Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@maarkeetkaaa ja byla u doktora na prelomu 6 a 7 tt (srdicka obe videt uz byla), ale ja mela jit na pravidelnou prohlidku, hezky to vyslo🙂 ted diky dvojcatum jsem brana jako rizikova a budu dochazet co dva tydny..
@pandabox take mame s poskladanim se doma problem. Sice jsme se v prosinci prestehovali do baracku, ktery jsme si zrekonstruovali. Ale mame hotove jen prizemi, kde je jedna loznice a na podkrovi musi chlap zacit pracovat.. taky jsem mu to oznamovala slovy: ze by mel zacit delat na pokojiccich nebo se sem za chvili nevejdem 🙂 mozna ti ty kontroly co dva tydny i zavidim , ja se na kontroly vzdy tesila a mrzelo, me ze to neni casteji..
@maarkeetkaaa ja to mam presne naopak, ja mam svoji Porodni asistentku a k lekarce bych vibec nemusela..🙂 krom tech tri UTZ.
@pandabox tak ja se dnes objednavala k doktorce, sestricka se teda neptala proc se objednavam, ale jsem objednana az na 18. kvetna a to budu uz 8+0.. takovy cekani :(
@maarkeetkaaa to ale vůbec ničemu nevadí, alespoň se nebudeš stresovat, že ještě něco nejde vidět.... nemá smysl tam chodit dříve... jo a všimla sis v kolik hodin jsi napsala příspěvek a co jsi napsala do příspěvku? ta 18 plus 8?
@vendelinka08 tak toho jsem si nevsimla 🙂 jeste ze to nebyly sestky :D :D ale krasna shoda nahod..
@makikubi jak vam udelal minus i plus ? :(
No prvni se udelala knizka 🙂 a pak v rohu se mi udelalo minus pak silnejsi plus ... asi vadny test jen jsem chtela vedet jestli ho nekdo otevrel jak mel carky 🙂
@makikubi s timto vubec nenam zkusenost...neni lepsi normalni papirkovy..kdyz to stejne rozebirate?
@makikubi to je divne to spis vypada na vadny test.. me vzdy ukazal bud jen minus a nebo plus s tydny poceti.. o rozebirani jsem cetla i pri minus pry byli uvnitr dve carky.. delala jste ho rano ? Uz mate zpozdeni ? Ja mela dva dny pred ms z rani moci pidi ducha jela jsem pro clearblue at mam jasno.. a i kdyz to nebylo z ranni moc tak ukazal +.. s clearblue mam jen dobrou zkusenost..
@makikubi jakmile je knížka, je to vadný test. A ten digitální nikdy nerozebirat.
Tehotensky test muze po case zmenit vysledek,proto je treba ho precist hned.Staci umet cist.
@lucinka2288 ja si myslim, ze neukazou. Barvivo je jiz vypotrebovane.
@ivorys nemoc by na pozitivni test nemela mit vliv..
@ivorys že gratuluju k 👶
👍
@ivorys skocila bych k dr.. nechci byt za strasaka, ale to ze prisla ms by mohlo znamenat, ze se jedna o mimodelozni no a nebo jste tehotna vyjimka s pokracujici ms..
@ivorys a máš nějaké příznaky, které tě vedly k tomu dělat tt? asi bych určitě zašla co nejdříve k dr, aby se buť těhu potvrdilo nebo aby se to vyřešilo. Dělala sis test i před MS?
@vendelinka08 zitra zavolam k dr a hned se objednam. Test jsem si delala 2 dny pred ocekavanou MS a snehobilo...a ted tohle. Zadne priznaky nemam, ale prosla jsem si mimodeloznim loni v prosinci, tak jsem vystresovana, ze se historie opakuje 🙁
@ivorys to me mrzi..snad to mimodelozni nebude. Dej vedet..drzim palce at je to mormalni tehu.
Holky a nevíte někdo něco o Lauře? Ty, které jsou tu dýl vědí, kterou myslím. Nejsem si jistná, jak měla tady ten nick, ale byla starší, moc milá a s mladším přítelem ještě oc chtěli vlastní. Nevíte? Často na ni myslim, kdo ví jak se má.

@maarkeetkaaa ja mam doma 16 mesicni..🙂) prave hledame novy byt, bydlime ve 4 patre bez vytahu, jestli se dvojcata udrzi a plus mala tak to tady uz nedam🙂) no ceka nas novy zivot🙂