Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

to ukáže jen čas 🙂
Dobrý den..nějaký náznak červené linky tam je..opakujte za dva ,tři dny
Dle mně je hlavní psychika, neřešte to tak 🙂 čím víc se na to soustředíte, tím to bude trvat déle. Mluvím z vlastní zkušenosti 🙂 od září loňského roku jsem hledala pořád duchy a hlídali si ovulaci, kdy ji mám a pak v prosinci jsme se stěhovali, já na nějakou ovulaci a tak neměla čas a pak najednou si říkám, ty jo já mám týden zpoždění a teď jsem 27tt. Prostě jsem na to nemyslela a šlo to hned. Najděte si nějaký koníček nebo tak a nehledejte duchy 🙂
@esterkae 6dpo tam ani nic být nemůže
@esterkae jako něco tam teď vidím, ale příjde mi, že ho máš jakýsi rozmočený? 🙂
@martina1317 neni rozmoceny, je vyndany z plastu, tohle uz je po uschnuti
@esterkae tak držím palce ať sílí, uvidíš za pár dní... dej tomu čas. Stejně nic neuspěcháš ;)
@esterkae Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo. Též jsem testovala takhle brzo, jen obyčejné čínské testy a 7DPO už na mě vyskočil pěkný dušík, takže věřím, že i 6DPO by něco bylo vidět (kór na "lepším" testu). Držím pěsti 🙂
Ahoj snažilky 🙂 Dlouho jsem tu nebyla jak se máte? Občas nakouknu, ale není moc času. Z některých co tu byli jako snažilky jsou už tehulky nebo naminy, ale koho tady stále nevidím je tornadolu. Termín měla v dubnu, ozvala se naposledy asi měsíc před porodem a od té doby nic. A navíc její blog je neaktivní. Nevíte něco??
ahoj holky dlouho jsem tu nebyla poté co to nedopadlo dobře... chci se zeptat jakou máte teď zkušenost s testy dr. max? Jsem 11 DPO a ráno jsem si dělala test ale na něm nic... Šla jsem do práce a když jsem teď přišla tak tam je duch. Dělá prosím dr. max duchy po zaschnutí i když nejste těhotné? Moc děkuji
@sasala udělal mi ducha v únoru tohoto roku. Po limitu nebrat

@weerruu tak to jsme dve taky bych rada neco vedela..sledovala jsem dlouho dobu jeji pribeh ...ale taky vubec nevim...