icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
veronka_123
9. říj 2017

@bebesacci no ja se prave bojim 😀 minuly mesic jsem mela snad vsechny priznaky a nic, tento mesic jsem myslela, ze to nevyjde, priznaky zadne a test jsem si delala "jen tak"...v patek rano jsem myslela, ze mam snad halucinace jak se tam ten dusik objevil 😀

veronka_123
9. říj 2017

@dendule94 moc dekuji, miminko bychom si s manzelem hodne prali 🙂

dendule94
9. říj 2017

@veronka_123 urcite se zadarilo. Ted se jenom obednej k doktorovi a on si te pozve na kontrolu a urcite ti to jenom potvrdi 😊

janajens
9. říj 2017

@dendule94 Mr ne vse do pul hodky nebo hodiny jde ven uz nevim Co jist

volfici
9. říj 2017

@janajens pořád? Sakra, já myslela, že se to zlepšilo....

janajens
9. říj 2017

@volfici nee Jen na dva dny a pak dalsi dny peklo a porad do kola a Co ty

dendule94
9. říj 2017

@janajens tak to mas teda pekny. Tak na tom spatne zas nejsem. A ty tehotensky lizatka nebo ty gumovy bombony proti nevolnostem ti nepomahaj? Ja taky muzu snist vse a taky to jde ven. Jen co fakt nesnim je cokoliv s cesnekem a i cibuli

wendissek
9. říj 2017

@janajens ach jo to me mrzí já už sem zase s hemstomem a krvácením v nemocnici jsme 12+3 poctivě lezim jen sem šla na záchod a zase dnes červená a to sem tu od soboty ☹

dendule94
9. říj 2017

@wendissek chudaku. Budu drzet palecky at je vse v poradku a ta cervena odejde pryc co nejdrive

wendissek
9. říj 2017

@dendule94 s krvácením sem u gyndare co 3 den ale už podruhé lezim v nemocnici je to psycho

dendule94
9. říj 2017

@wendissek to ti verim. Ja jsem na neschopence. Odstehovala jsem se do Pardubic kde apsolutne vubec nikoho neznam. Takze jsem zavrena porad doma. Pritel je od rana do vecera v praci

janajens
9. říj 2017

@dendule94 prave ze nepomaha vubec nic torecan je prý dobry ale to tu neznaji tak mam cipky vomex A obcas zaberou

dendule94
9. říj 2017

@janajens aha o tom jsem taky nic neslysela. No snad to brzo prestane

janajens
9. říj 2017

@wendissek jezis to me mrzi moc Jen lez at je mimi v poradku a beres neco ascorutin ci utrogestan ja pokud ne prestanu hubnout a zvracet jdu priste taky do spitalu

janajens
9. říj 2017

@dendule94 no doufam jelikoz jsem uz z toho unavena a. Musim doma fungovat

wendissek
10. říj 2017

@janajens mám od nich i léky na zastaveni krvácení utros me ještě nechali jinaknse bere do 12 tt

janajens
10. říj 2017

@wendissek no ja jsem dneska 10+1 a na kontrolu jdu AZ 6.11 a rekla ze mam brat do te doby utrogestan

wendissek
10. říj 2017

@janajens On se Jakob, píše do 12 TT pak si přebírá tu funfunkci placenta ale ničemu neublíží může se brát klidně az do 16 TT když jsou problemy

janajens
10. říj 2017

@wendissek ou OK tak hi budu brat do te kontroly a uvidime Teda dekuji a Co y jak jsi na tom

wendissek
10. říj 2017

@janajens Lezim v nemocnici ale snad OK musím se modlit

janajens
10. říj 2017

@wendissek jj to vim a nic nerekli ju jak dlouho jeste Budes

wendissek
10. říj 2017

@janajens to nevím asi dokud se nevstreva nebo nevykrvaci ten hematom už je to vážně na psychiatra

janajens
10. říj 2017

@wendissek tomu verim Jen odpočívej at jste Oba v poradku

simi1510
10. říj 2017

@wendissek utrogestan se může brát až do 36-37tt, není to ničím limitované

marisse2428
10. říj 2017

Ahojte, uz 3.den mi meska MS. Testy som si robila este pred nou, najprv vychadzala slaba ciarka, potom este zoslabla slabla az vymizla. Dnes som bola na navsteve u gynekologa a povedal mi, ze mam vysoku sliznicu maternice a vidi tam gestacny vacok, ze to bude tehotenstvo... potom mi vzal krv, no a ta je negativna. Takze sa babo neuhniezdilo?

dendule94
10. říj 2017

@marisse2428 podle toho co pises. Tak se asi maly neuhnizdilo. Jinak by nejaky hcg na krvi bylo.

nikynikol25
10. říj 2017

@laura7279 Ahoj tak co?Jak se máš.Tak zase ms dorazila,už nějak ta nadeje opadá,dneska 1DC.

ka_rohli_na
11. říj 2017

Tak dneska jsem z nudy dela la ještě odpoledne jen 25 test a myslím ze zatím dobrý 🙂

kacenka0705
11. říj 2017

Ahoj potrebuju rasu. Vidite neco?

kacenka0705
11. říj 2017

Radu pardon 😀