icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucka_16
9. zář 2017

Holky, nezhorsil se posledni dobou drmax? Jakoze falesne duchuje?

janajens
9. zář 2017

@kaculik007 drzim palecky at dalsi den je silnejsi

vonrataj
9. zář 2017

Nějak tomu pořád nevěřím 🙂 jsem 17 DPO a z odpolední moči dnes takováhle dálnice... Bývá to běžné, holky, nebo zažily jste to taky takto některá? 🙂

volfici
9. zář 2017

@vonrataj krása, to bude superman 👍😍

marisse2428
9. zář 2017

@vonrataj Nebudu to dvojicky? 👶👶😊

janajens
9. zář 2017

@vonrataj no nadherna dalnice fakt aby to nebyli dvojcata😂

janajens
9. zář 2017

No ja zkusila 26dpo ovu a 25tkovy test 😂 Rika se kdyz je Zena tehu ovu je positivni Ani takhle pri ovu positivni nebyl

vonrataj
9. zář 2017

@volfici buď to bude superman nebo jak píšou @marisse2428 a @janajens dvojčata 😀 v rodině máme dvě generace po sobě s dvojčátky, ale nikdy nevyšli napoprvé, jako by tomu mělo být u mě... proto jsem nad tím zatím ani neuvažovala😵 nu buď bude na UZ překvápko nebo bude kulihrášek jeden❤ za dva týdny dám zprávu👏

janajens
9. zář 2017

@vonrataj tak to jsem zvedava s cim prijdes ja jdu uz 18teho a doufam Bude I srdicko

vonrataj
9. zář 2017

@janajens tak já bych měla jít 19. 😀😀 mluvila jsem zatím s doktorem, ještě se musím objednat u sestry. to to budeme mít asi hodně podobně😉

janajens
9. zář 2017

@vonrataj no ja jsem dneska 5+4

vonrataj
9. zář 2017

@janajens já tabulkově také tak nějak, ale ovu byla až 23 - 24 DC... takže budu spíš tak 2tt+3.

janajens
9. zář 2017

@vonrataj tak si pak napiseme pozdeji

marisse2428
9. zář 2017

Ahojte, potrebujem poradit. Vcera som bola 16DPO a mala som ducha na teste. Predchvilkou som vsak mala ruzovkasty vytok, teplota bola rano 36,8. Teraz som si merala tiez a bola tak vysoko. Uz sa mi to raz stalo, avsak teplota vzedy klesla na 36,4. Myslite, ze aj tak to moze byt zacinajuca MS?

dyslovka
10. zář 2017

@marisse2428 bt se meri pouze rano po probuzeni, jakakoli jina teplota pres den nema vubec zadny vyznam!!

jullli
10. zář 2017

@marisse2428 urco nemerit bt bres fen ale rano jal bylo napsano. A bohuzel 16dpo uz by melo byt videt protoze LF se uvidi max delka 16dnu pak je jiz neco spatne a nebo je tehotenstvi

mickella35
10. zář 2017

@z_kopretinka ahojky tak jsem se vrátila z návštěvy a posílám foto testu,jak jsem slíbila z 8.9 (8den po KET) a dnes( 10den po KET) hned pod ním testovala jsem večer. No nevím, ms by měla dorazit buď zítra večer nebo až pozítří ráno. Myslíte,že je tu ještě nějaká šance?

z_kopretinka
10. zář 2017

@mickella35 nemam zkusenost s KET, neni mozne ze treba nejake hormony ovlivni vysledek? Porad pokud nedojde ms, bych to nevzdavala. Me se zobrazuje bohuzel ten druhy slabsi. Drzim palce.

janajens
10. zář 2017

@mickella35 ten druhy se MI zda slabsi

laura7279
10. zář 2017

@mickella35 ten druhý je slabší, ale jak píšou holky, nevzdávala bych to. Držím palce 🙂

mickella35
11. zář 2017

@z_kopretinka
@janajens
@laura7279
Ahoj holky jediné co beru je ultrogestan (2-0-2) a prednison (1/2-0-0) ☹
MS by měla přijít buď dnes večer nebo zítra ráno,mám ji pravidelnou,zvláštní je jen to,že mě nedoprovází žádné bolesti a ani špinění. U předchozího ET jsem ms dostala i přes utrouše i špinění taky normálně proběhlo. Tak nevím🤔😥

zlatickon
11. zář 2017

Zdravím vás holky tak já dnes hlásím asi iplantacni pokles z teploty 37,2 na 36,9 po šesti dnech od ovulace 🙂 pozitivně mě to nabíjí a doufám že za tři dny najdu alespoň ducháčka 😉 nemůžu se dočkat tak letím do lékárny jak pro ovulační tak těhotenské testy 😉

wendissek
11. zář 2017

@z_kopretinka hormony po ketu to neovlivňují a hlavně menstruaci drží veškeré léky dokud se nevysani neměla by dojít i když někdy se stane ze dojde

mickella35
11. zář 2017

Ahojky holky tak dnes ráno jsem si udělala test a nic😩 asi šanci už nemám, dnes je to 11 den po KET

laura7279
11. zář 2017

@lucka_16 tak jak to vypadá, zkoušela jsi další testik??

zlatickon
11. zář 2017

Ovulační test tři dny před menzou...🙂 dnes nidacni pokles bt.

kosamet
11. zář 2017

ahoj! rano jsem nasla tohle na testu Facelle z Rossmannu (25ui) a nejsem si jista, jestli je nadeje nebo ne.. podle vysledku mam bud pokracovat nebo vysadit utrogestan.. Zkousela jsem pak testovat z dalsi moci, sehnala jsem jenom nejaky noname test a tam nic, ale to uz mohlo byt zredene. Jak mam vydrzet az do rana?!

janajens
11. zář 2017

@kosamet tady vidim krasne je mozne ze byla redena a opravdu Ani slaby dich neni na tom dalsim testu? Drzim palecky

mishulinka
11. zář 2017

Ahoj chci se zeptat jestly neco vidite na techto testech me se zda ze tam neco malo je ale muze to bejt jen ta testovaci riska . beru duphaston a clostilbegyt a ted mam 12 dni zpozdeni a testy negativni

luciebx
11. zář 2017

@kosamet krasna carka.. nic nevysazuj utrogestan ber dal. Ten se bere treba do 3 mesice .. jen at carka sili