Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dendule94 moc dekuji, miminko bychom si s manzelem hodne prali 🙂
@veronka_123 urcite se zadarilo. Ted se jenom obednej k doktorovi a on si te pozve na kontrolu a urcite ti to jenom potvrdi 😊
Ahojte, uz 3.den mi meska MS. Testy som si robila este pred nou, najprv vychadzala slaba ciarka, potom este zoslabla slabla az vymizla. Dnes som bola na navsteve u gynekologa a povedal mi, ze mam vysoku sliznicu maternice a vidi tam gestacny vacok, ze to bude tehotenstvo... potom mi vzal krv, no a ta je negativna. Takze sa babo neuhniezdilo?
@marisse2428 podle toho co pises. Tak se asi maly neuhnizdilo. Jinak by nejaky hcg na krvi bylo.
@laura7279 Ahoj tak co?Jak se máš.Tak zase ms dorazila,už nějak ta nadeje opadá,dneska 1DC.
Radu pardon 😀

@bebesacci no ja se prave bojim 😀 minuly mesic jsem mela snad vsechny priznaky a nic, tento mesic jsem myslela, ze to nevyjde, priznaky zadne a test jsem si delala "jen tak"...v patek rano jsem myslela, ze mam snad halucinace jak se tam ten dusik objevil 😀