Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

ja to mela stejne a za chvili rodim🙂 nikdy jsem nemela silny prouzek ale jen ducha
Dekujii... Budu testovat dal a uvidim, radovat.. Na jednu stranu jo, ale na druhou strani to neni v planu a nejak mi(nam) to nehraje do not.. 🙂) podam potom dalsi info jal to dopadlo..
Ale to vis ze bych byla ráda.. Jem je to moc brzo... 😀
Ne je mi 23 a jsme spolu dva roky, alw bydleni a takov nemame vyreseny.. Jsou to jen malickosti da se rict... 🙂
@xxx92xxx a byl v limitu? jinak čárku vidím tak snad bude sílit a bude to ok
Rekla bych ze jo nejak sem cas nekontrolovala hlavne jsem si to moc neprohlizela az pak a videla jsem ji... A uz sem si myslela ze jsem z toho tak vystresovana ze ji vidim jen ja.. Alw asi ne kdyz ji vidite i vy... Koupim dasi testy a uvidim..MS porad nikde a je to ptaky vynechany den...
@xxx92xxx Tak asi to tak bude, no, 5 dní už je dost... Snad tě to bude těšit, je to sice šok, když to člověk nemá ještě v plánu, ale to by pak člověk třeba čekal až do smrti, než bude ten správný okamžik. Naše první holčička taky nebyla plánovaná, ale je moooc milovaná 😉 Hlavně, ať to přítel vezme v dobrém a zodpovědně. Kolik vám je roků, jestli se smím optat? 😉 Přeji hodně štěstí.
Je me 23 uz jsem psala, pritelovi je 26. U nej strach nemam ze by to nevzal zodpovědně o miminku mluvi snad vic jak ja :D jen jsme to planoval tak za rok no.. A bolest jak pred ocekavanou MS je taky v poradku?
Tak nevim holky carka nesili a dnes se dostavila MS.. Tak to asi nic neni ze?
Nemam mela jsem ovu asi pockam do ms at nejsem sklamana :(

@xxx92xxx Já bych ho teda považovala za negativní ...