Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

A jeste jeden dotaz :D pripadam si jak debil uz :D vzdy kdyz jsem nela pred mens. Tak me strasne boleli prsa a ted vubec jen mam zvetseni bradabky.... a mam takovy pruhledny vytok jako voda cira... 😒 tak prave nevim si rady... pritel se uz radoval ze budem mit druhe miminko 🙂
@lucias135 jak jsem ti psala na digitál je brzy je to citlivost 25 takže i když má ducha na 10 tak ti ukáže mínus. Zkusila bych ho až v den očekáváné ms jinak ob den proužek a uvidíš jestli sílí 😉
@lucias135. Ano 🙂 Cekam v listopadu holcicku 😉
@marycz Máš nějaké divné ty mamatesty 😀 Ale tady je pěkná čárka, je růžová a sílí, tak to je důležité 😉 U prvního těhotenství jsem taky zakrvácela cca 5 dní před termínem MS, někdo zašpiní nebo zakrvácí kolem MS, může to být i ze zavrtávání vajíčka, doktrorka se nad tím tenkrát nepozastavila.
@misimisi jsem z toho debil 😀 , dnes jsem 26DC....v podstatě bych zítra nebo v sobotu měla dostat...
ten mamatest je fialový...jaká je to citlivost? 10? asi skočím zítra na krev...nebo se na to vykašlu, počkám do pondělí a uvidím co bude 😀
jo a minulý cyklus jsem měla 33 dnů...nikdy se mi to nestalo....všechny testy negativní....pravděpodobně anovulační cyklus....
udělají mi to v nemocnici v labáku? konkrétně bych šla do Uherského Hradiště...a výsledek je na počkání? nebo jak?
Jestli tam je laboratoř, tak jo 😉
je tam oddělení klinické biochemie a mají v popisu, že to dělají za 255,-kč...tak se ještě rozhodnu a pak bych písla 🙂 díky moc za Tvůj čas 😉
dá se koupit i krevní těhu test na domácí použití a je to levnější než laboratoř,ale nejlepší je asi ty dva dny počkat 🙂
By to teda v lékárnách mohli mít, když to existuje, ale asi nemají...
@bajule Jo vidim ho

Misimisi: takze jsi byla tehotna??? 🙂