icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nadrinka
25. led 2018

@lenrie počkala bych s Gynexem na případný 1DC, kolik DPO jsi?

lenrie
Autor odpověď smazal
lenrie
25. led 2018

@nadrinka ešte nie som , som len 27dc len som si sledovala ovulku testami a pozitívny bol 15dc

lenrie
Autor odpověď smazal
mrnousek121
25. led 2018

vidím dušíka, gratulujiii

lenrie
25. led 2018

@nadrinka píšem ako mimo.... som 27dc, 15 DC bol pozitívny ovu test neviem ako rátať dpo, lebo ovu je do 48 hodín po pozitívnom ovu.....

lenrie
25. led 2018

@mrnousek121 Dakujem... ❤️

nikynikol25
25. led 2018

@lenrie to vypadá dobře,na obouch slabouckej duch.Taky mívám cykly 29-32dnů.Mas i ten ovulacni test.Byl hodně pozitivní

lenrie
25. led 2018

@nikynikol25 dúfam, že máš pravdu...😍
Ovulacny som robila vtedy clearblue, bol smile a aj wondfo, ten už neviem či mám

lenrie
Autor odpověď smazal
lenrie
Autor odpověď smazal
nikynikol25
25. led 2018

@lenrie tak to máš jasně pozitivní,i potvrzen digitálním.To bych takhle taky chtěla mít.Tak super hlavně at ti malej,nebo malá krásně roste

lenrie
25. led 2018

@nikynikol25 digitálny je z ovulácie čo bola tento mesiac

nikynikol25
25. led 2018

@lenrie jj ten digitální znám,ale nikdy jsem nekoupila

lenrie
25. led 2018

@nikynikol25 mne práve ten ukázal , prúžky nikdy a ešte wondfo prúžky iné značky nie ale aj gynex asi

jarmarca
Autor odpověď smazal
nikynikol25
25. led 2018

@jarmarca to je super,tak at se daří

peta73
26. led 2018

@jarmarca moc gratuluji a držím palce, ať vše jde, jak má. Já jsem taky v 6. týdnu a včera jsem musela celá vyplašená k mudr, protože jsem začala špinit. Viděla dutinku s gestačním váčkem, ale srdce ještě ne (což je normální). Špinění ustává, ale vyplašená jsem pořád. Ťuk, ťuk, ať nám to vyjde 😀

jarmarca
Autor odpověď smazal
bebinaa
29. led 2018

Holky mám otázku za kamarádku, včera si dělala těhu test, první Ecotest, tam byl duch krásně vidět, poté Mamatest a Lady test. Na všech testech je duch, je možný, aby byly všude pozitivně falešný, neví, kdy měla ovulaci, MS měla 3 krátkou, protože ještě dokojovala.

kamunu
13. únor 2018

@biedronca Narazila jsem na tebe v jiném tématu, a říkám si, že ten nick znám. Pokud jsem vše dobře pochopila, podařilo se ti hned otěhotnět? Obrovská gratulace a ať je nadále vše v nejlepším pořádku! ;)

kamunu
13. únor 2018

@bebinaa Třetí fotka je jasná, jinde bohužel nic nevidím :/

biedronca
13. únor 2018

@kamunu asi si me pletes.Zadarilo se po 8 mesicich, ale nakonec samovolny potrat.bez revize.
Ted seuz snazime dal, a crkam za tyden cca Ms.

kamunu
13. únor 2018

@biedronca Jee, tak to se moc omlouvám... nezlob se 🌷

buggyy
19. únor 2018

Prosím zkušené testerky. Jsem dnes asi 9dpo ( pozitivní ovulační test byl 9.2.) a na ovulacnim testu ani tehotenskem testu ani duch ( na ovulacnim klasická slabá čárka) je možné, že se těhotenství ještě vyvrbi? MS má dojít zítra nebo ve středu. Díky

kastanek87
19. únor 2018

@buggyy možné to rozhodně je. Nezbývá než vydržet 🙂 držím pěsti aby už MS nedošla!

buggyy
19. únor 2018

@kastanek87 díky..my se teda nějak aktivně nesnažíme, ale druhé dítě moc chceme.. začala mě bolet prsa a běhám co hodinu na zachod, tak mě nepadlo, jestli to třeba nevyšlo.. 🙂 každopádně vydržím aspoň ještě 3 dny a případně zkusím znovu. Děkuji 🙂

terez07
19. únor 2018

@biedronca ja som potratila 1.tehotenstvo v 10tt. predtým už pekne bilo srdiečko. Kamarátka potratila v 18tt a to už cítila pohyby. Každá strata je ťažká viem čo prežíva školy,ale keď to malo prísť,tak radšej takto skôr. A ber to tak, že môžeš otehotnieť...,ale určite sa ti podarí vynosiť zdravé dieta,neboj,mne sa narodila zdravá dcérka ani nie rok od potratu.

biedronca
19. únor 2018

@buggyy Já ani 5 dnů spozdění MS a neměla jsem ani ducha!!
Tak jsem si říkala, že se jen mrcha spozdila, a byla jen naštvala, ze se mi zbytečně prodlouží cyklus. Pak přišlo na 4 dni lehké krvácení, spíše spinení a nedalo m ito, a 14 dnů spozdění jsem si udělala test a byli tam 2 čárky!
To ze to nakonec nedopadlo, a byl z toho samovolný potrat bez revize, to už je jiná věc.

biedronca
19. únor 2018

@terez07 Věřím,že do půl roku se to podaří určitě znova. Jsem optimista, věřím v to. budu hlídat ovulaci, TED zrovna probíhá první MS po potratu a věřím ,že se bude dobré a je do dobré cestě 🙂