Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@baba93 Ale tak je tam, to je důležitý. Stejně nezbývá než čekat. I teď, když už jsem 16tt mi ty proluky mezi vyšteřeníma na gyndě přijdou nekonečně dlouhý, jak člověk neví, jestli se tam uvnitř něco děje. Ale aspoň se učíme trpělivosti, tu při mateřství budeme potřebovat nejvíc 🙂 Držím palce.
Holky prosím o názor.Testy udělaný dnes 7 dní po vynechání ms. Zelený ovu test citlivost 10,hcg citlivost 25.Myslíte že je vše ok?Těhotenské příznaky nemám žádné a dle kalkulačky bych měla být ukončený 5 týden.Těhotenské testy dělán opakovaně a čárka téměr stejná,proto ovu test s nižší citlivostí.Děkuji všem
Druhá fotka se třemi testy: Modrý test v pátek citlivost 10,slabý ovu test v sobotu citlivost 10,silný hcg dnes ciivost 25
Tak zase nic......dneska po 9 dnech zpozdeni pozitivni test..huraaa a ted krvaceni....do prdele, ze jsem sprosta. Kdybych nedelala,mela jsem klidze jde jen o zpozdeni.
Ahojte lidi, jsem asi otravna, ale zajimaly byne vase nazory. Pozitivni tt a to dost po 9dnech zpozdeni a pak krvaceni,ale jen jeden den a docela slabe. Myslela jsem,ze se rozjizdi ms,ale ono ne. Stale spinim lehce, ale zadne bolesti v podbrisku nemam. K Dr. se dostanu,az v pondeli. Myslite,ze mam stale nadeji????
@lbourova ahojki myslím že určitě, ja sem měla menses aj když sem už podle doktora byla těhotná, přišli sme na to až v 5 tt, jen díky tomu že mi týden před tím bývalo špatně ( což sem přisuzovala práci, byla sem v ni pořád. .) A kámoška měla menses 2 měsíce když byla těhotná a zjitila to až skoro ve 3 😉 držím pěstičky ať to dobře dopadne 😉
@lbourova
Vzdycky je naděje a kdyz miminko na tento svět ma přijít, tak přijde i kdyby nevim, co se stalo🙂. Vždyť některé zeny mají jeste několik měsíců menstruaci i kdyz uz jsou těhotné. Jedna ma kolegyně dokonce špinila po celou dobu tehotenstvi a tak se o miminku dozvěděla az v 8. měsíci v nemocnici po operaci karpálního tunelu. Jeden den se dozvěděla o miminku a druhy den (po císařském řezu) bylo na světe🙂. Nový život si vzdycky najde cestičku🙂. Vsechno nakonec dopadne tak, jak ma? 🙂. Přeji hodne štěstí a do pondeli i trpělivosti❤
@hankasnazilka
Mne se slabá částka objevila v 1. den vynechané ms. Myslim, ze řešit neco dřív je opravdu brzy🙂. Trpělivost 🙂
@hankasnazilka já vidím. A to nemusím ani moc zaostřovat. Jen tak dal 😍
@luciebx je tak to jsi mě potěšila 🙂)
@hankasnazilka jde vidět krásně. Testuj obden a uvidíš jak sílí

@dendule94 tanatex.cz 🙂 pekne sady do postylek