Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens to ti ji dají brzy, já dostala průkazku až ve 12. týdnu
@monikadeny dekuji moc u Nas je to asik jine rekla za tri tydny ze ji dostanu na kontrole
@margotecka když se hooodne zadivam tak možná i jo. Kolik dni mas do ms
@luciebx zítra 5 dní do ms.
@margotecka Testuj obden. Vím ze se to těžko řekne ale aspoň uvidíš jak čárka sílí
@luciebx díky,zítra teda testovat nebudu a musím vydržet do středy 🙄
U te prvni fotografie na prvnim testu vidim carku. Ma spodnim nic a na te druhe fotografii nevidi, ani na jednom. Zalezi asi jak se to vyfoti.
@margotecka ja tam slabeho ducha vidim. Testni zase zitra a uvidis zda je duch silnejsi 😊
@margotecka ja vidím na spodním růžovou slabouckou čárku, tak uvidíš zítra 🙂 držím palce 😉
@margotecka Ve skutečnosti je vidět mnohem líp.
@margotecka ja tam ducha vidim. Uvidis snad bude silit na dalsich testech 😊 drzim palecky
@dendule94 děkuji, kurna,to už by mohla sílit skoro po roce snažení,tolik bych si to přála 🙏
@martinie88 Ahojky, moc dekuji za odpoved. Ja mam cyklus 28-29 dni a ovulaci vzdy 14-15.den. mam to takhle uz celou dobu co se snazime a to je od ledna, takze srovnana asi jsem. Pokud je to na srovnani cyklu, tak ho asi spis nepotrebuju...tak ted nevim
@margotecka neboj urcite se dockas 😊 jen to nesmime zakriknout
Ahoj holky 🙂Chci se zeptat. Máte některá zkušenost s injekci ovitrelle 250 ? Dostala jsem ho na klinice,píchla jsem si ho v pátek v 18:00 s tím,že ke styku mělo dojít v neděli kolem 18 hodiny... jenže mi měli neustále ten den návštěvy a ke styku došlo až po dvanácté večerní. Co myslíte? Došlo k oplodnění? Jsem z toho na nervy...
@zuzanaav @zuzanaav ahoj - buď úplně v klidu. Od aplikace injekce by mělo dojít k uvolnění vajíčka cca za 36 hodin, ale oplodnění schopné je 12 hodin 100 % . Potom to klesá. Určitě jste se strefili . Ale to ještě vůbec nemusí znamenat úspěch - tím nechci strašit. Jen, že 60 % cyklů - i když je to v pravou chvíli , nekončí úspěchem ( otěhotněním ). Ale hlavu vzhůru!!!! I 40 % je moooooc a nikde není psáno, že to nevyšlo 🙂 . Přeji hodně štěstí!!! 👍
@weerruu je na podporu zenskych organu. Me cyklus srovna a obcas jsem slysela, ze holcinam naopak cyklus rozhazel :/ Tak muzes ho zkusit a uvidis🙂 Ja jsem si jeste koupila cisty inositol, ten je na kvalitu vajicek🙂
Tak my dnes potvrzenou fazolku na UZ 😊 Za dva týdny kontrola, vypadá to zatím na jednoho snaživce 😃 Dle pana doktora jsem provedla perfektní výzkum (měření BT), nález odpovídal mým měřením, a tak nemusel ani počítat tt😂 Altuálně 5+5❤️

@dendule94 juu ja dostanu prukazku za tri tydny a rano zniva na krev dneska na trikrat neodebrali nic