Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Vidím🙂
To bude krásná vánoční zpráva😀
@daljuska děkuji, já doufám že to vyjde 🙂
jééé🙂*..blahopřeji..!
@janavincalkova krása.

@kristousenecek
@luciebx
Děkuji , teď už jen doufat že to opravdu vyšlo 😉 😍
@dendule94 tak z nas nic vcera som zacala spinit aj sme boli na pohotovosti ale dla usg len vysoko sliznica alebo mimomaternicove...poslali ma domov a doma sa ro uplne spustilo....naspat som uz nesla... aj ked testy cez tyzden silili uz vcera bol test bol uz viac negativny..v po mam ist k dr neh mi vezme krv a vyluci sa mimomaternicove.... drzte palcr nech sa to cele vycisti a mozme sa gned zacat snazit...i ked pri tom tyzdnovom posunuti a manzelovych turnusoch to bude na prd teda...ale drzte palce...drixm palce ostatnym kockam nech mate len pozitivne spravy vsetky...
Holky,dneska jsem mela ducha na TT a cely den me obcas pichne v levem vajecniku. Je to normalni?To jsem jeste nezazila.
@janavincalkova jee to je krasa... Zavidim ze bude o krasny darecek pod stromecek navic... 👏❤
@janavincalkova moc gratuluju☺
@ettie ať to vyjde priste🍀
@90bobisek90 myslím,že to není nic nenormálního 😉
@janavincalkova je vidět dobře 2dny před plánovanou MS
@iva27 dekuji,tak jsem se na to tesila,az jsem z toho ted vystrasena.
@90bobisek90 chápu to😊mimochodem gratuluji k // jen to zkus moc "nepozorovat"a každé píchnutí nemusí být vážne..jestli chápeš ty,nemyslím to špatně🙂
@iva27 dekuji 🙂 myslim,ze dokud to nebudu mit potvrzene od dr. a nebudu mit za sebou prvni trimestr,tak budu asi na takove pichani,atd silena :D
@janavincalkova gratuluji carka ti hezky sili 😉
@dendule94 moc děkuji 😉 teď už se budu jen modlit aby to dopadlo dobře 👍
Holky,berete nektera v tehotenstvi utrogestan? Mam par otazek 🙂

Tak co myslíte holky ? 2 dny do ms