Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny a zkusila jste jineho lekare? Clivek je preci stary tolik, na kolik se citi.
@monikadeny ja čekám ms tak cca.5-6dnů,takže jsem s toho taky na nervy už😔
@dyslovka taky to tak mám. I když se navenek tvářím stylem "bude bude, nebude nebude", ale taky mě to ničí. Uff, je to náročné. Těžké na to nemyslet. Já už jsem takový blázen, že si podle poslední MS hned spočítám, kdy by se miminko narodilo, pokud by se tenhle cyklus zadařilo. Ale snažím se to omezovat a normalizovat. Hodně teď cvičím a mám toho hodně v práci, takže ty myšlenky vytlačuji na okraj 😲
Holky mam kamaradku a ta se dva roky strasne snazila o miminko s manzelem. Merila teplotu,koukala na hlen,delala ovulacni testy atd. Byla i u nekolika doktoru jestli jsou oba v poradku a asi pred 3 mesici jim rekli ze maji 10% aby se jim otehotneni podarilo prirozenou cestou. Tak se smirili stim, ze pujdu na umele oplodneni za 50tisic. A ejhle prestali na to myslet a ted je v 10tydnu. A podarilo se jim to prirozene. Zkuste na to tolik nemyslet. Najit si neco scim prestanete tolik resit to tehotenstvi a ono to pak pujde samo. Kdyz na to porad myslite a resite to,tak to moc nepujde. My jsme s pritelem taky chteli miminko. Nejak jsem to neresila a za dva mesice byl test pozitivni. Drzim vam moc palecky vsem
@dyslovka strasne me to vnitrne nici ... Jsem statecna vzdy prvnich 14 cyklu ale pak me popadne takova depka .... Napul uz jsem se stim smirila ze se treba nikdy nedockam ... Nam se povedlo v loni v prosinci ,,celych 14 dni " jsem byla tehotna a pak 23. Prosince SP ... Od te doby nic ...
Holky my se snazili taky dlouho,pres rok a pul bylo to nekonecne. Ted v tomhle cyklu jsme toudelali trochu jinak.. zacala jsem chodit ma jogu a pred spanim si vzdy opakovala jsem těhotná a spali jsme spolu posledni den menzes a 12. A 13. Den cyklu a paknekdy ke konci,nevim ktery den byl ten spravny,ale zadarilo se. Zkuste delat vse jinak jak jste zvykle a treba se taky zadari... drzim pesti!!!
@peta73 : taky se snazim, ale jakmile mam chvilku klidu, tak hned na to myslim :-/
Devcata, kazdy kdo se tady nebo v osobnim zivote semnou zacal vic bavit, tak otehotneli, i ti, kteri to ani neplanovali. Treba kamaradka ze stredni, celou dobu nic a ani neplanovali a pak jsme se po dlouhe dobe sesly a zacaly spolu travit spoustu casu a buch, do mesice byla tehotna. I jeji chlap rikal, ze si myslel, ze je davno neplodny ( je starsi o dost let nez ona ). Jednu dobu jsem si z toho i delala legraci, ze si zalozim zivnost na to 😀
Takze, kdo to chce zkusit, tak jsem zde 😂😂
Holky my se snazili pres rok. Nekdy to holt trva, ale urcite se dockate 😉 drzim vsem palce 🙂
@iv_ka12 pozitivni testik!! Gratuluji moc 🙂
Jo a mimochodem. Rada nemyslet na to je za vsechny prachy. To proste nejde, je pravda, ze kdyz nam to vyslo tak jsem to uz vzdala, ale stejne jsem na to myslela. Proste v ty hlave to je.
@barunka1985 ahoj tak.jak dnes testík ? 🙂
Já dnes 16dpo, 1 den zpoždění a dnes naběry na hCG, zítra mi dr.pošle SMS jak jsem dopadla. Takže se zase pěkně bojím.🙄 Dva testy od dr.max jeden ze středy, druhý dnes, přijde mi, že čárka je stejná, co myslíte?
@laura7279 je rozhodne vyraznejsi 🙂 my se zname z breznatek 2017, ale ja jsem pak mela ZT a ty nejak hned po mne....sleduju te tady a mam velkou radost z tvych carek. Sice jsem si za posledni rok rikala - a ted se prosim neuraz - ta zenska je fakt prdla s tema testama.....ale zaroven - musim pred tebou smeknout za tu vytrvalost a trpelivost a houzevnatost....ses neuveritelne vytrvala a budu ti drzet vsechno co mam abys pristi leto uz tlacila kocarek s miminkem 🙂
@laura7279 nebo ze snazilek cerven 2016 vlastne 🙂
@agnes2ivory Dekuju moc 🙂 s těmi testy tak máš pravdu, jsem testovací maniak 😀 i přítel mi to párkrát řekl. Jinak já byla tehdy ve skupině dubnatka 2017, pak ZT a pak za další tři měsíce zase těhu a opět v tom samém týdnu ZT. A od té doby nic, až ted po 7 měsících. Takže doufám, že tentokrát už to vyjde. Zítra se dozvím výsledky HCG, tak se modlím, at je to jak má být. 🙏
Zdravim devcata, chtela bych se vas zeptat, kdy se vam na testech objevil treba jen slaby duch. Jela jsem na dovcu a ctyri dny pred menstruaci jsem radeji delala test a nic. Dnes jsem ji mela dostat a taky nin dekuji za odpovedi I
@laura7279 Ahoj, pekne ti sili.
Já mela včera taky výraznější čárku, další test zkusím az v pondeli

@dendule94 dekujiiii 🙂