Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@boogie123 tak kolik máš hcg ?
@lachtanice86 ahoj tak bohužel negativní už na to prdim nebudu to tolik hrotit už z toho jsem akorát vysilena jen zítra zajedu do města odevzdat spermiogram přítele a když to bude dobré tak tomu nechám volný průběh když ne tak zkusím IVF 😊 to testování věčný už mne nebaví a každý měsíc být sklamana tohle se mi zdá nejlepší řešení
@pandabox no teda... 😵 tak tomu říkám překvápko 😀
@maarkeetkaaa mě se zdá, že něco slabě vidím 🙂. Kolik dpo jis?
@peta73 to nevim mam dva dny pred ms.. ale jela jsem koupit jeste digital.. myslela jsem ze ho posetrim na zitra nebo na den ms.. kdyz uz to nebude z ranni moci.. no nevydrzela jsem to.. modlim se at to dopadne dobre 🙂 .. trvalo to skoro rok..
@maarkeetkaaa moc gratuluji!!! Já jsem teď 2,5 měsíce po druhé revizi tak snad by to už taky konečně mohlo dopadnout 😉
@peta73 dekuji a drzim palecky at se zadari 🙂
@maarkeetkaaa to vypada velmi dobre
@pandabox no jo, ale to cekani bude nekonecne :( a taky nevim jestli to partnerovi oznamit hned nebo az v patek kdyz nedorazi ms a neboo az po navsteve lekare ??? U prvniho jsem mu zamavala testem pred nosem take dva dny predem..
@maarkeetkaaa ja bych mu to ukázala hned..mód čeho je to partner 🙂) aby podržel. 🙂
@maarkeetkaaa manzelovi jsem to řekla vždy hned. Když jsem potom potratila nebo měla jít na revizi po zt nebyla jsem na to sama
@pandabox
@lachtanice86 poslala jsem ho na pivo abych mela klid na 4 v tom 🙂 ale az se vrati tak mu to povim 🙂 dekuji holky
@maarkeetkaaa jsem to tam!!!!! 🍀
@maarkeetkaaa tak a jeste se objednat u doktora🙂) treba tam budes mit taky dve🙂
@pandabox jeee dej pokoj mam uz rocniho chlapecka 🙂 bych se asi zvencla.. objednam se v pondeli.. moje dr je tam jen utery a patek, ted jsou uterky svatky tak buh vi kdy me objednaji.. s prvnim jsem k doktoru po 3 dnech zpozdeni a nebylo nic videt.. tak ted se nikam nezenu.. kdy si byla u dr ty ?
@maarkeetkaaa zbytečně brzy. Na gyndu jsem volala až týden a půl po vynechání a objednali mě až za další dva týdny . Na kontrolu jsem šla v 7tt a už bylo i srdce
@ennyvux po tvé zkušenosti asi víš že čas radovat se nastane po porodu živého dítěte. Zní to drsne ale je to tak. Mezitím se může stát cokoli

@pandabox já vidím 😊 nemusím ani rozklikavat