icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
boogie123
9. dub 2018

@pandabox já vidím 😊 nemusím ani rozklikavat

boogie123
9. dub 2018

@pandabox zkus udělat nový podle mne tam Duch je

pandabox
9. dub 2018

Je to porad slabá čárka. .ale.je tam..a taky mi je dost zle.zle . od žaludku. .takže teď nezbývá jen doufat, že si to embryjko nerozmysli a setrva🙂) kdyby to vyšlo. Tak.TP asi 4 dny před dcery druhými narozeninami. .

boogie123
9. dub 2018

@pandabox páni to je dost nadějné 😉 věř v to dobré a uvidíš že to dopadne dobře

sangina
9. dub 2018

@pandabox ..nádhera..........tak at se Vás ten potenciální človíček pustí až za osm měsíců

pandabox
9. dub 2018

@sangina moc dekuji

@boogie123 tak se zitra tesime na vysledkyadrzim palce

lachtanice86
10. dub 2018

@boogie123 tak kolik máš hcg ?

boogie123
10. dub 2018

@lachtanice86 ahoj tak bohužel negativní už na to prdim nebudu to tolik hrotit už z toho jsem akorát vysilena jen zítra zajedu do města odevzdat spermiogram přítele a když to bude dobré tak tomu nechám volný průběh když ne tak zkusím IVF 😊 to testování věčný už mne nebaví a každý měsíc být sklamana tohle se mi zdá nejlepší řešení

pandabox
10. dub 2018

@boogie123 ja ziju v zahraničí kde test stojí min. 5,50 euro. .takže já testují hodně výjimečně. .je to drahy.. Naštěstí jsem teď v ČR na navsteve kde dr.max dva testy za 45 Kč. .tak si za týden loupnu jeste jeden

pandabox
10. dub 2018

@boogie123 jinak držím palce ať to brzy klapne

boogie123
17. dub 2018

@pandabox dekuju

pandabox
24. dub 2018

@pandabox člověk by neřekl, že z takhle slabé čárky můžou být dvojcata 🙂)

modrypitrisek
24. dub 2018

@pandabox no teda... 😵 tak tomu říkám překvápko 😀

maarkeetkaaa
25. dub 2018

Ahoj holky, vidim to jen ja ?

peta73
25. dub 2018

@maarkeetkaaa mě se zdá, že něco slabě vidím 🙂. Kolik dpo jis?

maarkeetkaaa
25. dub 2018

@peta73 to nevim mam dva dny pred ms.. ale jela jsem koupit jeste digital.. myslela jsem ze ho posetrim na zitra nebo na den ms.. kdyz uz to nebude z ranni moci.. no nevydrzela jsem to.. modlim se at to dopadne dobre 🙂 .. trvalo to skoro rok..

peta73
25. dub 2018

@maarkeetkaaa moc gratuluji!!! Já jsem teď 2,5 měsíce po druhé revizi tak snad by to už taky konečně mohlo dopadnout 😉

maarkeetkaaa
25. dub 2018

@peta73 dekuji a drzim palecky at se zadari 🙂

pandabox
25. dub 2018

@maarkeetkaaa to vypada velmi dobre

maarkeetkaaa
25. dub 2018

@pandabox no jo, ale to cekani bude nekonecne :( a taky nevim jestli to partnerovi oznamit hned nebo az v patek kdyz nedorazi ms a neboo az po navsteve lekare ??? U prvniho jsem mu zamavala testem pred nosem take dva dny predem..

pandabox
25. dub 2018

@maarkeetkaaa ja bych mu to ukázala hned..mód čeho je to partner 🙂) aby podržel. 🙂

lachtanice86
25. dub 2018

@maarkeetkaaa manzelovi jsem to řekla vždy hned. Když jsem potom potratila nebo měla jít na revizi po zt nebyla jsem na to sama

maarkeetkaaa
25. dub 2018

@pandabox
@lachtanice86 poslala jsem ho na pivo abych mela klid na 4 v tom 🙂 ale az se vrati tak mu to povim 🙂 dekuji holky

maarkeetkaaa
27. dub 2018

@peta73
@pandabox holky sili 🙂 dnes den ms.. pomalu a tise se raduji 🙂

peta73
27. dub 2018

@maarkeetkaaa jsem to tam!!!!! 🍀

pandabox
27. dub 2018

@maarkeetkaaa tak a jeste se objednat u doktora🙂) treba tam budes mit taky dve🙂

maarkeetkaaa
27. dub 2018

@pandabox jeee dej pokoj mam uz rocniho chlapecka 🙂 bych se asi zvencla.. objednam se v pondeli.. moje dr je tam jen utery a patek, ted jsou uterky svatky tak buh vi kdy me objednaji.. s prvnim jsem k doktoru po 3 dnech zpozdeni a nebylo nic videt.. tak ted se nikam nezenu.. kdy si byla u dr ty ?

lachtanice86
27. dub 2018

@maarkeetkaaa zbytečně brzy. Na gyndu jsem volala až týden a půl po vynechání a objednali mě až za další dva týdny . Na kontrolu jsem šla v 7tt a už bylo i srdce

ennyvux
28. dub 2018

Ahoj holky... nevím, zda se mám už radovat 🙂 3 měsíci po revizi v 16.tt... Snad už to tentokrát vyjde...!

lachtanice86
28. dub 2018

@ennyvux po tvé zkušenosti asi víš že čas radovat se nastane po porodu živého dítěte. Zní to drsne ale je to tak. Mezitím se může stát cokoli