icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
agnes2ivory
13. lis 2017

@dendule94 tanatex.cz 🙂 pekne sady do postylek

carmenz
13. lis 2017

@baba93 Ale tak je tam, to je důležitý. Stejně nezbývá než čekat. I teď, když už jsem 16tt mi ty proluky mezi vyšteřeníma na gyndě přijdou nekonečně dlouhý, jak člověk neví, jestli se tam uvnitř něco děje. Ale aspoň se učíme trpělivosti, tu při mateřství budeme potřebovat nejvíc 🙂 Držím palce.

lbourova
13. lis 2017

Tak mi to nedalo a koupila test v Egypte. Ted jsen dva dny spinila, co myslite, da se na ty jejich spolehnout???

moxha
13. lis 2017

@lbourova myslím že Ano! Gratulujo

lbourova
13. lis 2017

@moxha tak doufam,ze vse klapne. Uz jsem 3xpotratila.....a taky nejsem nejmladsi 35 na krku ☹

moxha
13. lis 2017

Holky prosím o názor.Testy udělaný dnes 7 dní po vynechání ms. Zelený ovu test citlivost 10,hcg citlivost 25.Myslíte že je vše ok?Těhotenské příznaky nemám žádné a dle kalkulačky bych měla být ukončený 5 týden.Těhotenské testy dělán opakovaně a čárka téměr stejná,proto ovu test s nižší citlivostí.Děkuji všem
Druhá fotka se třemi testy: Modrý test v pátek citlivost 10,slabý ovu test v sobotu citlivost 10,silný hcg dnes ciivost 25

dendule94
13. lis 2017

@moxha krasny nezbyva nez jen pogratulovat. A hodne stesti

esterkae
13. lis 2017

Holky co na to rikate? Ja tam vidim stinek, ale vubec netusim jestli to neni jen ryska..

neria55
13. lis 2017

@moxha rozhodně pozitivní, zbytečně už testujes 😉 já měla dvě stejně silné čárky snad až po dvou týdnech vynechání ms, možná později. A to jsem koupila plastový Pepino, papírové jsem nedělala vůbec. Gratulace 😉

@esterkae tady bohužel nic nevidím, zkus zase za dva dny 😉

neria55
13. lis 2017

@lbourova rozhodně pozitivní. Gratuluji a držím palce ať už to vyjde, já se taky snad konečně dočkám a dotáhnem to do konce 😉

smoulab
13. lis 2017

@rianka001 je to taky těhotenský test

dendule94
13. lis 2017

@esterkae nic tam nevidim

hope84
13. lis 2017

@esterkae
Zatím není nic videt🙂, jeste to chce 2-3 dny vydržet🙂

lbourova
13. lis 2017

Tak zase nic......dneska po 9 dnech zpozdeni pozitivni test..huraaa a ted krvaceni....do prdele, ze jsem sprosta. Kdybych nedelala,mela jsem klidze jde jen o zpozdeni.

hope84
13. lis 2017

@lbourova
Moc me to mrzí:(

lbourova
14. lis 2017

Ahojte lidi, jsem asi otravna, ale zajimaly byne vase nazory. Pozitivni tt a to dost po 9dnech zpozdeni a pak krvaceni,ale jen jeden den a docela slabe. Myslela jsem,ze se rozjizdi ms,ale ono ne. Stale spinim lehce, ale zadne bolesti v podbrisku nemam. K Dr. se dostanu,az v pondeli. Myslite,ze mam stale nadeji????

market119
14. lis 2017

@lbourova ahojki myslím že určitě, ja sem měla menses aj když sem už podle doktora byla těhotná, přišli sme na to až v 5 tt, jen díky tomu že mi týden před tím bývalo špatně ( což sem přisuzovala práci, byla sem v ni pořád. .) A kámoška měla menses 2 měsíce když byla těhotná a zjitila to až skoro ve 3 😉 držím pěstičky ať to dobře dopadne 😉

dendule94
14. lis 2017

@lbourova ahoj urcite nadeji mas. Tak se tim zbytecne netrap a nestresuj se. Pokud tam to miminko ma byt tak tam zustane. Drzim palecky

hope84
14. lis 2017

@lbourova
Vzdycky je naděje a kdyz miminko na tento svět ma přijít, tak přijde i kdyby nevim, co se stalo🙂. Vždyť některé zeny mají jeste několik měsíců menstruaci i kdyz uz jsou těhotné. Jedna ma kolegyně dokonce špinila po celou dobu tehotenstvi a tak se o miminku dozvěděla az v 8. měsíci v nemocnici po operaci karpálního tunelu. Jeden den se dozvěděla o miminku a druhy den (po císařském řezu) bylo na světe🙂. Nový život si vzdycky najde cestičku🙂. Vsechno nakonec dopadne tak, jak ma? 🙂. Přeji hodne štěstí a do pondeli i trpělivosti❤

suzettew
14. lis 2017

7-8dpo co myslite?

adnad90
14. lis 2017

Z dnešního rána, zatím se mi zda ze hezky sílí,co myslíte???

adnad90
14. lis 2017

@suzettew nějaký náznak tam vidím !

aidelina
14. lis 2017

@adnad90 Tak tohle je jasně pozitivní přeci 🙂

aidelina
14. lis 2017

@suzettew Na druhém testu lehounkou čárku vidím. Zkus to za 2 dny a uvidíš.

lbourova
14. lis 2017

@adnad90 myslim,ze je to na dobre ceste😀

hankasnazilka
14. lis 2017

ahoj holky ma dva dny do ms 🙂 c myslíte ? ...vyskočilo to ještě v limitu a naživo je to vidět pěkně..jen co mě trochu znervoznuje že z te samé moči je test z maxe negativní

hope84
14. lis 2017

@hankasnazilka
Mne se slabá částka objevila v 1. den vynechané ms. Myslim, ze řešit neco dřív je opravdu brzy🙂. Trpělivost 🙂

luciebx
14. lis 2017

@hankasnazilka já vidím. A to nemusím ani moc zaostřovat. Jen tak dal 😍

hankasnazilka
14. lis 2017

@luciebx je tak to jsi mě potěšila 🙂)

luciebx
14. lis 2017

@hankasnazilka jde vidět krásně. Testuj obden a uvidíš jak sílí