icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vissper
1. lis 2017

@janajens mě taky vyšel test se sodou i s prstýnkem 😀 předpověděl holčičku a mam jí 👧

janajens
1. lis 2017

@bebesacci to me mrzi

janajens
1. lis 2017

@vissper fakt ju ja to I tusila celkove zatim Ani kilo navic

norna
1. lis 2017

@bebesacci Tak to me moc mrzi....Drz se ...

laura7279
1. lis 2017

@bebesacci tak to mě mrzí 😢já myslela, že už to vyjde 😔, moc jsem ti držela palce. A co třeba něco na podporu, třeba se to neudrželo.

laura7279
1. lis 2017

Tak jsem zkusila ted večer od dr. maxe a z bazárku. Myslím, že rozdíl je vidět. Prostě max je lepší. 🙂

jullli
1. lis 2017

@laura7279 krasne, ted uz jen cekat na srdicko moc moc ti drzim palce, at to konecne vyjde a miminko si naslo cestu

laura7279
1. lis 2017

@jullli Děkuju moc, taky doufám 🙂

monikadeny
1. lis 2017

@laura7279 - krásná čárka...kéž bych se takové dočkala....už ztrácím naději. V pátek má dorazit ms a test sněhobílý.....takže ted rekord nejdýl čekajícách po Lauře přebírám já :(

monikadeny
1. lis 2017

@janajens - soda, jako, že když šumí, je to kluk?????
Prstýnek se houpe u kluka? nebo točí?

monikadeny
1. lis 2017

@janajens - zkusím hádat, holčička se točí? 🙂

janajens
1. lis 2017

@monikadeny Ani holcicka se toci prstynek

janajens
1. lis 2017

@monikadeny a me soda vysumela a udelala 2cm penu

laura7279
1. lis 2017

@monikadeny Držím vše co mám, at už ti to taky vyjde Moni. určitě se zadaří když už se jednou povedlo. Já byla dnes u dr. aby mi napsal něco zase na podporu, tak mi předepsal Utrogestan, V pátek mi bude nabírat HCG, tak snad bude jak má být a pak už ho začnu brát. Tak to abych se začala modlit, jak dopadnu. 🙏

luciebx
1. lis 2017

@laura7279 tohle je už krásná čárka. Žádný duch

sticker
nikynikol25
1. lis 2017

@janajens
@laura7279 jee holky to je opravdu nádhera,zavidim vám🙂

laura7279
1. lis 2017

@janajens Já říkala, že to bude kluk, zase jsem měla pravdu 😀

laura7279
1. lis 2017

@nikynikol25 ještě není nic ztraceno,🍀 Na mě tentokrát první dušík vykoukl později, Kdy máš termín ms?

janajens
1. lis 2017

@laura7279 No rikala jsi to a mela jsi Pravdu 😂

janajens
1. lis 2017

@nikynikol25 neboj taky se brzy dockas

dendule94
2. lis 2017

@janajens napis mi prosimte postup jak se to dela stim prstynkem chtela bych to zkusit. Me se dnes v noci zdalo,ze cekam kluka. Ale ja bych radci holcicku. Ale samozrejme ze je to ve finale jedno hlavne aby to bylo zdravi. Tchyne byla kdysi u kartarky ta ji predpovedela vnucku a me podle kalendare vysla taky holcicka. Tak bych byla zvedava co by mi vyslo podle prstynku. Jen nevim jak se to dela a co je k tomu potreba.

dyslovka
2. lis 2017

@monikadeny : jak dlouho se snazite?

bettynka26
2. lis 2017

@laura7279 Gratuluju a přeji ať už to konečně vyjde! 😉

bajunka
2. lis 2017

@dendule94 staci hladky prstynek a retizek nejlee kdyz ti to dela nekdo jiny lejnes si na uada a ten retizek se zavesenym prstynkem volne svesis nad brico(ustalis,aby se nehybal)a za chvili se sa nejakou tou anargii rozhybe bud zacne delat krou

bajunka
2. lis 2017

Krouzky nebo ze strany.na stranu,trem kamoskam to vyslo a mne taky 🙂,jen si ted nejsem jista co je co 🙂,krouzek holcicka a ze strany na stranu-kluk ?

dendule94
2. lis 2017

@bajunka dekuju az se uvidim s kamoskou zkusime to

nikynikol25
2. lis 2017

@laura7279 ja ani nevím kdy mám to všechno rozhazene,upřímně ani nevím kdy,minuly cyklus jsem měla 31,jestli to bude stejné tak za 8 dnů
@janajens ani tomu spíš nějak nedoufam,už je to moc dlouho a pořád nic

bebesacci
2. lis 2017

Holky moc vám děkuju...a chci se zeptat těch co měří bt zda je normální že krvácím a bt je porad 37.2 ?

bera28
2. lis 2017

@bebesacci ano, je to normální. BT může klesat postupně. Přesně tak jsem to měla vždy já.

janajens
2. lis 2017

@dendule94 zlaty prstynek Das na nit podrzis nad levou dlani a pokud se Bude kyvat rovne je to kluk pokud Bude delat kolecka holka Pravou Roku drzis nejdriv ho drzis at se nehybe a pak pustis me se Teda kyval pomalinku a pak zacal rovne rychle kmitat