icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
aneven
29. pro 2017

Zdravím děvčata. Zkusím to ve zkratce. 🙂 Po určitých zdravotních a psychických problémech jsem drasticky zhubla (teď už jsem se dala po této stránce do pořádku) a v důsledku toho jsem ztratila menses. Už třičtvrtě roku nemenstruuji a tak nějak jsem předpokládala, že po Novém roce vyrazím na vyvolávačku. Jelikož se s partnerem nechráníme, tak si čas od času udělám test "kdyby náhodou" (pravděpodobnost otěhotnění je bez menstruace sice mizivá, leč ne zcela nemožná, jak jsem se dozvěděla). No a poslední mamatest z dneška mi ukázal toto (viz přiložené foto). Nebyl to test z úplně první ranní moči. Jiné testy ovšem vždycky byly negativní. Tak nevím. Nicméně jsem četla, že to mamatest občas dělává...Má někdo s tímto testem zkušenost? Čárka je "in natura" ještě o něco zřetelnější než na fotce.

nat
29. pro 2017

@aneven no tohle nevypada jako falesne pozitivni 😉 vypada to ze je na miste gratulace 😉

aneven
29. pro 2017

@nat No, radeji se na nic neupinam. Dam treba za par dnu vedet, jak se to vyvrbilo. 😀

vapka
29. pro 2017

@aneven Nechci Ti dělat falešné naděje, ale tohle je podle mého pozitivní test, druhá čárka je narůžovělá a dobře vidět i na fotce.... držím palce ať pěkně sílí 😀

aneven
29. pro 2017

@vapka No, uvidime. 😀 Zavery muzu delat, az jestli to bude silit nebo ne...😉

nat
29. pro 2017

@aneven Urcite dej vedet ale ja tenhle test delala 3x a mam z toho 3 krasne sviste 😀

kajurell
29. pro 2017

@aneven Ahojky, ja myslim, ze to je zretelna druha carka 🙂 ja mela ted MS po vyvolavanem potratu taky silene nepravidelnou, ale manzel na me poznal, ze jsem tehotna par dni po otehotneni, neverila jsem, udelala jsem si cca za tyden test a bylo tam to stejny, co vidim u tebe a ted uz jsem 11+6 🙂 (UTZ je z 10+2)

aneven
29. pro 2017

@kajurell Dekuji za povzbuzeni a zaroven moc gratuluji. 🙂

kajurell
29. pro 2017

@aneven dekuji moc 🙂 budu tuhle diskusi sledovat, tak dej kdyztak vedet, jak to probiha dal 🙂

mikulilinka
30. pro 2017

@bebinaa moc dekuji prosím o pozvani do skupinky nejde se dostat 😉

budlii
31. pro 2017

@ivorys já bych ještě neházela flintu do žita. Snad se na příštím UZ objeví malinká rozinka 🍀 budu držet palce!

bebinaa
31. pro 2017

@mikulilinka
Psala jsem ti soukromou zprávu

ivorys
1. led 2018

@budlii dekuju ale uz je po vsem..Vcera me pustili po 5ti dnech z nemocnice. Bylo to mimodelozni, odstranili mi levy vejcovod 😢 Nikomu bych to neprala, hrozna zkusenost.

vendelinka08
1. led 2018

@ivorys drz se a preji brzy pohodove tehu a zdrave miminko

verusak24
3. led 2018

Holky myslite,že se něco rýsuje test 25,tkový a dělaný teď,MS jsem měla dostat včera

jaja01k
3. led 2018

@verusak24 Slabounkou carku tam vidim, drzim palce, at sili 🙂

verik87
3. led 2018

Ahoj holky..tak ja nevim..v listopadu jsem vysadila prasky a snazime se o druhatko. Ms mam zatim trochu rozhazenou,ale mela by prijit v patek. Tak snad uz nedorazi😉

alexkisss
3. led 2018

@verik87 je tam slabý duch ja ho mela pred MS taky a stejně potvora dorazila tak držím palce

rianka001
3. led 2018

Holky u obou vidím ducha! Držím pěsti!

aknelka89
4. led 2018

Ahoj holky, už mě příjde, že všude vidím jenom čárky, dokonce se mi o nich i v noci zdá. Jaký máte názor na tyhle testy?
Dále bych poprosila vaše zkušenosti s testy Dr.max, zda dělají falešné duchy a případně za jak dlouho se čárka hezky ukáže. Nebo případně který TT je nejlepší.
děkuji

vendelinka08
4. led 2018

@aknelka89 dušíky vidím, jde o to, jestli už máš zpoždění nebo MS teprve očekáváš... jinak si myslím, že od Dr. Maxe jsou testy v pohodě. Když jsem byla těhu na testu duch, jak to odešlo samo, tak zmizel i dušík...

alexkisss
4. led 2018

@aknelka89 je tam duch na obou ja je mela taky takhle a pak dorazila MS držím vam palecky

aknelka89
4. led 2018

@vendelinka08, @alexkisss - zatím do MS "daleko" mám nepravidelnou MS, už pár dní mám takové pnutí v podbříšku .....
Už by se mohlo po půl roce zadařilo ..

petramag
5. led 2018

Dva tyzdne po meskani som si spravila test.. nie je Vam cudne ze je ta ciarka rovnako silna ako prva ? Ja pri prvom tehotenstve mala slabucku ciarku.

alexkisss
5. led 2018

@petramag ja mela úplně stejně carky na testu

aidelina
5. led 2018

@petramag Gratuluji! Já jsem to teď měla úplně stejně. Na všech testech silné čáry 🙂 Myslím, že ty slabounké jsou hlavně, když holky testují nedočkavě moc brzo.

dendule94
5. led 2018

@petramag tak mas dvy tydny spozdeni,tak se nediv,ze mas carky stejne silne. Ja testovala 5 dni pred ms a carku jsem lovila. U tebe je jisty ze jsi proste tehotna a nezbyva mo nic jineho nez ti pogratulovat 😊

kajurell
5. led 2018

@petramag ahoj, ja po 2 tydnech od MS, kdy jsme s manzelem byli na dovolene, mela stejne silne carky 🙂

budlii
6. led 2018

@ivorys to mě moc mrzí 😢
Držím palce ať se brzy zadaří a vše je v pořádku ❤

marttul
6. led 2018

Ahoj všem 🙂 Jsem zmatená 🙂 V listopadu jsem byla v 11tt na revizi ( přestalo bít srdíčko), nechali jsme to osudu a včera přišla ms. Dnes jsem jen tak zkusila poslední test, co jsem měla doma (25ku) a na něm ráno tohle...předchozí dny byl test negativní...