bud pokracovat nebo vysadit utrogestan.. Zkousela jsem pak testovat z dalsi moci, sehnala jsem jenom nejaky noname test a tam nic, ale to uz mohlo byt zredene. Jak mam vydrzet az do rana?!

Holky, nezhorsil se posledni dobou drmax? Jakoze falesne duchuje?