Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@aneven Ahojky, ja myslim, ze to je zretelna druha carka 🙂 ja mela ted MS po vyvolavanem potratu taky silene nepravidelnou, ale manzel na me poznal, ze jsem tehotna par dni po otehotneni, neverila jsem, udelala jsem si cca za tyden test a bylo tam to stejny, co vidim u tebe a ted uz jsem 11+6 🙂 (UTZ je z 10+2)
@bebinaa moc dekuji prosím o pozvani do skupinky nejde se dostat 😉
@mikulilinka
Psala jsem ti soukromou zprávu
@ivorys drz se a preji brzy pohodove tehu a zdrave miminko
Holky u obou vidím ducha! Držím pěsti!
@aknelka89 dušíky vidím, jde o to, jestli už máš zpoždění nebo MS teprve očekáváš... jinak si myslím, že od Dr. Maxe jsou testy v pohodě. Když jsem byla těhu na testu duch, jak to odešlo samo, tak zmizel i dušík...
@vendelinka08, @alexkisss - zatím do MS "daleko" mám nepravidelnou MS, už pár dní mám takové pnutí v podbříšku .....
Už by se mohlo po půl roce zadařilo ..

Zdravím děvčata. Zkusím to ve zkratce. 🙂 Po určitých zdravotních a psychických problémech jsem drasticky zhubla (teď už jsem se dala po této stránce do pořádku) a v důsledku toho jsem ztratila menses. Už třičtvrtě roku nemenstruuji a tak nějak jsem předpokládala, že po Novém roce vyrazím na vyvolávačku. Jelikož se s partnerem nechráníme, tak si čas od času udělám test "kdyby náhodou" (pravděpodobnost otěhotnění je bez menstruace sice mizivá, leč ne zcela nemožná, jak jsem se dozvěděla). No a poslední mamatest z dneška mi ukázal toto (viz přiložené foto). Nebyl to test z úplně první ranní moči. Jiné testy ovšem vždycky byly negativní. Tak nevím. Nicméně jsem četla, že to mamatest občas dělává...Má někdo s tímto testem zkušenost? Čárka je "in natura" ještě o něco zřetelnější než na fotce.