Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura7279 - krásná čárka...kéž bych se takové dočkala....už ztrácím naději. V pátek má dorazit ms a test sněhobílý.....takže ted rekord nejdýl čekajícách po Lauře přebírám já :(
@janajens - soda, jako, že když šumí, je to kluk?????
Prstýnek se houpe u kluka? nebo točí?
@janajens - zkusím hádat, holčička se točí? 🙂
@monikadeny Ani holcicka se toci prstynek
@monikadeny a me soda vysumela a udelala 2cm penu
@monikadeny Držím vše co mám, at už ti to taky vyjde Moni. určitě se zadaří když už se jednou povedlo. Já byla dnes u dr. aby mi napsal něco zase na podporu, tak mi předepsal Utrogestan, V pátek mi bude nabírat HCG, tak snad bude jak má být a pak už ho začnu brát. Tak to abych se začala modlit, jak dopadnu. 🙏
@nikynikol25 ještě není nic ztraceno,🍀 Na mě tentokrát první dušík vykoukl později, Kdy máš termín ms?
@nikynikol25 neboj taky se brzy dockas
@janajens napis mi prosimte postup jak se to dela stim prstynkem chtela bych to zkusit. Me se dnes v noci zdalo,ze cekam kluka. Ale ja bych radci holcicku. Ale samozrejme ze je to ve finale jedno hlavne aby to bylo zdravi. Tchyne byla kdysi u kartarky ta ji predpovedela vnucku a me podle kalendare vysla taky holcicka. Tak bych byla zvedava co by mi vyslo podle prstynku. Jen nevim jak se to dela a co je k tomu potreba.
@monikadeny : jak dlouho se snazite?
@laura7279 Gratuluju a přeji ať už to konečně vyjde! 😉
Krouzky nebo ze strany.na stranu,trem kamoskam to vyslo a mne taky 🙂,jen si ted nejsem jista co je co 🙂,krouzek holcicka a ze strany na stranu-kluk ?
Holky moc vám děkuju...a chci se zeptat těch co měří bt zda je normální že krvácím a bt je porad 37.2 ?

@janajens mě taky vyšel test se sodou i s prstýnkem 😀 předpověděl holčičku a mam jí 👧